Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Project CARS oznámili free-to-play závody World of Speed
10.2.2014 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Souhlasím. TDU je super hra. Bohužel dvojku nerozchodím (i když hadrware na to mám). Jen si nemyslím, že tohle může konkurovat TDU. I Need for speed World má otevřený svět, ale TDU to není a tohle mi přijde spíš jako závody.
-
nieco stylu forza na pc a v online a este zadarmo? diky...
znie to fajn, preco nie, rad si vezmem gamepad a zajazdim. f2p by mi nevadilo, hracieho casu je malo, takze nejake serioznejsie hranie, ktore zvycajne f2p brzdi nehrozi. lenze slusne f2p mmo jazdenie - obavam sa - ma to realnu sancu a buducnost? zatial vsetko bud zatvara, alebo/zaroven, je to velka bieda. kazdopadne, stratit nemame co, pockajme, skusme, uvidime... -
World of speed , Need for Speed World... že by další žaloba?
-
Jako trademark to musi absolutne uspet:-)
-
To by mě zajímalo, co je na TDU tak suprového. Mě ten copy&paste ostrov a auta s pochybnou fyzikou celkem rychle omrzely. Jako bylo tam pár věcí, které se mi fakt líbily, ale jako celek mně to příjde jako průměr.
-
Nevěřím ti.
-
Bezva, takže ještě ani nedokončili jedno a už řeší druhé ...
-
konkurovat Tdu bude The Crew nebo to spíš úplně převálcuje. World of Speed tomu asi těžko může konkurovat když to nemá otevřenej svět a jezdíš jen po tratích
-
Škoda, že TDU bolo plné cheaterov, inak skvelá hra. A ak to bude na báze Team Fortress 2 alebo Dota 2, tak kľudne nech to je F2P
-
Presne tak, ackoli vlastnim volant, tak by me nevadilo neco v duchu Forza / GT. Ne hardcore simulace typu GTR, ale zaroven ne arkady typu NFS Shift. Po 6 letech uz mam Live For Speed celkem ohrany. =(
-
Víc se mi líbí Assetto Corsa, ale jsem taky rád, že bude možnost si vybrat. Pravděpodobně vyzkouším obě. Už by to ale chtělo něco na způsob TOCY - veterání, DTM, rally... všechno se to hrálo skvěle. I na split-screenu s kamarádem.
-
Konečně něco co bude jako Test Drive Unlimited, věřte mi nebo ne TDU a TDU2 jsou nejlepší hry svého druhu a tohle je jediné co by jim mohlo konkurovat. Jen se bojím toho free-to-play systému *9* . Klidně bych za něco takového zaplatil *5* .
-
Na jednu stranu mám radost, že zas na PC budou nějaké auta, které vypadají dobře a nenesou jméno NFS (záruka odpadu), na druhou stranu se trochu obávám té arkádovější fyziky než u pCARS. On totiž pCARS není žádný hardcore simulátor a bojím se, aby to s fyzikou auta nedopadlo jako u Shiftu, kde prakticky nejde ani otočit auto přes ručku. Trochu mě štve, že trh je rozdělen jen na hardcore simulátory, které si bez pořádného volantu neužijete a na druhé straně barikády jsou tu totální arkády, které můžete hrát i nohama a pořád budete vyhrávat... Už by to chtělo "něco mezi" ...
-
World si vela ludi spája s online a Of Speed je jasné na pomýlenie ovečiek že to má niečo spoločné s NFS
-
Proč se všechno jmenuje pořád World of něco