Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aaaaaas to bude něco....v Postalu jsem se taky dokázal pěkně pobavit, věřím, že tady tomu nebude jinak. No řekněte, kde jinde jsem si mohl narazit na zbraň kočku místo tlumiče? :D
  • Nějak v té hře nevidím problém. Vlastně jeden jo. Vyjde až kdoví kdy, budu si muset počkat.
  • Autor článku mě přesvědčil o tom, že tuhle hru si píšu na seznam "must play"
  • Morraw
    Stáhnul jsem Postal a z poličky pro jistotu oprášil Alien Shooter. Dnešní večer ve znamení top down *5*

EDIT a Recruits jsou taky super!
  • Ty jo celkem drsný *8*
  • Ono to že hru podobného žánru oslavuje bude tím že drtivá většina obsazenstva ještě jaksi nedospěla a smějou se věcem, které je jednou budou jenom při náznaku děsit pokuď nejsou psychopati.Byl jsem taky takový, dnes se mi příčí střílet i ve hře jelikož k tomu nahrává i dnešní realistická grafika.
    Mám rád sérii gta třeba GTAV mi přijde jako to nejlepší z akčních kriminálních filmů avšak z toho že bych šel do města a vystřílel zásobník do civilistů jsem vyrostl, raději vezmu vůz a projíždím se nádhernou krajinou která v dnešních sandbox hrách podobného ražení nemá obdoby.
    • Daniell605
      Ta grafika má svůj důvod, "oni" potřebují aby si člověk co nejvíce zvykl na zabíjení druhých lidí, potom stačí aby velká hlava na billboardu ukázala prstem směr a prohlásila : Za naši vlast! A můžeme ject naživo
  • https://www.youtube.com/watch?v=F-q5BfMIE6M - předabované intro a hned to zní líp
    • maros.goc
      To bolo pekne trapne
    • My sides
  • Khanemis
    Narazil jsem na celkem zajímavou informaci, že někteří vývojáři Hatred jsou údajně napojeni na různé extrémistické skupiny. Možná, že tu hru asi myslí opravdu vážně.

http://www.gameplanet.com.au/news/g544026cdcc5cb/Ultraviolent-mass-murder-sim-Hatred-linked-to-Polish-far-right-extremists/
    • maros.goc
      Moze ale nemusi to byt pravda, vsetko to moze byt len prepracovaný marketing
      No zda sa ze ceo spolocnosti je clenom protiimigranstkeho a antiislamistickeho hnutia, a to je akoze zle? :-) navyse hra nevyzera vobec rasisticky ako sa tu niekto snazi povedat, a samotny tvorca vravi ze ked niekto nedokáže odlisit hru od reality, tak by sa mal ist poprechádzať
    • O duvod vic je podporit, moje krevni skupina
    • překvapila mě ta poznámka k rasismu, že v traileru údajně běloch zabíjí "převážně" "non-white ethnicity", díval jsem se na to video dvakrát a krom asi jednoho bubáka tam byli samí běloši

to už na západě asi měří černochy a bělochy jak heydrich němce:slovany:židy v poměru 1:10:100
      • Khanemis
        To mě také překvapilo, nevšimnul jsem si tam nějakého přehnaného množství "nebělochů". Ale to by pak samozřejmě neznělo tak krásně skandálně:)
    • C-BEAM
      takže ak nemajú radi moslimov, masovú imigráciu a komunistov, sú z nich extrémisti ? v tom prípade som asi tiež extrémista.
      • Khanemis
        Ona jedna věc je nemít někoho rád a mluvit o tom, druhá věc je přidat se mezi (například) jisté holé hlavy a chodit je mlátit a s nimi všechny, kdo se ti nelíbí... Ať už je tvé vnímání etiky jakékoliv, tak myslím, že se dá shodnout na tom, že jde o poněkud extrémní (jinými slovy krajní) řešení...
        • Ano, to co popisuješ v pořádku není, ale zase je pravda, že dneska se za pravicového extrémistu, fašistu a nácka považuje každý kdo je hrdý na svůj národ nebo alespoň část jeho historie. Jakmile se ti nelíbí představa chlápka vyřvávajícího na minaretu o pěti ráno, tak seš problém *9*
          • Khanemis
            To máš samozřejmě pravdu. To je další z těch důsledků bulvarizace našich médií. Plus falešného humanismu

Jenže jak už to bývá, lidi právě vždy u nějakého problému automaticky zaujímají příliš vypjaté pozice. Na jedné straně jsou šílenci, co hájí každého potížistu ve jménu demokracie (aniž by věděli, co to skutečně je), na druhé straně pak na ně reagují ostatní tím, že se chovají s přehnanou hysterií a agresivitou. Zlatou střední cestu jako vždy většina populace ignoruje:)
    • to normalni mysl stvorit nemohla, stejne jako treba bloodborn
      • TheGGG
        a stejně jako tebe *3*
    • Mato1987
      Toľká kontroverzia a nenávisť, ti garantujem, že táto hra sa bude predávať ako teplé rožky. Už len preto akú perfektnú mediálnu kampaň týmto ultra pravicovým holohlavým pánom robia reklamu nielen games a veľký cíťa a milovník havinkov poláček ale aj ostatné internetové médiá. Ultra pravicovo naladení chaloši z poľska si ani lepšiu marketingovú kampaň nemohli priať.
      • Khanemis
        Holt kontroverze je vždycky dobrý způsob jak přilákat pozornost, jinak by se nejvíc neprodávaly právě bulvární plátky:)
  • Nevím co tady všichni polemizují. Je to hra jako každá jiná a jsou hry ještě mnohem horší.
    • Jack1947
      Eticky, humánně nebo kterak jinak? tak o tom dost pochybuji, krvavější možná jo no.
  • Chim
    Dobré téma do FC, zajmali by mě názory i ostatních z redakce.

Na jednu stranu se na to dá dívat i jako na přeskinované Diablo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší