Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Za tu ikonku budeš sbírat negativu už z principu. A dobře ti tak.
  • Koukam, ze jen Tvuj nazor je ten spravnej co?? To, ze to Tobe nelaguje, neznamena, ze to nelaguje nikomu a jen nastvani jedinci nadavaji aby zakryli svou neschopnost hrat. Laguje to a to posledni dobou dost, WG to sam priznal a nadelil 1d premia kazdemu pokud vim. Ja za poslednich 14 nemam problem, ale mesic zpet to bylo ping 40-999, dokonce uz i hra zhruba na minutu zamrzla a pak se vesele rozjela dal. Mam pristup na dvou mistech a lagovalo to na obou, mezi znamejma to same, toz si nech to sve a bud rad, ze jsi v pohode. Horsi je to s nepovolenejma pluginama, kdy hrac s IS-6, ktera ma mimoradne presne delo a s odehranyma 400bitvama, je schopny trefit 6 zasahu ze 6ti na presne stejne misto na vzdalenost 250m na pohybujici se vez KV-4ky. Nerikam, ze by to neslo treba s Panzerem ale IS-6 ?? To je problem. A o nesmyslnych Waflich se vyjadrovat nebudu, ten tank je proste prehnanej. Posledni uz je jen komunita co hru pari, tak nejak se vzdy najde nejakej mamlas co zbytecne trefuje vlastni, ale tu aroganci co predvadeji Polaci s tim, ze valna vetsina jsou hraci podprumerni je nekdy az pro zlost a dost to kazi pozitek ze hry, podotykam tymove hry. Jinak tankum zdar, letadlum tez a hlavne zadne nervy. Zrovna vcera me 3 hry za sebou trefila arty a malem letela klavesnice i s myskou. *16*
  • Tak se uklidníme... *5*
  • Adolfe, kolikrát jsem ti povídal, že máš s internetem útrum?
  • kickasl
    To se ale vubec nevylucuje.
  • Přitom Stalin byl dost možná ještě větší magor než Hitler - ale to zdejším hlupákům asi těžko vysvětlíš...
  • Hádám že Stalin by ti nevadil
  • A jak jsi prosím tě přišel na to že jsem nácek?
  • Games, to snad nemyslíte vážně. Okamžitě ban tomuto náckovi. *11* Takoví avataři nemají na herním webu co dělat.
  • Veskoslav
    Já rozdíl třeba vidím v přístupu ke hráčům a na konferencích obou studií. A tam je zásadní rozdíl. Jinak poslední patch upravil chování NPC v M:LL ohledně stínů atd.
  • Lhát, mlžit, slibovat, roky neplnit... :D
  • 4A Games, nejsou to ti kterým se už několik let nedaří Stealth systém ve hrách kde jej implementovali (Metro 2033 a jeho Stealth kde NPC hráče viděli i v totální tmě, naproti tomu Metro Last Light kde NPC hráče neviděli ani metr před sebou na světle)? nevidím v tom oproti WoT moc rozdílu :D, ale máš pravdu, nechápu lidi co tady nadávají na ostatní, že maj naprd připojení když jim to až do nedávného patche jelo v pohodě (tohle je totiž WG masáž jak sviňa, na seriózních webech se dočtete pravdu: WG to posral).
  • Je mi 36 a přítelkyni mám už 5 let a co ty?
  • Kozy
    "je to pořád hezký". Graficky je to spíš takovej f2p průměr. Žádná hitparáda.
  • takze sebenenavist? :D
  • Samozřejmě že je mnoho hráčů neprostřelí. Mnoho hráčů nechápe, kde jsou weak spoty, jak funguje penetrace a další věci... nemá cenu řešit hejt některých jedinců, kteří mají červené statistiky :)
  • Byla reakce na toho blbečka Kreténoslava
  • Ukaž nám nějaké to video, jak se střílí přes kopeček blbečku.
  • hra pro decka... rekl dospely "muz" bez pritelkyne =D
  • No nevím, já to už skoro nehraju, akorát se u to n****m. Banda děcek, pšonků a jejich neustálý nadávky mě už nebaví. A to podstatný, že hra stojí čím dál víc za prd. Přehršle národů s kupou nevyrovnaných sci-fi tanků, s každým patchem rozvrtaných. A nejlepší jsou sliby na optimalizaci sw a využití více jader. Nene na tohle už nemám, hra pro děcka, nezájem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit