Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Stalkera vybírají peníze na skutečného Stalkera na kickstarteru
24.6.2014 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
už to krásně frčí, 6,5k USD a lítá to, tak snad!!!
-
-
jn, pak to začalo frčet zase naopak, lidi stahujou svý prachy... vypadá to nedobře, nejspis fake... mam horecku a nafouklou hlavu, tak mě berte s rezervou
-
-
Drzim im palce na rukach i nohach!!! Cokolvek, co ma nieco s postapokalyptickym svetom typu S.T.A.L.K.E.R, pripadne Metro alebo PREDOVSETKYM nesmrtelny Fallout, je skratka u mna kedykolvek v plnej miere ocakavane... Snad to vyjde.
-
ja sem Stalkerem postiženej, absolutní fanda, drtim vsechny 3 díly do dneška s ruznejma modama, mam nainstalovanou Lost Alphu a čekám na patch atd. Skalni komunita je z tohodle podle mýho trochu na vážkách, čím víc Stalkery znáte, tím je Vám jasnější že to video je 99% cut ze stalker 1+2+3, a k tomu 1% autorský práce. Samozřejmě ale čekám co z toho vyleze a tiše se modlim! Fanouskovska zakladna tyhle hry je vetsi, nez by clovek cekal, takže prachy dostanou, pokud nabídnou něco rozumnýho.
MP na 99% nikoho nezajímá, leda nejakej malej coop možná. Vize toho, ze to v zóně vypadá jak v TESO po launchi, je nehezká... -
Ooooooooooooo to vypada moc dobře to by mohl byt takovy další fallout,věřím že tenhle projekt dopadne relativně dobře
-
-
už by to konečně chtělo nějakou kvalitní post apo hru v dobré grafice .
-
-
Ten strech, že za půl mega udělají mulťák je na blití... Stalker byl vyloženě čistá solo akce, multiplayer jsem díky distributorovi ani nerozjel :D O další Survarium fakt nestojím, za půlmega jde udělat tisíc lepších věcí. Dokud si to nerozmyslí, tak jim nedám ani korunu.
-
Kééž by, kééž by... nevím ale jestli je STALKER pro dnešní trh bohužel to pravé ale rozhodně držím palce at se podaří. *4*
-
Tím, že tu hru dodělají mi udělají velkou radost, ale pokud dají pryč to video, budu mít radost ještě větší.
Rád bych věřil že výsledná hra bude mít atmosféru jako stalker, ale silně o tom pochybuju. stalker těžil hodně z toho, že informace o tamní katastrofě zná každý a jakékoli dílo, ať už kniha, film nebo hra mají větší šanci, když používají známá místa, lidé se pak mnohem víc vcítí do děje. -
Když pominu otřesné KS video, tak to zní velmi dobře. Podle FAQ mají pre-alphu a už do toho narvali dost vlastních peněz. Škoda že start kampaně tak pomrvili (to video dělá hodně, např. zaplatilo Kingdom Come), ale teď mají měsíc na to to napravit. Snad to nepodělají. Já jim tam do komentů feedback napsal.
-
Nápad bych bral ale těm lidem nevěřím, že to dokončí tak jak píší.
-
To by se mi líbilo, ale moc tomu nevěřím. Popravdě vůbec. Za 50 000 toho příliš nesvedou, k tomu multiplatformně. Nový engine, AI, RPG systém, auta, helikoptéra? Ten teaser je navíc jen směskou velmi starých obrázků a videí z celé Stalker série.