Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
Grafika pekna ale kam sme sa to v hernom priemysle za ucelom zisku dostali je celkom prus3r. Uz vidim kolko polodementnych a nevyzretych magorov sa s " hlavnym hrdinom " stotozni a niektori si to mozno budu chciet vyskusat aj na ostro. Co bude dalsi softwarovy skvost ? Simulacia bitunku alebo zabijanie deti ? Neni som ziadny svatuskar, za monitorom strielam hlava nehlava vyse 30 rokov ale toto sa mi zda kapanek moc. P.S. Napad to novy neni...podobna sprostost bol Postal a uz velmi velmi davno.
-
-
Polodementnym a nevyzretym magorom daj hocijakú hru (FPS, závodnú) a bude pruuser.
-
-
V tom s Tebou suhlasim. Vid tusim Londyn kde sa nejaky hosi hrali na Rychlo a zbesilo a zahucalo tam par ludi.
-
-
-
Autor je pokrytec na MAX. Haha Postal je v klidu, protoze je to vlastne sranda, ale hatred je spatny, protoze to neni sranda. Tak jako tak, snad masakrujes lidi, tak jaky je v tom rozdil. Carmageddon byla tak hrozna p*del a pulka sveta to nemohla rozdychat. Boze to jsou nazory jak z nedelni skoly *11*
-
Tak mi to pak pošlete rád tu recenzi napíšu.
Původní GTA byl podobný šok v té době, srážení chodců, krvavé fleky na silnici, střílení fízlů. -
Čistě z hlediska hratelnosti to vypadá celkem zábavně. Izometrických her je málo a minimálně bulletsopnge, který ve hrách nesnášim tu asi nebudou. Nicméně se mi z toho ale dělá taky místama šoufl a to sem vyrůstal na Mortal Kombatu.
Pokud by tohle byl jen úsek větší hry a byl k tomu zajímavý kontext, proč ne? Ale mít o bezhlavém, brutálním masakrování civilistů celou hru, to už mi příjde přes čáru a za hranicí vkusu.
Jen doufám, že se díky takovým hrám nezpřísní cenzura. Fox news si na tomhle určitě smlsnou. -
-
A o to taky presne jde! Vem si co je to za reklamu mit reportaz o hre v hlavnich zpravach kanalu Fox?!
-
-
Trailer mi přijde dost dobrý. A pokud bude hra zábavná, tak si ji klidně zahraju. Doufám, že to bude recenzovat někdo, komu z toho není "šoufl". Kdyby mi z takových věcí mělo být šoufl, tak bych musel sedět celý život v v jednom pokoji (ideálně i bez oken).
-
-
Vsetko bude OK ked to nevydaju v amerike. Tie tupe deti aj Sims beru ako dovod strielat na skolach.
-
-
Podobne clanky by mel psat nekdo zkusenejsi se sirsim rozhledem. Rad bych si precetl napr. nazor Michala Rybky, klidne na nekolik stranek, nez tenhle zoufaly clanek...
Slysel autor nekdy o hre "Gender Wars"? Nemyslim si, ze byl tenkrat problem najit nekoho kdo by ji recenzoval... -
-
LOL originálku tej hry mám niekde v skrini , je to stále perfektná top down strielačka s podmanivou hudbou :D
-
-
Kdyby místo těch civilů byli cigáni *3*
-
Uz vidim ten bordel okolo. Ale to ze sa taketo veci deju na tejto planete kazdy den, ci uz voci civilistom alebo zvieratam to uz nejaky zasrany k0 k0 t co si len nahana hlasy vo volbach riesti nebude ze?
-
Ľudstvo sa začína radikálne štiepiť na dobrých a zlých ľudí. Väčšina si myslí, že byť dobrý znamená mlčať a poslúchať rozkazy. Ale skutočný človek (nie ovca), spravodlivý človek vie, že mlčať nesmie. Pretože ak budeme ignorovať diablov a zlo ktoré sa snažia šíriť medzi ľuďmi, privedú na svet ukrutné peklo a beznádej. Myslím že každý kto je z tejto hry zhrozený ako ja, by mal povedať „Dosť!“.
Každý kto bude hrať túto hru ňou bude negatívne ovplyvnení. A to najmä mladá generácia, ktorá ešte nemá utvorené vlastné názory, pretože jednoducho nemá skúsenosti, a je náchylná na ovplyvňovanie zo strany diabolských manipulátorov. Ten kto vraví že hry neovplyvňujú ľudskú psychiku buď zámerne klame, alebo je úplne naivný.
Kto sa pýta myslí. Ešte raz: Kto sa pýta, myslí. Kto akceptuje pred-pripravené odpoveďe nemyslí, len počúva rozkazy a nechá sa manipulovať!
Dobré otázky sú: Kto je za toto diabolské dielo zodpovedný? A teda hlavne - kto toto diabolské dielo financuje? Čo touto prezentáciou sadistického psychopatizmu chce docieliť? Prečo to autority nezarazia? Komu vyhovuje chaos a brutalita? Kto na utrpení nevinných najviac zarába? Kto chce meniť mladých ľudí na bezcitných krutých psychopatov? Aký svet vytvoria ľudia, ktorí vyrastú na podobných „zábavkách“? -
-
z jaké jsi sekty?
-
Násilí tu bylo od nepaměti a v dobách, kdy neexistovala žádná média, počítačové hry a filmy, to byl hlavní zdroj zábavy. Nemyslím, že počítačové hry nebo filmy to nějak ovlivňují, protože to píšu už potřetí: Násilné povahy nepotřebují násilné hry, filmy apod. jako spouštěč a zabijí i bez nich. A větší vliv než hry má vliv to, co člověk zažil a v jakém kolektivu vyrůstal a jak se k němu ostatní chovali.
Popíšu ti dvě situace:
1.) Člověk, který nikdy nepřišel do styku s takovou hrou. Přesto má několik špatných zkušeností, že ho někdo podrazil, lidi se k němu nezachovali nejlépe, protože má nějakou vadu, za kterou nemůže apod. Navíc ani nemá moc peněz, aby rozhazoval, takže se ani o hry tolik nezajímá.
2.) Spokojený člověk, který žije bezproblémově. Má kolem sebe normální kolektiv a nikdo se mu neposmívá za to, že je vypadá jako blbec a svůj volný čas kromě jiného občas tráví i u filmů a zahraje si i tuhle hru.
Já myslím, že ten první ti bude spíše vraždit.
Jo a klidně si ji může zahrát i někdo agresivnější, kdo dokáže zabíjet. Ale jeho neovlivnila ta hra, on by to udělal i bez ní. -
-
vraždit může klidně i ten druhý, ale nesouvisí to s těmi hrami. spíš s tím, že má paradoxně všechno a neví, co dál se životem. nevidí tam nic, co by ho nějak naplnilo. vlivem prostředí si neváží lidského života, natož lidských životů ostatních, empatie chybí. spouštěčem pak může být cokoli, i naprosto triviální věc. navíc existuje spousta psychických poruch, které tomu napomohou.
-
-
Vraždit může kdokoliv a je více faktorů, které to ovlivní, ale přece jen ten první případ má k tomu blíže :-)
Pokud půjdeme do detailů, tak to můžeme probírat opravdu dlouho, ale ve výsledku hry nemají zase tak katastrofální dopad na rozdíl od mnoha jiných faktorů. -
-
no ale ten první k tomu právě nemá blíže. normální člověk jen tak nepůjde a nebude vraždit. ani ten, kterého někdo šikanuje. spíš ten první je pravděpodobnější adept na sebevraždu...
vrazi se vyskytují v obou skupinách.
-
-
-
-
-
tak zakazniky si urcite najde a az zas vyjde nejakej "chytrej" clanek jak nekdo nekoho zabil kvuli pocitacove hre reknu si neco, jineho nez obvykle "njn maj pravdu"