Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kto vie ked zainvestuju 50 000dol. na Ukrajine tak s toho bude velka vec:D
  • Multiplatforma? Meh. Ať si jdou žebrat pro prachy k SONY/Mrkváčům...
  • Právě že nebavilo, vůbec. Hrál jsem to nějakou dobu, že jsem myslel, že se to zlepší, že je to jen na začátku. Ale prostě byla to bííííídááááá. Grafika atd. vše hrozný, i se to blbě hrálo, špatně udělaný systém snad všeho, ale co hlavně, je to akční hra, ale přestřelky a celkově akční část hry naprostá tupost a nuda, fakt nikdy víc.
  • imho je to mysleno spis jako urcita forma reklamy, nez seriozni volani o penize. usetri za klasicky marketing a jeste jim lidi sami poslou prasule - kdo by to nechtel? Treba ja jsem pred timhle clankem o te hre nemel ani tuseni a ted jim nejspis neco poslu, protoze cernobyl je srdcovka.
  • Kvůli náročnosti se to nepovedlo u původního projektu a tady to vyjde když seženou 50k$??? To zní strašně pravděpodobně.
  • Rozhodně přispěji :)
  • Wildstonecz
    Sak oni uz nekolik let ve vyvoji byli ale pak jim dosly prachy a presunuli se na survarium a ulozily to k ledu na nejaky cas. Neni to cely vyvoj jenom za KS.
  • deathfish
    No snad to podvod není. Jen je takové divné financovat sliby. Vše co ukázali bylo, pokud se nemýlím, ze S.T.A.L.K.E.R.ů a z toho co zatím reálně udělali byli jen 2 artworky.
  • Kinet1c
    pravdepodobne si uz nieco zafinancovali samy, toto potrebuju mozno na dorobenie, neviem, neverim, ze to je podvod teda a dufam, ze to vide
  • Kinet1c
    Ok tak tyto su tiez byvali tym GSC, a Vostok Games su tiez byvali GSC, jedni robia toto druhy survarium, hm vyzera to tak, ze sa rozdelili, kedze ked to dobre viem aj ty a aj tyto robili STALKER hry, rozdiel je v typu hier, Survarium je ako STALKER v MP (sice zatial iba TDM, ale mapky su krasne) a toto by mohlo byt iba SP, tzn tie ciele co si davaju, tak dufam, ze az tam sa to nedotiahne, bolo by dobre keby to aspon zatial bolo bez MP.
  • deathfish
    Jaká je možnost, že by to byli podvodníci? Na kickstarteru se to už stalo parkrát ne? Jen mi přijde, že na to co slibují a chtějí udělat budou potřebovat víc než $50 000
  • už to krásně frčí, 6,5k USD a lítá to, tak snad!!!
  • Dagon
    Drzim im palce na rukach i nohach!!! Cokolvek, co ma nieco s postapokalyptickym svetom typu S.T.A.L.K.E.R, pripadne Metro alebo PREDOVSETKYM nesmrtelny Fallout, je skratka u mna kedykolvek v plnej miere ocakavane... Snad to vyjde.
  • ja sem Stalkerem postiženej, absolutní fanda, drtim vsechny 3 díly do dneška s ruznejma modama, mam nainstalovanou Lost Alphu a čekám na patch atd. Skalni komunita je z tohodle podle mýho trochu na vážkách, čím víc Stalkery znáte, tím je Vám jasnější že to video je 99% cut ze stalker 1+2+3, a k tomu 1% autorský práce. Samozřejmě ale čekám co z toho vyleze a tiše se modlim! Fanouskovska zakladna tyhle hry je vetsi, nez by clovek cekal, takže prachy dostanou, pokud nabídnou něco rozumnýho.

MP na 99% nikoho nezajímá, leda nejakej malej coop možná. Vize toho, ze to v zóně vypadá jak v TESO po launchi, je nehezká...
  • už by to konečně chtělo nějakou kvalitní post apo hru v dobré grafice .
  • Ooooooooooooo to vypada moc dobře to by mohl byt takovy další fallout,věřím že tenhle projekt dopadne relativně dobře
  • Ten strech, že za půl mega udělají mulťák je na blití... Stalker byl vyloženě čistá solo akce, multiplayer jsem díky distributorovi ani nerozjel :D O další Survarium fakt nestojím, za půlmega jde udělat tisíc lepších věcí. Dokud si to nerozmyslí, tak jim nedám ani korunu.
  • Jack1947
    Kééž by, kééž by... nevím ale jestli je STALKER pro dnešní trh bohužel to pravé ale rozhodně držím palce at se podaří. *4*
  • Tím, že tu hru dodělají mi udělají velkou radost, ale pokud dají pryč to video, budu mít radost ještě větší.

Rád bych věřil že výsledná hra bude mít atmosféru jako stalker, ale silně o tom pochybuju. stalker těžil hodně z toho, že informace o tamní katastrofě zná každý a jakékoli dílo, ať už kniha, film nebo hra mají větší šanci, když používají známá místa, lidé se pak mnohem víc vcítí do děje.
  • Paul_cz
    Když pominu otřesné KS video, tak to zní velmi dobře. Podle FAQ mají pre-alphu a už do toho narvali dost vlastních peněz. Škoda že start kampaně tak pomrvili (to video dělá hodně, např. zaplatilo Kingdom Come), ale teď mají měsíc na to to napravit. Snad to nepodělají. Já jim tam do komentů feedback napsal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit