Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra vypadá hloupě a mám pocit, že to je jen pokus šokovat násilím jako to dělá SAW nebo jiné Gore horory. Jinak ano, já jsem jeden z těch lidí co při misi No Russian nevystřelil protože mě to přišlo zvrácené.
    Kdyby se aspoň tvůrci snažili a zamaskovali své násilnické choutky do nějakého příběhu. Např. jsme něco jako terminátor, co se snaží zlikvidovat jednu osobu v minulosti a proto jdeme přes mrtvoly. Ale tohle mě opravdu připadá jako výplod choré mysly. Postal se aspoň občas dal považovat za parodii a satyru ale i tam to hraničilo. Tohle je prostě zvěrstvo. Chcete střílet civilisty? Prosím, skočte si do Hitmana a vyblbněte se ale nedělejte z toho hru...
  • nekromant33
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/215060_445851748803923_1751206369_n.jpg
  • kdybych byl vyvojar tak bych to udelal jinak, s takovým týpkem se nikdo nestotožní. dal bych tam ruzne mise, lokace a vyber z ruznych hlavních postav, treba terorista, labilní student, frustrovany dospelak, nabpožensky/politicky fanatik a pod. a meli byste misi treba vystrilet zamestnani, školu a pod. s tim že byste si mohli zvolit arzenal. tu hru bych udelal jako takovou variaci na hitmana
    tolhe vypada strašne lacine a amatersky i když se na to podivame čiste jako na hru a herni principy.
    • maros.goc
      Praveze prepracovany simulator teroristu aky prezentujes ty (uz len tie misie zneju dost zvratene) je omnoho odsudeniahpdny nez hatred, hra o mizantropovi ktory ludi neznasa tak ze sa ich rozhodnute pozabijat...
    • Dobre, tohle by melo smysl. Neco jak ten film s Hofmannem.
    • Presne!
  • toho Peta Polacka by ste mali preradit do detskej sekcie. Veci ako Crusader, Postal, Abuse mozem :)
    A nie nepojdem po vypnuti pocitaca rozflakat susede hlavu.
  • firebug
    Poláci se trefují do černého, neboť se jejich herní debut dočká značné mediální pozornosti, ať již jeho kvality budou jakékoliv.
    Jinak mě osobně hra (nebo spíše to video) nijak výrazně nepobuřuje a pokud redakce vážně nebude moci sehnat recenzenta, klidně se o to pokusím :-) Jsem zastáncem tvůrčí svobody a oproti některým perverznostem ze světa filmu, je tohle ještě docela čajíček.
    Na druhou stranu si na Hatred zase smlsne spousta "novodobých herních puristů" a hlavně bulvárních médií, které hrám -OBECNĚ- budou opět přisuzovat veškerou zkaženost dnešního světa. Ovšemže životní postoje jimi ovlivnitelných lidí, by mi mohly být celkem ukradené, zase jde ale o docela početnou masu a jak známo, masa si dokáže vyřvat všelico (třeba zpřísnění ratingu, či dokonce přijetí nových zákonů atp.).
    Když už tedy tvůrci vstoupili do těchto vod, tak ať samotná hra za něco stojí a není to jen samoúčelná úchylárna (čehož se trochu obávám).
  • ve vysledku to bude zase jen v nejlepsim pripade prumerna hra a munice do rukou vsech tech, kteri povazuji hry za nejvetsi zlo a hledaji jakoukoli zaminku k regulaci a kontrole...diky hosi
  • Asi tuším, co měli autoři na mysli. Mnozí přede mnou to už částečně napsali. Kdo znás nesupěl vzteky, když ho naštval dav tupých "ovcí". Komu někdy neleze na nervy morálka, korektnost, humanita a další znaky civilizovanosti. Ve světě, kde business má přednost téměř před vším, má člověk někdy takovou náladu, že by vystřílel půl města. Především, pokud pracujete v oboru, kde vzniká falešný dojem, že o něco jde, kdy se vše ostatní staví nad psychické zdraví jedince. Jednoduše řečeno, stress se dnes považuje za normální a pokud někomu rupne v kouli, všichni se najednou strašně diví. Mě ta hra připadá jako výsměch, provokace a způsob protestu proti konvenci. Je plná krutosti, bezhlavého násilí namířeného proti všem. A to je ono, jít proti všem, zbořit mantinely a šokovat. Asi bych byl radši, kdyby se šílenci vyblbli v této hře než v reálu, ale to je asi tak vše. Je rozdíl mezi zabitím protivníka a ubodáním kolemjdoucího. Jako experiment dobrý, jako hra pro širokou veřejnost včetně mládeže, které se stejně dostane do rukou, hodně přes čáru. Stejně ujetý jako servery s obrázky a videem mrtvých, mučených a popravovaných lidí.
    • Jack1947
      Přesně tak, prostě vybít si vztek. ( Měl vlak spožděni, ujel mi vlak... něco mě nasrallo... serre mě všechno. Nebaví mě tenhle svět a chtěl bych už kurvaa něco udělat... jde se na to aspon ve hře.) *5*
  • Názory se koukám různí. Navrhuji toto: Kdo hru nainstaluje a vyzkouší (byť jen čistě ze zvědavosti), dejte tomuhle postu + kdo odmítá tohle hrát (z jakéhokoli důvodu) - , děkuji.
    • davam minus ale ne kvuli moralce ale protože to bude blbost
  • Inquisitor
    Ta hra je strašná hovadina, ale reklamu už má zajištěnou.
    • Jj, jejich PR manager Šašek počmáraný se snazi sec muze :)
      • CrocoRay
        Jo jo, je to frajer. Lepšího člověka si už ani přát nemohli *1*
        • Ty jo, že jsem vás dokázal vytočit mamlasové :) *11* *1*
          • CrocoRay
            Zase si nefandi *1* Beru tě jako magora, ale hru si užiju tak jako tak stejně :-)
            • Tak si to užij, ale pak nikoho nezabíjej na ulici.
          • >I was only pretending to retarded
  • kubi-wan
    Nojo, Poláci... dejte to na recenzi Karlu Drdovi *1*
    • maros.goc
      Grygarovi :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit