Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy ten mod vznikl? Jenom abych věděl od který doby to mám brát že to neni kopie modu.
  • Nemuzes si patentovat napad, jen jeho technicke provedeni.
  • Spades
    A jakou hru přesně PUBG kopíruje? Myslíš ty módy, které udělal Player Unknown? Nebo H1Z1, na kterém taky dělal Player Unknown?
  • Spades
    Odkdy má Wildlands BR mód?
  • Popravdě řečeno tohle může poškodit jenom tvůrce PUBG kvůli tomu že si lidi uvědomí že to jsou ko..ti. Ale jsem zvědavej za jak dlouho to bude v moba hrách.
  • tak nevím přijde mi že Forninte Battle royal díky stavění je úplně jiný royal než u PUBG.
  • Spades
    Ne módu jménem DayZ, ale módu DayZ, řeceno jako mód Army, mód Half-lifu atd.
    Dělal mód do DayZ, který se hrál podobně jako PUBG.
  • Co vymysleli celkem by mě to zajímalo. vyjmenuji ti dalších 5 Battle royale her, který byly před Playerunknowns. (H1Z1, Shotmanie,culling to jsou příklady samostatných her a pak hry kde to je jako mod ještě před PUBG: Arma, Rust) tak furt nějak nevím s čím přišlo PUBG.
  • jeanczarny
    Autoři kopie si stěžují, že někdo kopíruje jejich kopii...
  • Baví mě všechny hry kde je vidět nějaký progres, začínat každou hru pořád dokola od začátku bez viditelného posunu bych hrát nemohl, nejsem prostě cílovka, ale at si to hraje kdo chce ale at to nedávají do her kam to nepatří, jako se nacpává MP do všech her kde by ani být nemusel..
  • A neni vetsina napadu prevzata z filmu? Tam je to s pravama vyreseny jak? :D
  • Last Man Standing taky neni spatnej.
  • jinak to je jejich strasna nenazranost. Epic to da verejne zdarma od 26. Nevim co by meli resit. Maximalne se pousmat.
  • Tak Fortnite to spis uspesne paroduje. Kolo tam navic trva cca deset minut. Battleground je uplne jinej. Nevim co rvou. Na deatmatch si nikdo patent nedal, jednak to ani nejde, jednak to je blbost. Prodali 20 milionu, at jdou nekam.
  • když někdo uvede na trh něco úspěšného, měl by počítat s tím, že jeho úspěch bude chtít někdo zopakovat, klidně (velice) podobným způsobem...
    ještě že herní mechaniky a žánry nejdou patentovat
  • Jack1947
    Co Wildlands to taky budou "žalovat? :D
  • Tohle se mi zda jako laikovi hodne extenzivni chapani prava dusevniho vlastnictvi.
  • Spades
    Všichni tu jen nadáváte na to, jak chcou pošpinit Fortnite a jak jen chcou prachy z klonů PUBG, přitom klonů PUBG už je tu několik a jak je napsáno v článku, tak ani jeden Bluehole nevadí.
    Vadí jim přesně 3 věci:
    1. Fortnite BR mód má naprosto stejné UI jako PUBG (Životy, kompas, náboje, killfeed). Ne podobné, ale stejné. Ty prvky mohly vypadat úplně jinaj, ale nevypadají.
    2. Epic hlásí, že Fortnite BR bude jako PUBG, tzn. využívají PUBG v propagačních materiálech, ne jen, že řekli někde, že se jim PUBG líbí, ale přímo to srovnávají. (Oproti třeba Rockstaru)
    3. Jestli Epic udělá optimalizace pro BR (pro renderování velké mapy a více hráčů) a neposkytne je veřejně, pak je to od nich dost nekalé, protože by měli propagovat prvnotně svůj engine a ne hru.

Kdyby Epic udělal optimalizace na vlastní hŕe, předal je veřejně, tak bude UE4 král enginů pro BR, otázka je, jestli to udělají, protože by tím zlepšovali "konkurenci" v PUBG.
  • Vsak taky ano.
  • Az na to, ze s DayZ ten clovek nema nic spolecneho, a to ani s prvotnim modem, ale jinak ok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit