Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
Eh, násilie v hrách je na dennom poriadku, ale nie všade môžeme násilie označiť rovnako.
Nie je jednoducho násilie v Dragon age, Warcrafte, Total War, Battlefielde rovnaké ako v Hatred. Niekde je násilie ako nástroj obrany voči zlu, nástroj na splnenie úlohyj, zatiaľ čo v Hatred je samotným gólom násilie. No a opäť nie je rovnaké násilie voči nepriateľovi ktorý evidentne môže za protagonistovu mizériu, násilie za spravodlivú vendettu, no a násilie voči nevinným ako samotný gól, pretože protagonista je nejaký zakomplexovaný dvoj metrový goro s metalovým účesom a nenávisťou voči všetkým, lebo asi na svoje 12 narodeniny nedostal jednorožca ale vzduchovku, kedže jeho otec si nechcel pripustiť, že jeho syn je iný... -
-
zakomplexovaný, to je to slovo správný...
-
-
Jo když si pročtu diskuzi tak se musím zasmát to jinak nejde no. Xd
Když jde o zabijení kohokoliv porcování, sekání atp... to je v poho ok. NP zmetek si to zasloužil ale když jsou postavičky "nevinní" kolemjdoucí které se vraždily i v GTA i když se nemuseli zabíjet byla to sranda a na odlehčení tak je zle a jéje. Nový vítr do plachet herní scény a je z toho malér. :-D
Neřikám že to tak mají všichni, ani to že to je v pořádku jen je to stále hra a né nějaký nedejbože návod pro budoucí zabijáky (ostatně ty si poradí i bwez nějakých her že)
No asi takhle no, bude to asi dost o nervy a emocionálně vypjaté no ale nakonec si na to člověk zvykne. Ted ještě aby to mělo hlavu i patu a byl tam i jiný cíl než povraždit uplně všechno/všechny. Protože jak víme něco tyhle masakry u těchle vypatlanců spouští takže nic není jen tak. (at už jestli byly v mládí zneužíváni, nebo žily v rozvrácené rodině, či prostě jim nák jeblo v hlavě) i když zase je to indie nezávislá hříčka tak pochybuji že to půjde někam do hloubky. PS: ještě jsem článek nečetl a jak tak čtu ani se mi nechce (jestli tu hru autor už odpočátku zatracuje).
Je mi líto že si tohle někdo vezme vážně a budeto zrealizovat ovšem to bude tak maximálně v USA a byl by to opravdu nemocný člověk.
Tvůrcum přeji mnoho uspěchů a hlavně at mají co nejméně problémů před vydáním i po. Jinak Respekt.
Kdoví třeba se díkyindie jednou dočkáme i hry za odvrácenou stranu - at němce za 2sv nebo talibán a jak víme tam ty zvěrstva byly ještě větší a nikoho to netrápí/lo. Mě by stačilo si zahrát za řadového vojáka protože z té americké patriotičnosti se mi ledva zvedá kufr. -
-
Máte někdo Jack-český slovník? Ten můj je asi rozbitý.
-
-
Říká, že všichni jste západní agenti a že by si jednou zahrál za spartakiádního vraha.
-
-
-
Nevím či je to záměrem autorů, ale hře v mých očích (z traileru) chybí jakýkoliv nadhled... Bere se vážně, ať už je to úmyslně nebo ne a myslím si, že právě to ji skutečně shazuje. Ono moralizování je v tomto případě na místě, je to hra a hry stále hrají především děti, jiná média člověk neovládá, neprožívá je... Být to trochu nadsazené ve stylu (stupidyty jménem) Postal nebo příběhově odůvodněné jako mise na letišti v CoD, dalo by se nad tím polemizovat. Takto vidím onu zvrácenost jen v laciném způsobu jak na sebe upozornit. Bohužel...
-
-
hry hrají děti - ano, a nálepky 18+ jsou na obalech jen tak ze srandy, že? Pokud tuto hru bude hrát dítě, jedná se o chybu rodičů, nikoliv autorů.
-
s tím nadhledem je to zajímavé, byla by třeba scéna v Inglorious Basterds kdy někomu rozmlátí hlavu baseballovou pálkou horší, kdyby to nebylo utopené v hromadě černého humoru, nebo scéna na konci Bláznivé Střely kdy někoho přejede parní válec, asi by působila jinak kdyby nebyla v bláznivé komedii, scéna s rozmlácením hlavy byla i ve filmu Irréversiblea působila o dost děsivěji, proto že se to bralo vážněji, jde tedy spíš o záměr autora, než o samotné zobrazení?
-
-
Postal1 bol super, toto vyzerá takisto dobre. Pokial sa vedecky nepreukáže, že hry tohoto typu podporujú násilie tak nevidím dôvod na akúkoľvek hystériu. Skôr si myslím, že tieto hry môžu byť vhodným ventilom pre násilné povahy.
-
hra si myslím přináší kromě pěkné grafiky nenáročný děj je to prostě oddychová hra pro někoho může posloužit jako venityl po těžkém dni.Rozhodně nezatracuji a těším se na vydání určitě si své místečko ve světě iluzí najde
-
To je zase povyku pro nic...
-
-
moralisti vždy byli, jsou a budou největší pokrytci, co mají plnou hubu keců ale nikdy si nezametou před vlastním prahem.. ale jsou zábavní *4*
-
-
Tak moralizovat na internetu dokáže kde kdo. Nebo v hospodě. *4*
-
-
Pravda. Můj šálek kávy tahle hra určitě není, ale její existence mě nijak nepohoršuje a pokud to někdo bude hrát a bavit se u toho, dobře pro něj, každý zboží má svýho kupce
-
-
-
-
Na tohle jsou určo paragrafy, tak je možný, že jim to i zakážou distribuovat.
-
-
Typický liberál - your rights end where my feelings begin.
-
V Australii to 100% nevydají. Nevím, jak je na tom USA apod., kde to záleží individuálně, ale u nás to určitě koupit půjde, pokud nenastanou nějaké jiné problémy ve vývoji a hra vyjde.
-
Manhunt, Postal, GTA séria, Hotline Miami, Soldier of Fortune, tých príkladov je mnoho, rôzne internetové entity a iné dementné subjekty sa snažili dať stopku týmto hrám, no podarilo sa to iba mizernému zlomku zúfalcov. Myslím si, že paragrafy sú na toto prikrátke, apropo veď je to len hra.
-
-
Super trailer, uz se tesim, ale mam strach ze v dnesni super korektni dobe ,se najde dost jelit kteri si na zakazani tehle hry udelaji karieru. Me to nijak nepoburuje, ve filmech sou horsi veci, a sledovani rezani hlav na rozzlobenech muzich byl driv muj konicek, ale uz sem z toho vyrostl.
-
-
VIdíš a mě děsí že se najde dost nevyzrálých puburtálních s komplexy co si tuhle hru koupí.
-
-
To je bullshit. Každopádně to měli zasadit spíš do prostředí třeba Norska. V USA by ho pár killech sundal nějaký civilista...
-
tak to je fakt demence, kam se herni prumysl dostal a tim myslim novinare a vsechny, kterejm tu vadi zabijeni civilisistu.....
zabijeni lidi v GTA, v CoD atd. je v poradku, ale tohle ne
jdete do **** -
-
Vidíte, co jste tou diskuzí způsobili? Jindra vylez! *15*
-
Nevim no tak zrovna GTA určitě není jenom o zabíjení civilistů. To je spíš taková vedlejší možnost. Ale z traileru jsem pochopil, že v Hatred jde JEN o zabíjení civilistů. CoD nezmiňuju... to je propaganda hlupáckého amerického patriotismu, aby i malé děti věděli, že USA jsou ti hodní.
-
Sčítáš jabka a hrušky tak kuš
-
-
na tos prisel jak, kdyz do toho autor clanku plete i filmy?
-
-