Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci vysvětlují změnu Garrettova hlasu v nové Thief hře
3.4.2013 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Popravdě, i mě uniká podstata jejich odůvodnění. Nechápu, co má hlas společného s pohybovými kreacemi kaskadéra, zvláště když je to fps a tak nebudeme moci při hraní sledovat mimiku postavy při svých průpovídkých, nehledě na to, že to stejně budou muset částečně předabovávat z důvodu špatné srozumitelnosti při některých pohybových kreacích. Jejich zdůvodnění je slabé jak pigi čaj. Ale třeba si na to zvykneme.
-
Thiefa dělá Garrett a Garretta dělá hlas Stephena Russella. Argument o sladění pohybu a hlasu je úplně na hlavu padlej; koho zajímá, jestli při lezení na provaze funí postava na židličce ve studiu nebo opravdu na provaze? Na to se*e pes. Tohle přece vůbec nedělá Thiefa Thiefem a pokud vývojáři až TAK MOC nechápou ducha původní hry, tak se trochu bojím o to, jak dopadne.
-
-
uplne suhlasim, skratka cely duch hry sa vytrati tymto ich tahom a presne ako ty sa bojim o vysledok celeho ich nepochopitelneho snazenia. Niekde som cital, ze Russel ma uz prilis stary hlas na dabovanie Thiefa, mne sa to nezda, ale ked uz je tomu tak, tak toto mohlo byt skor take restartovanie serie, nieco ako v podobe Tomb raidera a akceptoval by som novy hlas, ktory nie je celkom zly, ale nie je to Garret, ich vysvetlenie je trapne
-
To samé teď u Sama Fishera.. Na Ironsiduv hlas jsem si zvykl tak moc, že si bez něho Sama nedokažu představit.
Thiefa jsem sice nikdy nehral a věřim, že je to dobra hra, ale s tim hlasem je to tady stejne jako u Sama a proto tvuj nazor plně chapu a jsem stejneho nazoru. Nechapu tato rozhodnuti... -
+1 k tvému názoru. Navíc, v tom traileru si Garett mluví snad v duchu ne?:O To by snad nějakej pohyb ovlivnit neměl... I dřív ve hrách si hlavně mumlal pro sebe...
-
Jsem téhož názoru
-