Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Star Citizen zpřístupnili hratelné moduly všem podporovatelům
15.10.2015 | Honza Konfršt
101 příspěvků
-
Jestli si to chces vyzkouset, doporucuju nejprve kouknout na nejaka videa na youtube a nebo zkus pouzit free kupon na dva tydny, jestli jeste porad funguje. Kód je to tento: CITCONFLIGHT2K15 a postup najdes tady: https://robertsspaceindustries.com/promotions/citizencon2k15
Momentalne funguji jen tri casti: osobni hangar // jedna tretina jedne planetarni zony // Space dog-fight simulator, ktery se jmenuje Arena Commander
Arena Commander ma nekolik hernich modu: volny let // Battle Royal = vsichni proti vsem (PvP) // Squadron Battle = tymy proti sobe (PvP) // Capture the Core = ziskej vlajku nepritele (PvP) // Vanduul Swarm = prezij vlny nepratel (PvE) // Vanduul Swarm v kooperaci // racing = zavod // racing proti ostatnim hracum
Jednotlive mody lze aktualne hrat jen na malych mapach. Arena Commander, hangar a tu zonu na planete lze spustit jen tehdy, pokud mas nejaky balicek, ktery obsahuje prave hangar (pristupove misto pro ostatni moduly) a nejakou lod. Moznosti i jednotlive mapy jsou velmi velmi male, protoze se jedna o pre-alfa verzi. Klidne si muzes poridit ten nejlevnejsi balicek. Kdybys chtel pozdeji nejakou vetsi lod nebo luxusnejsi hangar, vzdycky si muzes balicek upgradeovat. -
http://www.star-citizen.cz/
-
normalni clovek vi, ze tester neni lepe placeny nez vyvojar:)
-
To jsem ani nevedel ze jim to vratej ve store , pekne :)
-
tak pro amika je normalni, ze Navy ma i vlastni typy letadel F17,14
-
wow, az tak jsem te utrel, ze sis musel udelat ucet se stejnym obrazkem? ty jses ale ubohej *15*
-
Ehm, mel by ses jit dovzdelat hosanku, protoze kapitan v letadle je proto, ze VSE v letadlech je odvozeno od ... namornictva. Ostatne, prvni ovladaci prvky mely zcela bezne podobu kormidla.
-
Jo, ale nez se k tomu dogrindis, tak uz nebudes mit s kym hrat.
-
da se tam delat hovinko za spousty penez....
-
http://www.polygon.com/2015/8/20/9180067/star-citizen-backers-claiming-refunds-are-getting-their-money-back
Back in 2012, Cloud Imperium said that a space dog-fighting demo would be available by the end of 2013, with a full beta of the game world's entire universe available by the end of 2014.
Tak mame konec roku 2015 ...a neni ani to demo. -
Za pristup do alfy nebo bety muze platit leda magor co utek jedlickovi. Normalni clovek totiz vi, ze tester je casto lip placena pozice, nez vyvojar.
-
Může mi někdo prosím shrnout, co se tam dá dělat a za kolik? Jsem z toho nějaký zmatený :D
-
drz pysk flamere. *15* *15* *15* *15*
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* blbec
-
Jinak k těm refundům, včera jsem právě o jeden požádal, tak uvidíme...
-
Chápu, že jsi hlupák, kterému matematika nejde. Ale jak jsem psal jinde, Jack už má rezervaci, tak se postav do řady, hlupáku.
-
co tady delas chytryho ? drz hubu a soupej nohama. *15*
-
nejakej ubozak ...
-
sedlák? To je projev tvého intelektu?
-
veskoslav co vyvolal asi 546874 flamu tady pise o flamu. dobrej djouk *15*