Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Tomb Raidera spolupracují na filmové verzi hry
5.3.2013 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Tak jsem to stáhl abych zkusil jestli to jede a musím říct že je ta hra krásně optimalizovaná a má spoustu nastavení, takže to není odfláknutej port. Po hodině hraní můžu říct že je to naprostá paráda, určitě do toho půjdu... BTW. Při kuchnutí jelena šípem tam nebyl BLOODY SCREEN!!!!
-
-
Souhlas, jenom z tím rozdílem, že sem předobjednal *1* Bál jsem se soubojového systému a toho že nebude moc šplhání a hádanek a musím říci, že jsem se bát zbytečně
-
-
Práveže tých hádaniek je tam nejak málo. Len tá úvodná a potom len tie dobrovolné kobky. A tie by vedela vyriešiť aj (ne)trénovaná opica. Inak je to ale vážne pecka a jednoznačne kupujem. Aj zberateľku, ak sa ešte ujde.
-
-
-
Táák už se mi to pomalu instaluje na HDD *1*
PS: Ta kovová krabička co dává xzone je boží *1* -
-
tady jsou krabičky
http://oi49.tinypic.com/2dgugpt.jpg
zatím mám za sebou hodinu hraní, a jsem nadšený!! všechno z čeho jsem měl strach se povedlo na jedničku
PS: Jo a ta kovová krabička je potisklá i zevnitř -
Muzes sem hodit nejakou realnou fotku?
-
-
Taky bych se pridal s prosbou o foto. Zvazuju koupi.
-
-
-
Tak to vypadá zajímavě ! Koncepčně se mi nová Lara moc líbí a vůbec bych se nebál v takovém duchu pokračovat.
-
Těší mě číst vaše názory, pánové. *4* Já jen čekám, až mi z UK dorazí Coll. Ed. a s radostí se k vám připojím. *14* (Aspoň si spravím chuť po nemastném neslaném Dead Space 3, které jsem i přes cenu rovné tyčky po 5 hodinách znechuceně odinstaloval.)
-
som rád kedže hra je fakt vymakaná, bol som fakt príjemne prekvapený, k tomu skvelá optimalizácia pre PC, a tona možností nastavenia grafiky :) som velice zvedavý ako ohodnotia nového tomb raidera páni z tiscali, ja si len želám aby recenziu robil pán dobrovský :)
-
Já mám dohráno a můžu říct, že přesně tohle mi dlouhou dobu chybělo. Ta hra má všechno co má AAA hra mít + ještě mnohem víc. Určitě si to projdu znovu na Hard. Nejhorší na tý hře je, že končí :D
-
-
jestli mas dohráno tak ta hra je kratkej šit
-
-
hraji cca 3 hodiny , a za sebe muzu rict ze je to bomba , na te hre snad neni ani jeden zapor... Doporucuji je to fakt masterpiece... Tohle meli udelat uz davno , misto neslaneho unnderworld... Kdo premysli o koupi , at nevaha , urcite neprohloupi...
-
Tak veskrze pozitivni ohlasy tady me mile prekvapili, kdyz uz jsem od teto hry moc neocekaval. Zacinam o ni znova uvazovat. *3*
Kdyby sem mohl nekdo ve strucnosti napsat nejake postrehy, byl bych vdecny. Zejmena jak je to s tou proklamovanou otevrenosti sveta a jak moc je tam tech QTE scen? diky -
-
No zatim mam za sebou 2 hodiny.
1. Otevřenost světa... Je to v podstatě spleť koridorů, tzn. Postupem se dostáváte dál a dál a následně se můžete vracet z lepším vybavení bez kterého byla některá mýsta nepřístupná.. a musím říct že se mi tento styl líbí, hra vás nikam nežene a volnost je myslím tak akorat aby ste zbytecne nebloudily :)
. A jako velké plus beru že zachovali pro značku natolik důležitý splh a je zde zpracován stejně dobře jako v uncharted. A ty quick time eventy jsou celkem časté ale v tom stylu že když na vás zaůtočí třeba vlk a vy ho nestačíte zabít lukem nebo pistilí tak jakmile vás shodí na zem tak musíte zmáčknou několik tlačítek pro úder, kop atd.. takže to myslim neurazí... Omlouvam se za překlepi a pravopisne chyby, ale pisu to z mobilu ;)
-
-
No Nová Lara se my líbí jelikož to není "s vyvinutým porsím" ale normální holka ale zdá se my že v bechmarku vzdychá ale neprojevuje emoce, dýchá vůbec? Aspoň my nepřipadalo že by se ji při nádechu zvedal hrudník, Celkem mě dostala ultimativní nastavení kde je vetší počet renderovaných vlasů my přišlo že se spíš nepravidelně motají. Na své staré grafice Ati 5700 spustím hru na ultra s AA 1x bechmark my hodil fps 1,6-24 průměr by 20fps.
Snad Film bude s pěknou hlavní hrdinkou a né "s vyvinutým porsím" která ještě při natáčení nosí silikony aby byli vetší (byla o tom zmíňka film o filmu). -
-
máš doma ženskou s kozama až po kolena? nebo kde pramení tvá averze na bujná ňadra, Mě tam v nastavení hry chybí "Velikost prsou" ...
-
-
u nás v rodině jsou samé ženské a když už jsou po 2 nebo po 3 dětech tak už jsou tak velké že se na to nedá koukat.
-
-
-
Viac ako polka z vas si tu hru stiahla z Warezov,torrentov a potom hubujete,ze seruu na PC platformu komu by sa chcelo makat zadara