Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Total War oznamují Alien: Isolation - boj s vetřelcem se obejde bez střílení
7.1.2014 | Petr Poláček
81 příspěvků
-
Podle Steamu, má hra vyjít také v češtině .. což je příjemné (snad i pravdivé) překvapení *4*
-
-
Vetrelce bude dabovat Jiri Labus.
-
-
A Riplynu Jirina Bohdalova.
-
-
-
Creative assembly ? tak ten už nevěřím ani vlasy,po tom co provedli s rome II
-
Vezmu to z toho lepšího a hrošího pohledu
Tak že pohled alá optimista: Solidní, hororová akce, kdy bude možné využít alternativní cesty, možnost složit si nejen nějaké zbraně(no zvláště na obchodní lodi a jením Alienem...to tu žádné zbraně nebudou, že?), ale i jiné vybavení a když není kladivo? Tak si ho vyrobí, potřebuješ li nahoru nebo dolů, tak vezmi meč a jdi na zteč, tedy pardon tyč a hurá nahoru či dolů. Trošku se ještě doladí grafická stránka hry(která už trochu pokulhává), vylepší se AI(protože tím co se prezentují zatím nevypadá zrovna nějak extra) a nakonec to nebude působit jak vykládačka jiných her.
Ta horší varianta: Zůstane u prezentované AI(která je prostě hloupá až běda), jediná cesta bude z bodu A do bodu B(na což to bohužel zatím vypadá), mraky skriptů, průměrná grafika a úkoly na úrovní Call of Dudy...jdi z bodu A do bodu B, sem tam něco nahoď, zmáčkni čudl a jdi dál. za pět hodinek hotovo. Jeden Alien? To zní hezky, ale proboha, Alieni běhali ve smečkce a byli především tam, kde byla i královna...jedinej důvod kterej tu bude tak mít je?...žádnej. Ale ano budu optimista a snad to bude solidní hra, jen ten nucený strach, kdy se člověk má bát proto, že nic nemá(i když v okolí toho musí být spousta...) se mi zrovna moc nezamlouvá. Vždy je to však věc názoru a každý na téma horor atd. máme jiný názor. Někdo považuje Noc oživlých mrtvol za naprosto suprový, béčkový horor, pro mě osobně je to totální kravina, kdy nemá člověk se ani bát, herecké výkony jsou tristní a jediné co si snad člověk přeje, aby těm tupounům uvnitř ty šourající se zombie ukously hlavu a byl konec.
Těch mínusků alespoň 50 *14* *14* Přesně to jsem čekal, no co chtít od některých, že? Když není vzhůry dáno... A nedej bože přijmout jiný postoj *1* Se musím pouze a jen smát a přesně jde i vidět, že zde většina čte tak možná první větu a tím to hasne. Nezlobte se na mě, ale hra vypadá zatím jako těžký průměr .
Já si ten mínus za vás dám také *15* -
-
Navození atmosféry prvního filmu mi příjde jako super nápad. Průměrnost, o které se zmiňuješ, by měla znamenat, že hra obsahuje spoustu prvků použitých u ostatníh her...no tak prosím, poděl se se mnou o zkušenosti se survival horrory u kterých je na tom hráč se zbraněmi podobně jako v této hře...evidentmě mám totiž velké mezery.
Naopak s tou grafikou s tebou souhlasím, ale vzhledem k nové generaci konzolí se to určitě ještě zlepší.
A můj neskonalý obdiv máš za to, že si dovoluješ odhadnout úroveň AI podle dvou videí. Je vidět, že jsi velký mistr Sith a Sílu dokážeš použít velmi kreativními způsoby. Jen mne za tohle, prosím, pomocí ní neuškrť tak jak to děláváš ve filmech, ó mocný Vadere. *3*
PS: To, čeho bych se obával nejvíce je spíše samotné vývojářské studio a potažmo i distribuční společnost, které mají dost nechvalnou pověst... -
-
Vezmu to pouze namátkou: Penumbra, Amnesia, Outlast .-)
Navozujeme strach tím, že jediné co máme je svítilna či něco takového. Tam to člověk bral(až na ten Outlast, kde se to nakonec zvrhlo jen v tupé pobíhání a hektolitry krve)...u celkem líných adventur to ani tak nevadilo, ale tohle se tváří jako akčněji pojatá hra, tak fajn ať se bojím, ale ne na úkor toho, že jsem na místě, kde už z logiky věci bude hromada věcí(včetně zbraní) . Jeden Alien...a vždy bude u dvěří či někde u průchodu i když loď by v takovém případě byla velká až běda. Pokdu se bude mluvit o jednom a nakonec se ukáže, že jich bylo vícero...tak fajn, beru, ale jeden být všude nemůže.
Pokud je o AI, tak by bylo dobré si všimnout, že hru beru z obou pohledů, co lze očekávat a pokdu se podíváš na to zmiňované video...tak je jasně vidět, že AI je v tu chvíli skriptovaná a to není zrovna to pravé ořechové(když už se chci ohánět super AI).
Tak to je těžké, hvězdu smrti už mi někdo sundal *3*
-
-
-
Škoda, že jsem ten docela spoiler, stihl přečíst.
-
borci prsote neumi udelat survival strilecku udelali strilecku a ted survival dmnce
-
-
No vychází mi, že z toho může vylézt survival střílečka. *15*
-
-
vypadá to skvěle.. původní AvP byla hra, u který jsem se nejvíc dojeb*l, když mi skočil facehugger do obličeje - pro mě most memorable moment..dál pak pípající radar (za mariňáka) a brutální souboje s predátorem..škoda, pro mě osobně by to bylo top, kdyby tam byl nějakej ten kvér :-))))
-
-
Tak alien moc neprustrelny neni, kdyz mas cisty vyhled a par sekund tak ho smahnes rychle, cili by ta hra skoncila driv nez by zacala. Ten survival bude o tom, ze nemas nic, protoze nikdo neceka na lodi neco, co je ti vysuvnou celisti schopno vyrazit mozek z palice, nebo potunit ksicht drapama ;-)
-
-
Vypadá to dobře, i když pořád nechápu proč tam tak nelogicky cpou mladou Ripley.
Jinak něco více ze hry zde:
http://www.youtube.com/watch?v=SOpc6OLrEsI -
-
Pokud mají úctu k Vetřelčí sáze, tak to bude pravděpodobně klon Ripleyovic dcerunky nebo třeba Ripleyový jako takový - zvrat v ději. Jinak to do Vetřelčího univerza nezapadá.
-
-
Pokud dceru Ripleyové nezmrazí na nějak dlouho dobu do stáze, tak v tom nevidím problém. Víme o ní akorát to, že žila a zemřela jako stará paní. Komixy nejsou kanonické.
-
-
Já myslim že je to minimálně z marketingovýho hlediska ten nejlogičtější krok co mohli udělat, osobně mám filmy moc rád a nemám s tim problém, já se spíš bojim aby se moc urputně nesnažili navodit atmosféru původního filmu a hra se nestala předvídatelná.
-
-
Hmmm...SEGA se opět pokouší o Aliens? Pokud dodrží co slibují (silně pochybuji) tak to bude konečně Aliens hra jak by měla být, pokud to pos*rou (vysoce pravděpodobné) tak tu bude další kravina co si jen vyvařila penízky na licenci..Nu, ale dost předčasných soudů, hezky si počkám na vydání a pak se teprve podle toho co uvidim, třeba prostřednictvím youtube, rozhodnu pro koupi či pro návrat do stáze a čekání na něco, co bude opravdu zasluhovat název Aliens..
-
Dojem +1 už jen za tu "originalitu", že to není jen další hra ze zástupu stupidních klišovitých FPS...
-
To jsem teda zvědavej jak to dopadne, SEGA mě zatím zklamala už několikrát tak snad se s timhle konečně vytáhnou.
-
-
hru dělaj Creative Assembly, SEGA je "jen" vydavatel :)
-
-
Jo jenže skoro všechno co za posledních pár let SEGA vydala stálo za nic.
-
-