Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Star Citizen zpřístupnili hratelné moduly všem podporovatelům
15.10.2015 | Honza Konfršt
101 příspěvků
-
naopak, k temto skupinam tahnou lidi s vyssim intelektem, ale to sedlaci jako ty nemuzou vedet, to te omlouva...
-
a nejsi to ty? K těmto fanatickým skupinám(viz. tvůj avatar) většinou táhnou lidi bez intelektu.
-
*8* Co tak zhurta panáčku? Jen jsem slušně zeptal :) V bleskovkách samozřejmě píší, jen pravdu pravdoucí
-
Roberts si nakonec za ty miliardy postaví vlastní kosmickou loď, odletí někam do vesmíru a stane se z něj opravdový star citizen *1*
-
Chlapče, ty ani nevíš, co ty pojmy znamenají. Píšeš jako max. Obávám se, že styl tvé argumentace ala gumoví medvídci se vyrábějí s medvědů, je hloupý.
A marketing? Ta hra sama o sobě marketing ani moc nepotřebuje. Toto je jenom střídmí krok, který jim další peníze moc nepřinese. Spíše naopak ztratí, protože spousta lidí neměla balíčky s Alphou. -
vsak to je jack jen pod jinym alteregem *1*
-
Ma narceni ze lzi nebudu reagovat, kazdy si ty komentare tady muze precit a udelat vlastni obrazek.
„a jak rekl jeden moudry pan, neverim statistikam , ktere si sam nezfalsuju. toliko k vasim oficialnim zdrojum. internet kids.“
Hmmm, zajimave. Statistikam neveris, ale nejakemu neexistujicimu zdroji veris…
Ja si tady dam praci ti ukazat odkaz s hodinovyma statistika. Dam si tu praci, abych si v excelu porovnal hodnoty mezi jednolivymi hodinami a dal jsem si praci, abych se pokusil najit tech tvych 50 000 refundu. A ty nam ani nepostnes nejaky zdroj z archivu, o kterem mluvis? Proc se tedy namahas s nejakym tvrzenim, kdyz ho pak ani nejsi ochoten podporit? -
dlouhodoba strategie firmy. doucit. *6*
-
Jasně. Vrací peníze (mimochodem za hodně daných poodmínek) a ještě se připraví o další příjmy tímto krokem...Můžeš mi nějak osvětlit tvou modrost, co jsi chtěl tím příspěvkem říct? Já jen, že na tyhle hovadiny už tu je Jack.
-
bez se do skoly doucit reklamu a marketing. placas nesmysly.
-
A co tě to zajímá? Přijde mi, že největší starost mají ty, kterých se to naprosto netýká a na hru nedali ani korunu. Raději jdi hnít do Bleskovek, kde se snažíš vyvolat flame.
-
a to je vse ? vic k tomu nemas?
-
jo dochazej jim penize a proto se dobrovolne odstrihli od dalsi moznosti prijmu, kamo, ty mas zarucene vsech 5 pohromade *1* *1* *1*
-
1 km dálnice u nás stojí cca 400 miliónů Kč. Jedná se o zcela nový úsek. Oprava a zlepšení 1 km dálnic pak vychází od 80 do 200 miliónů dle stavu silnice. Takže za 2,5 miliardy si neopravíš ani D1 z Prahy do Brna v jednom směru... *7*
-
Jdi se léčit chlapče.
-
refundy hochu, refundy. jsou z toho uz spatny. *6*
-
S tímto jejich krokem tak úplně nesouhlasím.
Jistě po vydání hry má být přístupné vše, ale Alfa/Beta přístup ať si každej platí...Tím, že to zpřístupnili všem přišli o část budoucích příjmů a ty by se jim ještě mohli hodit.
100Kč za alfu nikoho nezabije... -
na dvou tvych prispevcich se ukazala tva lzivost. viz vyse. Kdo chce, zdroj si najde na foru v archivu, byl zamerne schovan. ja nemam potrebu nekomu do umoru ukazovat svoje fanbojovstvi, coz je od tebe zrejme. uprozornil jsem na neco co se objevilo na foru. To ze se to fanbojum nelibi neni muj problem. - a jak rekl jeden moudry pan, neverim statistikam , ktere si sam nezfalsuju. toliko k vasim oficialnim zdrojum. internet kids.
-
ruprd: Tak si 3,14ča nebo ruskej tank?
"Vsechny udaje pravidelne stoupaji a nejsou zde zadne VELKE poklesy." -
Pocet uctu s balicky je aktualne pres 770000 (slovy sedm set sedmdesát tisíc), Ty hovoris o refundu 50 tisic uctu. Takovy pohles nikdy nikde nenastal. Ten muj zminovany pokles je behem jedno a pul dne a jsou to desitky balicku v hodinach. Ne tisice. Zadny skokovy pokles nic. To, ze nekdy ubylo mezi dvema hodina treba deset uctu je prirozene. Moje duveryhodnost nikoho zajimat nemusi, protoze ja jsem predlozil dokument, kde si kazdy muze presne najit den a hodinu, kolik bylo v danou dobu zakoupenych balicku.
Co je ale zrejme z tveho prisveku je snaha odpoutat pozornost od sebe na me. Takze znovu, ukaz nam ten zdroj s 50 000 refundy a dokaz, ze si nevymyslis. Bez dukazu je tvoje duveryhodnost nulova.