Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci The Order: 1886 si prý z reakce hráčů na pokažený stream „nic nedělají“, ale moc jistě to nezní
26.5.2014 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
Jedna rada haterum - nehatujte. Nekupujte, ignorujte, nepiste. Jestli mate pocit, ze kvuli srackovy AAA hre nevyjde dobra AAA hra, tak jste vedle. Kdyz uz si nemuzete pomoct, tak aspon hatujte az po vydani.. A pochopte, ze hrani na konzoli je neco jinyho nez na pc a museji tam byt urcita omezeni. Je to jako srovnavat klouzacku s toboganem.
-
Video sem viděl, vypadalo to dobře jen škoda že pod pojmem NEXTGEN všichni vidí akorát grafiku..Chtělo by to NEXTGEN AI a celkový gameplay jinak bylo to tím přenosem nebo se mě zdál bejt framerate otřesnej ?
-
Ty vole ten Polaček se pres to nemuze prenest *15* tak jo no Polaček rad hraje hry kde netreba ani myslet, ale naštesti existuji i hrači kteri radi hraji kvalitni hry a ti vyjadrili svuj nazor na tuhle hovadinu
-
polando zase troluje ?
strasne jim vadi jak maj troky v diskuzich ale ze vydavaj trolske clanky to je v pohode ? -
Ale Vy kdyz rikate, ze Vam nevadi hate pod vasima clankama, tak mluvite pravdu, ze jo?
-
Škoda té kvality ukázky. O grafiku v žádném případě strach nemám. Všechny exkluzivity vypadají na PS3 naprosto dokonale, tak proč na PS4 by to nemělo být krásné... Dobře, vyhlazování trošku zaostává, ale jinak ty hry vypadají skutečně pěkně. Spíš mám strach o příběhovou stránku. Zatím to vypadá jako na dobrou efektivní střílečku, ale právě z toho nic jiného necítím. Doufám, že je to tím, že ukazovali zatím jenom přestřelky. Snad to bude stát za to aspoň jako střílečka. Teď se ale ještě Next Gen konzole nevyplatí kupovat, protože je zatím nedostatek her. Teda alespoň hry, které by mě zaujaly. Snad jenom Killzone: Shadow Fall a Infamous: Second Son. Takže ještě tak rok počkat a pak půjdu do PS4 . Ale už teď mám problém to neobjednat *1* . A přiznávám... Jsem konzolista *3* .
-
Obávám se, že Drasťa má pravdu. Nedávno o tom byla i epizoda Game Theory.
https://www.youtube.com/watch?v=Cxhs-GLE29Q -
Ted jsi docela pobavil :D
-
Troll je clovek co si koupil ps4 nebo xbone, akorat vytrollil sam sebe.
-
Myslis ze me tvuj nazor na muj pravopis a PS3 opravdu zajima? Zkus hadat. *3*
-
Rofl ty jsi ubohy konzolista. Nejdriv se na neco zeptas a az zacne tyct do bot tak otacis diskuzi uplne nekam jinam... Je mi lito, tady jsi prohral. *5*
-
A co jako? Nic, len som ti odpovedal na tvoju retardovanu otazku ('Na kompu máš něco jinýho?') Este pridaj viac otaznikov ty dilinko ,) cuzz
-
Proto psal my hraci, ne my konzumenti konzoloveho odpadu.
-
Cisla z prodeju CoD bohuzel mluvi trochu jinak...
-
A co jako? Když chtějí udělat tunel, tak udělají tunel, né?? On někdo tvrdil, že Order bude open world??? Opravdu nevim, kdo je tu dacan, když si má tunel hra brát příklad z open hry. *3*
-
Dacanskej no name troll.. co čekáš?.)
-
Jako klasický čecháček(všechno ví, všechno zná, od všeho má klíče) jsi prokázal svou neznalost jak českého pravopisu, tak i herního průmyslu. Poněvadž pokud bys nebyl neznalý herního průmyslu, tak bys nenapsal že konzolové hry jsou koridorové , nudné, nascriptované a nijak zajímavé, přece se stačí podívat na všechna JRPG(a ostatní neklasické hry) vycházející na PS3 a zjístíš, že hry na konzole nejsou jenom takové, jak jsi je popsal.
-
napr Day Z ? obrovska mapa, uplna volnost, more moznosti, velmi transparentny vyvoj.
AAA tunely by si mali brat priklad -
Možná tak před deseti lety:)
-
Musím si povzdechnout. Za pár dní má vyjít Watch dogs a já se těšil, jak se po jeho recenzi konečně uvolní atmosféra a pročistí vzduch na fóru a kromě nějakého toho DLC, tak po Watch dogs do měsíce už neštěkne ani pes. Bohužel takhle to prostě nefunguje. Sotva skončil jeden diskuzní lynč, už začíná další. Jenže tentokrát si za to kluci, můžou tak trochu sami. 1886 sice vypadá moc hezky, ale (a doufám že se pletu) zatím se jeví jako tuctový koridor se střílením kachen. Vždyť jste sami viděli, jak hlavní postava nuceně vleče vojína X, zatímco na vhodný spot si vesele nabíhají terče, co mají horší mušku než vojáci Impéria.
A mimochodem my hráči víme, co chceme. Chceme ve hrách svobodu. Volný pohyb, svévolné objevování světa, hledat výzvy a nacházet pocit zadostiučinění po jejich pokoření. Ale především chceme ve hrách řádit a vyblbnout se.
Pokud vám není třináct. To si vystačíte s kopií čehokoliv od Michael Bay.