Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci z Thiefa vyseknou systém zkušeností, jak si hráči přáli
17.10.2013 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
ok trvalo im to nejaké 3 roky aby pochopili o čom je thief ale lepšie neskôr ako vôbec. Avšak u mňa zásadnejšie neduhy zostali - avizovaná linearita, pocit stiesnenosti, skripty, kontextuálne ovladanie, nadprirodzené schopnsti, príbehové kryplenie charakteru Garetta, limitovaný rope arrow, qte ...
-
Takovýhle velký změny těsně před vydáním smrdí pěkně velkým a nedodělaným průserem.
-
-
Souhlasím. Ale jestli to dobře čtu, tak ona tam ta zkušenost zůstane - akorát bude jen za lup, ne za zabíjení atd., a bude se jmenovat "zlato". A skilly se budou kupovat za zlato místo za zkušenost, což je totéž, čili jen předělají pár číslíček, aby jim to vycházelo na nákup skillů.
-
-
Tím si vytáhli jeden obrovskej trn z paty. Čím víc jich vytáhnout, tím lepší hra ve výsledku bude.
-
Kuva já se fakt těším.
-
-
Prosím tě nevíš jestli to bude v Esperantu? Jinak si moc nezahraji *13*
-
-
snad nekdo neveril že v dnesni dobe muže vyjít hardcore stealth hra. ješte že nejsem fanoušek serie
-
Tímhle to už nezachrání. Asi to nakonec bude slušná hra, ale určitě ne Thief.
-
-
Něco jako nový Tomb Raider. Taky slušná hra, ale TR to není.
-
-
Jako poslední Hitman Absolution... Bezva hra, ale hitman to není.
-
-
-
ja by som to rovno i premenoval na Dishonored 2, načo tie okolky, iba dokašľú zase meno jednej legendárnej sérii *3*
-
-
popravde už trojka ho trochu pokašlala.
-
Kdyby byl novej Thief na způsob Dishonored, vůbec bych se nezlobil.
-
-
Dishonored je dobrá hra, ale NENÍ a doufám, že NEBUDE thief. To bylo "trochu" o něčem jiným.
-
-
Věřím, že vzhledem k dnešní době by to byla dobrá hra.
V Dishonored mi nikdo nediktoval, jakou cestou dosáhnu cíle, nebo na jakou plošinku můžu vyskočit a jinde mi to hra nedovolí. Tímto myslím "jako Dishonored". -
-
jde i o to, že Garrett má mnohem zajímavější osobu, než Corvo, který je víceméně bez charakteru. Copak by z Garretta chtěl někdo, ač by to bylo na hráčově rozhodnutí, vraha? Snad né, mám rád jeho smysl pro zlodějskou čest (přece je zloděj, ne vrah)
-
-
Dishonored je Dishonored a Thief je Thief, to je každému jasný. Jako Dsihonored myslím jen ten koncept té hry, tu svobodu, ne kopii té hry. Novej Thief mi podle traileru připadal spíš jako Call of Garret. Starej Thief se nevrátí, to je naivní si myslet, protože dneska je jiná doba.
Jsem pesimista, Thiefsonored je ten nejlepší možný kompromis, jaký můžeme dostat, říkám, vzhledem k dnešní době. Povíme si, až to vyjde.
-
-
-
-
-
-
Nikdy není dobře, když něco vyzní jako opat. *13*
-
ukradnu vsechno ve hre a pak jeste hru samotnou! mwuahahaha!