Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Project CARS oznámili free-to-play závody World of Speed
10.2.2014 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
No jestli míru simulace posuzuješ podle grafiky, pak je pCARS skutečně tím nejsimulátorovějším simulátorem všech dob, ale jinak se na rFactor (zatím) dívá z hodně velké dálky. Na druhou stranu stále lepší než Need for Speed.
-
a lidi co dělaji Asseto Corsa *5*
-
čím více REAL tím lepší hra ,jediný kdo to pochopil je asi opět Dan Vávra *2*
-
teda nfs rivals stejně je to jedna a ta samá sr4čk4 *1* a ostatní arkády rovněž
-
Já hrál dvojku a nějakou dobu mě to fakt chytlo. Rízení sice arkáda, ale na gamepadu s 3rd pohledu a s poštelováním citlivosti ovládání to byl docela zážitek, hlavně ve městech. Spousta aut s rozdílným chováním a pěkná grafika. Na nějakou dobu to zabavilo a některý soutěže či výzvy byly docela těžký. Třeba dojet v určitym čase s neškrábnutym fárem do cíle.
-
to by ale měla *1* koho to pořád baví arkádový jizdní model,děcka co nemaj rozum ?? :D od underground 2 je stejně arkadovy model horší a horší ,viz nfs the run *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
WoS je arkada s jizdim modelem ala Burnout ... nejak se AC ani nesnazi konkurovat :-)
-
jezdis to, nebo jenom pitome trollujes? Tohle fakt nemuze napsat soudny clovek.
-
Ja bych prosimte jen chtel vedet, jak jsi na tohle prisel (a ze je to radny nesmysl) ... Jinak M2 ma pradni fyzikalni model, o tom zadna, ale srovnavat to s PCars? No ok ... rF rozhodne simulace v porovnani s PCars neni ani omylem ... O AC a iR se hadat nebudu ... sice i spousta skutecnych zavodniku rika, ze iR je narocnajsi, nez realita (a z opacne strany to potvrdil i alien driver Gregger Huttu), ale fajn .. rikej si tomu hardcore sim.
-
vypadá to zajímavě ,ale ten jizdní model teda dost bída,na Asseto Corsa jen tak něco dlouho mít nebude *15*
-
Psal jsem, že pCARS není hardcore simulátor, což je pravda. Hardcore simulátory jsou rFactor, Assetto Corsa nebo třeba iRacing. Všechny tyto hry mají fyziku postavenou tak, že když tam vytvoříš auto a dáš přesné parametry, jako má v reálu, tak se bude ve hře chovat realisticky, což se o pCARS říct nedá. I Mafia2 (v režimu simulace) má realističtější fyziku než pCARS
-
Hlavne nech uz vyjde Distance, sa neviem dockat. Aj ked Nitronic Rush ma stale bavi, rad by som si to zahral v MP nie len proti duchom :)
-
To neni z mý hlavy. Jen jsem chtěl poukázat, že se bojim jak někomu hrábne a bude kvůli dvoum stejným slovům někoho žalovat... a že už takových případů pár bylo...
-
Arkádovější než pCARS? To jde? *8*
-
Nejspis proto, ze to primo ma patrit do serie k WoT a WoWp?
-
PCARS neni simulator? odkdy prosim? (Jinak WOS je jeste daleko vetsi arkada nez Shift ... ale tady je to ucel ... a jizda je to zabavna)
-
Jaka DALSI zaloba? Ona uz nejaka probehla? Naviz World of Speed a NFS:World ti prijde jako podobne nazvy a duvod ka zlobe? No LOL ... Vazne mi zustava rozum stat co dokazou nekteri lide vymyslet ...
-
Docela mi to připomíná GRID2, navíc to má i interiéry. Takže určitě to zkusím.
-
Race a GTR meli hezke animace kdy auto horelo. ( ostatne TOCA mela nej ... kde jsou ty casy) jo a bouracky byly bry. *15*
-
Jdeme zase pekne po cesticce vyslapane F2P... tentokrate v zavodech. Nebo P2W? Rozhodnete sami. *3*