Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se nestacim divit jak moc to Petra vzalo. Si pripadam jak nekde v americe. Přitom taková šakózní hra.
  • Tohle si určitě své publikum najde. Líbí se mi na tom grafická stylizace a technické provedení. Přesto bych k zákazníkům asi nepatřil, ne proto, že bych byl nějaký moralista ale proto že to je takové bezúčelné násilí. Co z toho, že jdu a zabíjím lidi nebo zombie, to je úplně fuk ale když tam nemám v té hře žádný cíl, prostě jen jít a střílet? Jen postava ve hře má k tomu pohnutku a to je jediný případ, kdy si dovedu představit, že bych si tuhle hru zahrál. Když bych odpoledne přišel domů nasraný na celý svět, jak mi všichni křivdili a jak se mi nedařilo a tohle by bylo to pravé, ořechové na vybití toho hněvu, dokázal bych se ztotožnit s tou postavou ve hře.
    • maros.goc
      Akoze nemas ciel? Skus pozorne počúvať co na začiatku hovori
  • Zas plná prd*l moralistů tady. Ano, určitě to vyzkouším. A ne, nepůjdu další den vystřílet mateřskou školku, jen proto, že si zahraju podobnou hru. HRU debílci.
    • Hear hear.
  • frantisek_nejezchleba
    vypadá to na dost neoriginální hru, alespoň co se týče herních mechanik. Z mého pohledu je to zvrácená fůze her GTA, Manhunt a Postal. Vážnost traileru poukazuje spíš na budoucí hit mezi dětmi (paradoxně!), než na hru, u které by se bavil dospělý člověk.
  • Yessssss! S chuti si zastrilim do virtualnich panaku a pak vstanu od pocitacu a budu zit normalni zivot. To vsem tem ochrancum moralky ukaze! Jo a doufam, ze tam budou na odstrel i čoklove a podobna havet, aby to bylo druhove vyrovnane.
  • Vy naděláte. Jako kdyby jste jako malí nehráli Postal 1 a 2. *15*
  • yenda1
    Těžko mluvit po pár vteřinách. Každopádně účel byl splněn. Debata rozprouděna. Ruku na srdce - číší z toho trochu zlo. Pamatujete Harvester?
    Jinak asi logický extrém. Ta brutalita jako je přes čáru, ale tak je to hra a může i fungovat očistně, může pomoct kanalizovat negativní emoce a v léčebnách poběží Hatred dnem i nocí. :)
    Jinak v traileru "hrdina" povídá že nesnáší svět, lidský červi v něm a žádný život neušetří, nestojí za to...... Tak proč se nepodívá do zrcadla?
    *15*
    P.S. hra nevypadá špatně, slušný modely poškození, hýbe se to taky pěkně, "barvy", stylizace, vše tak nějak sedí.
    • Kdyz jsi u toho citovani traileru tak sis mohl rovnou ocitovat i tu cast kde rika "it's time for me to die"...
      • ucho
        což pro hru jako takovou bohužel není moc dobrý, protože málokoho baví hrát hry, kde je cílem to, že je někdy zemřou a dál se nedostanou. ze hry to pak dělá jen jakousi hříčku, kterou si pár lidí vyzkouší a za chvíli na ni všichni zapomenou. teda pokud nepřekvapí a ten cíl tam nebude trochu smysluplnější, aby to hráče motivovalo hrát a dohrát.
        • Ja od toho vic nez akcni hricku necekam. Mam takovej pocit ze to bude stejne mnoho povyku pro nic.
      • yenda1
        Nechtěl jsem spoilovat *1*
        Na mě to stejně působí snově. Budeš hrát a hrát na konci všeho se probereš necháš si TO projít hlavou. I ta temná, jakoby snová stylizace tomu nahrává.
  • Ja mam napad na hru ve ktere by hrac lovil nase napadne opalene spoluobcany, to by myslim mohlo slavit uspech. Stejne kdyby kazdej sel zabil 50 lidi a pak sebe tak to je to nejlepsi co se da pro lidstvo a planetu udelat, neni na tom nic kontroverzniho.
    • TheGGG
      A hlavní boss by byl Lajoš Lakatoš a Eržika.
    • ja si nekdy predstavuju jake hry bych delal kdybych byl vyvojar a tohle mne taky napadlo
    • Skus na kickstarter, myslím že prekonáš aj Star Citizen *1*
  • nekromant33
    No je to v zásadě stylizovaný remake prvního Postalu (dvojka je opravdu někde jinde). Ale radši ať si lidi vybíjí zlost na shluku polygonů připomínající člověka (jestli nejsou lepší/horší varianty, to ať si rozmyslí každý sám), než aby je z zadržovaná frustrace a vyteklý nervy donutili jít do ulic.

A samozřejmě jako vždy, žádná hra člověka bez duševních nebo mentálních problémů k afektu nedožene. Ty narušené ano, ale to může stejně i tak to, že nestihnou zelenou na semaforu.
  • yuri337
    Ano, taky v GTA ze srandy občas odprásknu nebo přejedu pár hloupých/otravných civilistů. Ale tohle už je opravdu hnusné. Střílet lidi, prosící o život, kteří mi nic neudělali, na to žaludek opravdu nemám. Vyžívat se kosením "bad guys" mě baví, tohle už ne.
    Ale rozhodně bych nic takového nezakazoval/necenzuroval, fanoušky si hra jistě najde.
    • maros.goc
      Aha takze zabit niekoho len tak zo srandy je podla teba ok a zabava, no zanit pretože ma clovek dovod ako ta postava v hre je uz hnusne?

Prepac ale ovela viac zvrateny mi prides ty :-)
    • Občas? pro me je cela herni napln vsech gta prejizdet lidi. stejne tak v open world hrach jako TES nebo treba Fallout neni mim cilem zabyt nejvetsiho zaporaka ale dostat se na takovy lvl abych byl schopny pozabijet vsechny neutralni npc. je to proste sranda
    • nekromant33
      Copak v GTA, ale v Prototype! V momentě kdy jsem si odemknul whipfist tak jsem jen naháněl co nejvíc lidí na jedno místo, abych jich přepůlil máchnutím co nejvíc. Proč? Proč ne..
    • Já jsem nevěděl že ve hrách pobíhaj skutečný lidi :D
    • JJ v GTA prece o zivot neprosi tak je to v poradku protoze jsou jenom otravny...

Jenom bych chtel dodat ze GTA je ta hra kde civilista utika a rve strachy, strelis ho do nohy a nez se vyskrabe na nohy tak k nemu klidne dojdes a umlatis ho na zemi bejsbolovou palkou jenom proto ze ti rekl at uhnes z cesty! Takova je to hra! ...alespon kdyz ji hraju ja :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší