Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle jestli vyjde tak se budu moc divit.... za 50000 tisíc slibují věc kterou původní GSC ani po 7 letech vývoje a utracených milionech $ nedokázaly dát do stavu který je tu naslibovaný... ve videu prakticky všechny záběry jsou ze stalkera tedy neukázali nic z té jejich vyvýjené technologie takže jediné co je tu navíc je pár antworků no a to se mi zdá hodně málo....
    • Ty artworky nejsou kolikrát(možná všechny) ani od nich ale z netu. Jen tak mimochodem.
  • Paul_cz
    Když pominu otřesné KS video, tak to zní velmi dobře. Podle FAQ mají pre-alphu a už do toho narvali dost vlastních peněz. Škoda že start kampaně tak pomrvili (to video dělá hodně, např. zaplatilo Kingdom Come), ale teď mají měsíc na to to napravit. Snad to nepodělají. Já jim tam do komentů feedback napsal.
  • Prosím, ať se jim to vydaří *14*
  • MrSanta
    I na Wii U? Tak to by jim mělo Nintendo poslat aspoň meloun *1*
  • Je to fake. Už jen ta nízká částka je alarmující. Větší částku by vybral nemuseli a nedostali by nic, tohle vyberou a je to jejich. I s případným bonusem přes. Kradené artworky, vymyšlená minulost lidí ze studia ... vyhozené peníze.
  • ja sem Stalkerem postiženej, absolutní fanda, drtim vsechny 3 díly do dneška s ruznejma modama, mam nainstalovanou Lost Alphu a čekám na patch atd. Skalni komunita je z tohodle podle mýho trochu na vážkách, čím víc Stalkery znáte, tím je Vám jasnější že to video je 99% cut ze stalker 1+2+3, a k tomu 1% autorský práce. Samozřejmě ale čekám co z toho vyleze a tiše se modlim! Fanouskovska zakladna tyhle hry je vetsi, nez by clovek cekal, takže prachy dostanou, pokud nabídnou něco rozumnýho.

    MP na 99% nikoho nezajímá, leda nejakej malej coop možná. Vize toho, ze to v zóně vypadá jak v TESO po launchi, je nehezká...
  • Podvod to není, podvod je v tom, že vývojáři tvrdí, že byli součástí GSC, což byl údajně jen jeden z nich a to jako coder. Skuteční ex STALKERisti dělají Survarium.

    Pledgoval bych tedy spíš tam.
  • Kvůli náročnosti se to nepovedlo u původního projektu a tady to vyjde když seženou 50k$??? To zní strašně pravděpodobně.
  • Na to že potřebují jen tak málo na dokončení hry a přitom neukázali jediný ingame záběr mám dost pochyby. Ten jejich koncept zní skvěle a sérii Stalker mám fakt rád, ale dám za to, že ta hra bude hodně hrubě otesaný kámen, vyjde-li vůbec.
  • Je to prý podvod:

    toto je vyjádření Vostok Games (tvůrci Metra):

    "We have contacted GSC's lawyers regarding this fraudulent claim of being the developers of Stalker and Metro Last Light. Please do all you can do ensure people know these claims are false."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit