Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci World of Tanks se nebojí mít velké plány
5.4.2014 | Daniel Kremser
73 příspěvků
-
To je možné ale nezapomeň, že jsou již moc velcí. Mají určitě hodně zdrojů aby mohli dobře reagovat na konkurenci a dlouhou dobu stagnace by měli přežít.
Podobně se přece chová Facebook. Taky přišel v dobré době a dnes řeší jak lépe nabízet reklamu a často přebírá myšlenky a jiné firmy aby se držel. A drží se. Jakmile si lidi zvyknou (hlavně hlavní proud), tak jen tak neodejdou.
Ano odborníci kritizují ale to jsou lidé kteří se o to zajímají. Stejně jako HC hráči ve WoT. Spíše odejde část HC hráčů ale to je celkem fuk, když to není ta část které pravidelně platí. U mnoho velkých firem se kecalo jak kašlou na hráče ale byly již tak zaběhlý, že i když část lidí odešla stále tam zůstala ta část lidí která je podstatná. Příklad WoW. -
ale no tak, vrat si tu ikonu zpátky. sem si chtěl udělat printscreen roku, a najednou je tu takovej sh*t
-
Vsadím boty, že za WG za pět let neštěkne pes, přišli na správné místo v pravý čas, v době kdy MMO byly jen plné ušatých elfů, ale místo péče o tankové srdcaře kteří je vynesli tam kde byli se pokouší vydojit co se dá přes reklamu v televizi. Zlatou rybku dvakrát za sebou neulovíš, a už vůbec ne ve vodách MMO. Prachy co vydělali projedou na letadlech, lodičkách a jiných klonech, než pochopí, že prachatých producentů je dost, ale dobrých nápadů málo.
-
Já to vím, že existoval prototyp to samé lorraine tank, ale v bitvě když vystřílel náboje tak musel odjet a 30 minut dobijet(protože posádka musí ven a dobít)...takže tak jak je prezentován ve hře je to Sci-fi tank. Všechny tanky ve WOT jsou nějak podložené buď plány nebo prototypem, ale jde o to jak to prezentují ve WOT.
-
Batchat není scifi tank
http://ftr.wot-news.com/2014/04/05/batchat-25t-rl-photos/ -
verze je 0.8.11
-
stavajici je 0.8.11
-
Kódy nefungovaly do aktivace. Mohl si zadávat kód jaky si chtěl a neslo to.
-
a není už verze 9.0 ?
-
To ale neměl být vtip - mám pocit že sami vývojáři říkali že beta to nebude až od verze 1.0
-
WOT hraji už velmi dlouho, ale také asi budu končit, protože těch zmatků už je tam prostě moc. Sci-fi tanky mi vadí asi úplně nejvíce. Od Waffenträger auf E 100 přes AMX 50 Foch (155) až po Bat.-Châtillon 25 t. Hra to byla super a užil jsem si opravdu dost zábavy, ale chyb je tam už moc a někdy když si to chci v klídku zahrát tak si na to vzpomenu a už to ani nezapnu. Jen si dohraji ten premium účet který jsem tam vyhrál v nějaké soutěži a pak to zabalím. Časem to určitě zase zkusím jestli se tam něco změnilo. *3*
-
docela jsi me pobavil, něco na tom je.
-
Vždyť WoT je pořád ještě beta ne?
-
souhlas, uz sem taky zabalil hral jsem od bety ale od bety! ne jako vsichny bla bla hraju to od bety hm mozna 2 z 10 ale to nic decka, a taky kolikrat silenej haluz strela zmizela nebo naopak prustrel a zadnej dmg a když te pak vyridi s nevim 100-200 hp který mu zbyly a mel bejt davno tuhej tak to proste nasere a dalšíy scifi tanky koho to bavi mam rad is7 proste clasiku ale to jsou stary casy ted s goldama o nicem ale to uz dlouho je tak nastavene jinak mam přes 20000 bitev a zelena barva kdyby někdo, tak vim o cem mluvim ale cas to nebyl spatne stravenej. Tak nejak vic nervy nez pohoda a to je co nehledam u hry, nick Heavy_Panzer jo a neco pro heatery :muzes jenom zavidet, proste je cas se pohnout.
P.S. ty jejich vyjadreni jako WG me fakr iritujou takze sipte prachy dal a bude to tady porad ale chápu ze zakladnu mají fakt mocnou takze nic nového pod slucem se nestane ale to me nemusi trapit. -
Ne že by obrázek (navíc znak) nebyl komunikace stejně dobře jako psané slovo.
-
jj další fail evropské sekce, amíci (zřejmě stovky hráčů) si přišli až na 24 000 goldů a 2 měsíce premium účtu, a co na to WG, dnes pustil dva kody, jeden fungoval a druhej byl ten leaklej co už nikomu nešel, ta hra už má více negativ než positiv a jedním z nich je přístup vývojářů a staff k hráčům co je živí ...
-
Kouknu a jako hlavní komentář pod článkem vidím fotku Adolfa.
Asi bude patch co zlepší německé jednotky. -
Jinak to je opravdu firma na úrovni, když si ubožáci nedokážou ani ubránit svoje stránky a nechaji si rozebrat dárkové kody určené pro uživatele sledujicí to jejich slavné Grand Finals .... http://ftr.wot-news.com/2014/04/05/wg-code-fail/
-
ty máš co říkat, když ani neumíš správně tlačítko reagovat
-
Tak to mám štěstí že je mi to úplně jedno, protože pak aspoň uvidím kdo čte názory a kdo se jenom dívá po obrázku :)
Sám ses zařadil :)