Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Star Citizen zpřístupnili hratelné moduly všem podporovatelům
15.10.2015 | Honza Konfršt
101 příspěvků
-
-
Založit účet a stáhnout hru si můžete zde.
-
Kdo ma zajem o space-sim doporucuju...
https://www.kickstarter.com/projects/309114309/infinity-battlescape?ref=hero_thanks -
Chápeš jak komicky zní to co říkáš v té své hádce s Ravenshotem?
V podstatě se to dá shrnout na:
"Tvým statistikám nevěřím, lžeš. Já viděl něco na fóru a to je určitě pravda" -
Tak to bude vypadat úplně stejně, jako kdyby jsi tam vlezl a někdo na tebe vyrazil s lodí, kterou získal hraním.
-
Možná už je trochu pozdě na odpověď. Ale loď za 2000 USD si nebude dělat starosti s nějakou Aurorou nebo Mustangem. Budou bezpečnější zony a méně bezpečné. Každá loď má nějakou roli ať už civilní nebo vojenskou. S nebojovou lodí nebudu lovit piráty, ale obchodovat , zkoumat, závodit. U lodí bude hodně záležet na roli (RPG): Pirát, Bounty hunter, průskumník, skaut , bombardér, transport vojáků, transport zboží, transport cestující, sanitka, těžař, mobilní nemocnice a respawn, loď s bio zahradami, mobilní observatoř, obchodník s informacemi, loď zaměřena na kyber-boj, tanker a mobilní rafinérie, loď na sběr trosek a jeho zpracování na základní materiál, turistyka, stihač, závodní loď, bitevní loď, luxusní loď, jiná vědecká loď. Dále se lodě budou dělit na jednomístné, více posádkové a kapitální. Nebude zas tak těžký si vydělat na novou loď ve hře.
-
...a tak si naklikával dál a dál, dokud mu neupadlo péro.
-
tak to je další věc, jak to asi bude vypadat, když si jako nováček koupim hru po releasu, vylezu do vesmíru se skoro holym zadkem a potkám někoho kdo si koupil loď za 2000$ a rozhodne se že má zrovna náladu na pvp, snad tam budou nějaký safe zóny nebo tak něco
-
Nejvetsi payforwin tisicileti :)))
-
Bože koukám že retardi ještě nevymřeli.............
-
Je velice zábavné sledovat jak se o SC zaujatě baví lidé, kteří ho neviděli ani z rychlíku, natož aby měli nějaké relevantní informace.*1* Ti z vás, kdo jsou na SC zvědaví, udělají nejlépe, když si projdou oficiální kanál na Youtube. Velice přínosný je "10 for the Chairman" kde Chris zodpovídá dotazy přispěvovatelů. Následují "10 for the..." a doplnit můžete "writers, producers, artists, animators", kde jednotliví zástupci departmentů odpovídají na bližší dotazy. Pro všeobecný přehled o vývoji hry je dobré sledovat "Around the Verse". Koho zajímá jak se řeší různé chyby při vývoji hry, může mrknout na "Bugsmashers". Tým SC má velice otevřený přístup. Kdo chce vidět vývoj hry téměř online, může si posloužit. Někdo tu psal, že nemá jasno v tom co SC nabízí. Star Citizen je složen ze dvou kusů. SinglePlayerová příběhová kampaň "Squadron 42" a MultiPlayerový "Persistent Universe". S42 logicky obsahuje všechny mechaniky PU. To znamená obchod, boj, fps, těžba, atd. Třeba jako X3 nebo starý Privateer, ovšem daleko komplexnější. POZOR! To co je nyní k dispozici jsou testovací moduly: Planetside, Arena comander, Hangar. Je to jen ochutnávka sloužící především vývojářům k testování hry. I tak si můžete zalétat a zabojovat v krásně ztvárněném vesmíru. Ať si nikdo nemyslí, že když teď SC koupí, že dostane do rukou třeba 50% hry. Jsou to pouze testovací moduly, které vám ukáží jaký bude desing, kvalita, principy aj.
Až SC vyjde, bude obsahovat pouze to co vývojáři slíbili v počátku KS kampaně. Další vylepšení hry budou přichazet postupně tak, jak vznikaly jednotlivé stretch goaly. Takže co dostanete cca v polovině roku 2016? Přibližně to odhaduju na daleko vymakanější verzi X3 s poutavým zpracováním a příběhem. A to mě osobně za těch 65 USD, co jsem dal, rozhodně stojí. *3* -
To určitě, asi jako Viktor Kožený. *1*
-
Trapný jsi leda ty, když nejsi schopen pochopit význam psaného textu.
-
Když se chceš v USA stát astronautem, tak jdeš do letectva a lítáš v letadlech. Nikde jsem neviděl, že by do rakety posadili námořníka.
A odpovídáš mi naprosto nesmyslně. Já píšu, že se divím, že je všude ve vesmíru námořnictvo, když teď tam lítá letectvo. To mi došlo, že letectvo má spojitost s námořnictvem. -
pokud je vydaji.. za kolik uz v tom jsi? 30 ? posledne jsi tam psal ze si koupis nove artworky.. ze tu hru padnout nenechas :D
-
nemá.. přemýšlí kam si pověsí artworky co si koupil..
-
A správný letec (aspoň v Británii a USA) nezatáčí vlevo a vpravo, ale na port and starboard side.
-
Díky za info.
-
Opravdu trapné, zaprve, jak uz bylo receno, americke sily maji slozky armadni i namorni a obe operuji ve vzduchu. Za druhe, jak se rika tem vecem, ve kterych se v SC budeme pohybovat vesmirem? No neveril by si, jsou to vesmire LODE! Ne vesmirna letadla, ale lode. To je, co? On ma totiz pohyb vesmirem daleko bliz k plavani (pod vodou), nez k letani *3*
-
Zakaznik chce postavit ultramoderni rodinny dum. Architekt zakaznikovi rekne, ze to bude hotove za dva roky. Zakaznik, je z architekta nadseny a uz po nem nechce rodinny dum, ale rovnou mrakodrap. Zakaznik je nastvany, ze architekt neni schopny postavit mrakodrap za stejnou dobu jako ten rodinny dum.
Doufam, ze chapes, kam tou logikou mirim.