Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Spec Ops: The Line nechtějí o druhém dílu ani slyšet
22.7.2014 | Adam Homola
89 příspěvků
-
intelektualni hra? ta hra byla proste takova srajda,ze jsem ji ani nedohral,nudnej nascriptovanej tunel od zacatku do konce s nudnym grafickym zpracovanim...pisek,pisek,semtam vic pisku
-
-
Že ty jsi přeskakoval rozhovory a videosekvence, co? *1*
-
-
Tak ja treba hraju hry kvuli jejich hratelnosti, zadny jiny duvod nema smysl. Pribehove hry a nota bene strilecky nestoji za nic, kdyz chci kvalitni pribeh, prectu si knihu. Tudiz jestli ma hra odflaknutou a nudnou hratelnost, tak nestoji za nic a nic ji nezachrani.
-
ne,nepreskakoval(ani to bohuzel neslo),jen ta hra byla proste nudna,proc myslis,ze se ji prodalo tak malo kusu? asi to zase takova pecka nebyla...
navic ta hra je vsechno,jenom ne intelektualni,jestli si takhle predstavujou intelektualni hru,tak to potes panbuh,byla to tupa strilecka...kdyby mela alespon rpg prvky nebo neco takovyho,ale proste ne... -
-
Samozřejmě se to nedá porovnávat s hrami typu Civilizace, atd....., ale na hru s vojenskou tématikou to bylo dost intelektuální. V CoD jenom chodíš a střílíš. V BF jenom chodíš a střílíš. V MoH jenom chodíš a střílíš. Tady. Kdyby jsi naběhl doprostřed a střílel, neprošel by jsi první misi ani na low obtížnost. Navíc jsi potřeboval přemýšlet u příběhu. A RPG prvky? V pár případech jsi se mohl rozhodnout co uděláš, takže tam byly.
-
-
Zajímave, co nekdo povazuje za intelektualni.
-
-
přijde mi dost zcestná představa, že intelektuální podnětnost hry roste s možnostmi volby nebo počtem tabulek. zrovna The Line mě utvrdilo v tom, že je to spíš naopak...
-
tak to kecáš, bylo tam RPG-7, takže rpg prvek tam byl !!
-
-
-
-
Co ta hra potřebovala říct, to řekla.
-
Největší chyba. Ta hra měla jeden z nejlepších příběhů.
-
-
A to je bohužel všechno. Nevím jak tobě, ale mně nestačí k dobré hře jen příběh.
PS: Sranda byla, jak sjížděli ocelová lana holýma rukama :D. -
-
Jak tps moc nemusím tak tohle mě bavilo, dobrá obtížnost a třeba ty momenty kdy potichu likviduješ snipery jsou super. Navíc si myslim že gameplay naschvál udělali ve stylu tupejch chest-high wall stříleček.
-
-
-
Na jednu stranu je to škoda ale chápu je, lidi by měli velký očekávání a kdoví jestli by další hra v podobnym stylu uspěla, přece jenom to působilo jinak, když od toho člověk čekal jen další střílečku a co se z toho nakonec stalo. Včera jsem to dohrál potřetí a závěrečná scéna je pro mě vedle would you kindly jedním z nejsilnějších momentů ve hrách.
-
To je dobře, někdo se poučit nenechá a pak z toho vznikne třeba matrix reloaded, o některých nekonečných FPS soap operách radši ani nemluvit. Přitom ano, šlo by udělat Bioshock Infinite 2, které by "dávalo smysl" (v rámci universa a teorie strun) ale už by to nevyvolalo takové nadšené reakce
-
Je jen dobře, že nevznikne další střílečka s ultra drsnejma mariňákama, co maj ještě drsnější hlášky, hra která vám nutí svoje tempo a pořád na vás někdo řve.
-
-
Tys to nehrál, viď?
-
-
Ne nehrál, zvažoval jsem koupi a po shlédnutí letsplaye jsem to vzdal, právě kvůli tomu co jsem napsal.
-
-
Dívat se na LP a potom podle toho hodnotit hru, je asi jako se snažit radit fotbalistům, jak se mají chovat na hřišti, ze zkušeností nasbíraných sledováním fotbalu v televizi. Totální nesmysl.
-
-
A podle čeho si vybíráš, kterou hru koupíš? Podle rezencí to moc nejde, protože recenzent může mít jiný priority a vkus. Proto koukám na letsplaye.
-
-
Z dem od Reloaded a Skidrow :P :D
-
-
-
Ono to bohužel na oko tak vypadá... Já zas hrál demo a musel jsem se smát jak trapný to bylo... Pak to dali k PS+ zdarma a po dopareni jsem musel uznat ze se nesmi dat na prvni pohled... Super hra s super pribehem a rozhodnutima
-
-
Demo bylo bohužel zoufalé... Plnou hru jsem pak dohrál 2x během jednoho dne a pořád si říkám, že bych si ji mohl dát ještě jednou.
-
-
Nikomu nenutí svoje tempo, jsi v krytu a ano nepřátelé se přibližuj ale můžeš je palbou držet od těla, a řve se tam, no, co bys čekal? Že při střelbě z kulometu bude klidným hlasem, který nebude slyšet říkat "Kolego prosím byl by jste tak laskav, a zastřelil toho gentlemana s útočnou puškou nalevo od Vás?" SpecOps the Line mají parádní taktickou složku a skvělý příběh a kdybych měl soudit podle letsplay videí, tak si nic nezahraju
-
-
To teda hodně zjednodušuješ, existujou i střílečky, kde hraješ celkem v klidu - Bioshock, Wolfenstein....
-
-
Jasně, nemusíš mi vysvětlovat, proč to tak je. Já jen napsal důvody proč se mi ta hra nelíbí. Někdo má takový hry rád, já prostě ne, no.
-
I tady máš pasáže kde jdeš a kecáš s komandem, když na tebe vybafnou nepřátele v bioshocku/wolfensteinovi, tak stříliš, tady jich je prostě víc najednou. Ve wolfensteinovi/bioshocku můžeš utéct, tady ne, ale schováš se do krytu, viděl jsem jí teď za necelé 2 stovky, hra má víc konců(našel jsem 3, víc jich asi nebude), ale i kdybys jí dohrál jenom jednou, tak to za ty prachy stojí, to je tak cena lístku do kina a zábavu poskytne delší a příběh je lepší než většina toho, co v kině promítají, hlavně hraní je zábava, ale to z letsplay nepoznáš
-
-
-
-
-
-
Možná je to tak dobře, SO: The Line je výborná a dost vyjímečná, naco dvojka...
-
-
Přesně, nakonec by se z toho fakt stala jen tupá střílečka, která nemá co říct. Jako třeba CoD.
-
-
síce je to škoda, no na druhej strane by som nechcel aby sa z tejto značky stalo podobné monštrum ako COD či BF a kopa ďalšieho dnešného mainstreamu...
-
To je docela škoda :( Je to úplně na prd, že lidi nedokáží docenit příběh, ale zajímají se jen o gunplay.. Opravdu smutné.
-
-
Popravdě, příběh bylo jediné co mě motivovalo to dohrát. Byl opravdu výborný. Ale náplň hry byla strašně nudná a ne příliš dobře zpracovaná. Přijď tam, vystřílej všechny, posuň se dál a znova a celou hru pořád dokola. Kdyby se spojil gameplay Ghost Recon FS + příběh Spec Ops TL, tak by ta hra byla dokonalá.
-