Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    "s vědomým" au
    • sleepless
      Dík
  • MARTASLJ19
    No proste s tou ukážkou nepredviedli hru v dobrom svetle. Na E3 majú šancu to napraviť, ak to myslia skutočne vážne.
  • Miserius
    Třeba to k něčemu bude... Ryse to taky trošku pomohlo... ale né dost *15*
  • Strašná srajda....
  • Jeste ze nepotrebuju papirove kapesnicky kdyz ctu komentare...
  • oktavius66
    Škoda té kvality ukázky. O grafiku v žádném případě strach nemám. Všechny exkluzivity vypadají na PS3 naprosto dokonale, tak proč na PS4 by to nemělo být krásné... Dobře, vyhlazování trošku zaostává, ale jinak ty hry vypadají skutečně pěkně. Spíš mám strach o příběhovou stránku. Zatím to vypadá jako na dobrou efektivní střílečku, ale právě z toho nic jiného necítím. Doufám, že je to tím, že ukazovali zatím jenom přestřelky. Snad to bude stát za to aspoň jako střílečka. Teď se ale ještě Next Gen konzole nevyplatí kupovat, protože je zatím nedostatek her. Teda alespoň hry, které by mě zaujaly. Snad jenom Killzone: Shadow Fall a Infamous: Second Son. Takže ještě tak rok počkat a pak půjdu do PS4 . Ale už teď mám problém to neobjednat *1* . A přiznávám... Jsem konzolista *3* .
    • Jojo pristo rok bude PS4 mozna uz tedka na vanoce pekne s NHL, Diablem a PES. To bude zase sprotych slov a prozesenych odpoledni.
  • Jedna rada haterum - nehatujte. Nekupujte, ignorujte, nepiste. Jestli mate pocit, ze kvuli srackovy AAA hre nevyjde dobra AAA hra, tak jste vedle. Kdyz uz si nemuzete pomoct, tak aspon hatujte az po vydani.. A pochopte, ze hrani na konzoli je neco jinyho nez na pc a museji tam byt urcita omezeni. Je to jako srovnavat klouzacku s toboganem.
    • Skoda ze ty omezeni nejdou videt ani na cene hry, ani na cene konzole. *15*
      • A? Vadi ti ze ini ludia daju peniaze za nieco co ty nevyuzijes? Tiez nechapem ako moze niekto vyhodit 1000e za fotak. A nehatujem preto fotaky...
        • A ty nekde vidis ze mi to vadi? Nebo ze neco nevyuziju? Proc meles naprosty blaboly, ktery vubec nesouvisi s tim, co jsem psal, jsi snad Madar?
          • Tak pises o cene, nie? Imho z toho prispevku vyplyva, ze cenu za konzole a hry na konzole nepovazujes za prijatelnu. A ze ti konzole vadia som tak nejak usudil zo zvysnych tvojich prispevkov okolo. Pretoze ak by ti nevadili, tak ich nehatujes v polovici tejto diskusie.
        • Jenže když někdo tolik vyhodí za foťák, má to většinou důvod, zatímco kupovat hry, které mnohdy stojí dvojnásobek toho co PC verze, to je prostě debilita, která se ospravedlnit nedá (ani v rámci exkluzivit), ale když jste vývojářům ukázali, že vám to nevadí, dobře vám tak.
          • No ja neviem, za tento rok som v den vydania kupil nasledujuce hry:

PS3 - Tales of Symphonia Chronicles - 32.99e
            PS3 - Final Fantasy X | X-2 HD - 28.99e (ale teda s festivalovou zlavou, kedze som to kupoval na GameExpo)
            PS3 - Dark Souls 2 - 32.50

Par dalsich, vsetko max. do 15 libier, ale to su hry tak 6 mesiacov az rok stare, nekupovane v den vydania (napr. Tales of Xillia, Mass Effect Trilogy, Last of Us apod). Takze neviem kde beries kraviny o cene hier na konzole - staci vediet kde kupovat. Nespominajuc este napr vyborny PSPlus, kde dostavam pravidelne hry 'zdarma'. Dokonca musim priznat, ze za obe hry co som kupoval na 3DS a obe hry co som kupoval na Vitu boli drahsie nez cokolvek co som kupoval na PS3.
          • Psychotic
            Tak zvažme možné eventuality, dobře?
            a) Desítky milionů lidí po celém světě, kteří hrají primárně na konzoli, jsou pit*mci, protože utrácejí za něco, co má všestranně lepší a levnější alternativu.
            b) Ty jsi pit*mec a nechápeš, která bije.
            Teď zkus zapojit ty obvody tvého mozku, které zodpovídají za logickou úvahu, a řekni mi, která možnost je pravděpodobnější.
          • Ja mam taky duvod kupovat konzolove hry. Na konzoli me bavi hrat vic nez na pc. Dat prednost tomu co me vic bavi neni debilita.
  • Me se libi ze tim potvrdili, ze nextgen stoji zaprd a musi predelavat grafiku, aby to ty sragory utahly.... *15*
  • spoock
    Jen doufám, že to bude mít slušný děj a zajímavou náplň misí. Bylo by blbé, kdyby tak hezkou grafiku sprznili nudným dějem.
  • Mato1987
    http://www.dualshockers.com/2014/05/25/the-order-1886-cto-if-one-thinks-our-game-is-sit-its-fine-with-me-no-comment-on-release-date/
    "If one thinks our game is Sh*t [literally: liquid sh*t], it’s very fine with me. : D Of course I’d prefer a different opinion, and I’m sorry that we failed to attract a possible user, but for sure I’m not hurt or angry. An opinion is an opinion – and we’re talking about entertainment here, not a matter of life or death."
    LOLOLO :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit