Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krasna grafika ale to je asi tak vse. Debilni quick time eventy na kazdem kroku , a inteligenci urazejici hadanky (spadle letadlo zrovna tak aby pod nim sli podpalit stromy ktere uplnou nahodou jsou obalene hadry aby sli podpalit a uplne nelogicky polozene olejove lampy na zemi aby to bylo cim podpalit atd) . Hra co ma system zkusenosti,vyrobu predmetu a kdovico vsechno a pritom je dlouha ani ne 15 hodin. Zklamani..
  • novy tomb raider ma fakt prekvapil. Prizam sa za ze sa neviem dockat recenzie na games. Ak by niekto z vas chcel mam letsplay channel kde som tomb raider prave zacal. Nemam ziadnych subscribrov tak ma potesi kazdy view. www.youtube.com/vierkavierkovicova
  • Hra mi teda z dosavadního hraní (asi 1,5 h) připadá docela nic moc.... tomb raider byl vždy většinou koridorní ale tohle měl být sandbox, kdežto zatím bych teda o sandboxu ani nemluvil. Lara pořád heká a práská sebou o kameny ( ano,má být méně "drsná", ale oni z ni udělali křehoučkou zbabělkyni ) a nedokážu si po té hodině a půl představit že by mě naráz pustili do nějaké větší oblasti...
    • Ono prave prvnich 1.5h je to "nejhorsi"
      • conflig
        Tak jestli je první hodina a půl je "nejhorší" tak si nedokážu přestavit co mě ještě čeká *14*
        • Hmm..kdyz prvni 1.5h u hry co jde dohrat za 10 nestoji za nic..tak to tam toho moc dobreho teda neni..
    • Nesouhlas ... hraju na PS3 uz od patku a ta hra je proste vynikajici ... Uncharted 3 byl sesazen z trunu ... ale pravda je, ze Sandbox to tedy neni ani nahodou ... jiste, muzete se pres campy vracet na jekoliv misto ve hre a zkouset nove postupy (s novym vybavenim, novymi skilly), ale otevreny svet ani nahodou ...
  • Prijde nekomu zpusob jakym Lara drzi na obrazku luk divny? Ja nejsem zadny lukostrelec takze nedokazu posoudit. Najde se tu nekdo z lukostrelby a rekne jestli je to bezna vec? Me to prijde jako desne nepohodlny zpusob drzeni luku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit