Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci z Warhorse předvádí, jak je důležité mít v Kingdom Come čistou zbroj
14.7.2016 | Aleš Smutný
157 příspěvků
-
ste hry mam pocit ze se to tam chce dělat jenom par lidem vavra to proste neukočiruje aby to bylo podle jeho představ nakonec stoho vznikne jenom fragmenotvity kýč s naprostym minimem vavrova otisku perfekcionismu vavra nastavil latku moc vysoko s uspechem kickstartu mam pocit jakoby zlenivěli a už sem jim to nechce dělat protože prachy už maji naco dělat hru a ničit si nervy :D ale prostě musi :D a na te hře to je poznat
-
-
Tvůj pocit je asi stejně kvalitní jako tvoje gramatika.
-
-
Ma Vavra v planu taky realisticke zraneni a umirani, nebo si panak po kritickem zasahu lehne na zem a je "mrtvej"? Viz Soldier of fortune 1...
-
-
Největší opruz bude, když do rány chytíš zánět. Musíš najít bilinkáře a nechat se ošetřit. Když se na to vykašleš, pomůže jen doktor ve městě. A doktor je drahej. Tak se to bude muset hlídat.
-
-
dvojjazycnej doktor je ti na houby, ty chces bylinkare ;)
-
-
-
"Rabbit can be more sneaky, and surprise you from behind" . Viktor nikdy nezklame, ten člověk by se mohl živit jako komik *1* *1* *1*
-
Jsem k tomu cim dal tim vic skepticky. misto ukazky poradneho boje s mecem, ktery je gro te hry a pritom vypada naprosto tragicky az smesne, se vyzdvihuji dle me nepodstatnosti a hra cim dal tim vic zastarava. Mozna nasli niche trhu mozna ne. Nicmene me pocatecni nadseni kazdou dalsi novinkou upada.
-
-
Ono s mečem ve firstperson hře, kde ovládací interface je buď gamepad nebo klávesnice a myš toho zas tolik vymyslet nejde. osobně si myslím, že to co dělá kingdom come bylo mnohem dynamičtěji (bez nutnosti tolik se věnovat indikaci hudu) už v dark messiah of might and magic. Doporučuji vyzkoušet a porovnat bez ohledu na stáří hry, ale především se soustředit na odezvu a autentičnost boje v DM. Věřím, že to dostanou ido KC, ale zatím to tam prostě není. A argumet, že je to natempované tak jak to je, je tím ,že oni dělají "realitu" je docela v bok.
-
-
Zrovna včera jsem Mesiáše snad už po dvacáté dohrál. Pro mě osobně veliká srdcovka a jedna z nejlepších her, co kdy vyšla.
-
-
Zrovna mám taky rozehráno, už po několikáté...ta hra je i na dnešní poměry pořád hrozná pecka :-)
-
-
-
Ten šerm potřebuje zrychlit. Ale to potom hráči nebudou dávat. Už tak je potřeba na šermování hodně tréninku.
Jinak je naprosto v pořádku. Jediné co mi chybí, tak jsou nějaké neobvyklé finty navíc, nebo různé školy šermu. -
-
S pohybovým ovladačem to bude super.
-
-
Zkoušel si ten boj? Protože to co ve hře je není vůbec špatné. Pochybuju, že bych našel hru, která má lepší systém.
-
-
Nezkousel, ale videl gameplaye a nikde to nevypadalo pekne, zvlast ne ve vetsich bitkach.
-
-
Aha, já se ani tak moc na to jak to vypadá nedívám... ale hraje se to dobře. Imho gameplay musí být na prvním místě nad vzhledem. Velká bitva je problematická... ani nevím jak by se to dalo hrát v první osobě s tak komplexním bojovým systémem pokud by ta bitva nebyla omezená tak jak je. Teď je to rozdělený na řadu menších soubojů, takže je to hratelný.
Určitě animace by snesly trochu práce, aby hra vypadala plynulejší. Ale zase problém by potom mohl být s odezvou celýho systému.
Si myslím, že to nikdy nebude v pohybu vypadat jako hry, který jedou na jedno či dvě tlačítka a mají pevný animace... tam jsou animace celkem lehký, jde dělat různé pěkné řetězení pohybů, ale hráč nemá takovou kontrolu. Ale myslím, že komu tenhle bojovej systém sedne, tak si hru užije víc než něco co dobře vypadá, ale bojovej systém je osekanej na minimum. -
-
ste hry mam pocit ze se to tam chce dělat jenom par lidem vavra to proste neukočiruje aby to bylo podle jeho představ nakonec stoho vznikne jenom fragmenotvity kýč s naprostym minimem vavrova otisku perfekcionismu :D
-
-
nakonec nás stejně zotročí Ilumináti takže je to fuk, jak to dopadne
-
-
Pokud by vznikla nějaká alternativa k Euphorii bylo by to zajímavé, ale samo hra na tom nestojí
-
-
-
-
-
Článek úplně o ničem. Jenom celou dobu autor nadává na věci, o kterých si vymýšlí jak budou. Např. Jak ví, že bude muset pokaždé převlékat 16 kusů zbroje? To se dá krásně implementovat na 1 klik. Prostě dovolím hráčovi definovat více setů vybavení a pak mezi nimi jednoduše přepínám. Nemusí mít všechno dementní konzolové ovládání jako skyrim.
-
-
základ je, že autor ještě rok převlékat nikoho nemusí...
-
-
super, jsem rád, že aspoň někdo jde proti hloupému trendu zjednodušování všeho ve hrách
-
-
jen aby to neskoncilo uplne opacne, tj prekomplikovane... uz i ten vyvaj se tahne dost dlouho a do konce daleko, ale na to jsme uz od Vavry zvykly, ze
-
-
mozna by zmena nicku z historik na hysterik pomohla
-
-
-
No hlavně bych se bál toho plížícího se králíka...
-
-
asi fanda Monty Pythonů *1*
https://www.youtube.com/watch?v=Nvs5pqf-DMA
-
-
Nevidím na tom nic složitého, prostě ve "městě" půjde zbroj dolů. Ono je to taky celkem logické - pláty jen před bojem, jinak půjdou do sedlových brašen.
-
-
tak tak, výzbroj se strčí do kapsy a půjde se na nákup :)
-
-
Nedej bože se ještě převléct před pultem, než začneš s obchodníkem mluvit
-
-
BTW víte jak se ve středověku poznal král? Byl nejmíň od sr*ček *1*
-
-
Bude to velkej propadák a hlavně se zjistí, že půlku peněz z kickstarteru Vávra projedl.
-
-
A tady je důkaz!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210058489327797&set=a.1548638764924.71103.1503730670&type=3 -
To se ale musel pořádně nacpat *15*
-
jj většina peněž je doslova v kanále :D :D
-
-
Upřímně řečeno na trochu složitějším managementu nevidím nic tak hrozného. Dneska se vše zjednodušuje, tak si spousta lidí myslím, že hardcore hrám odzvonilo, ale přitom úspěch Paradoxu ukazuje, že i takové hry si svoje hráče najdou. Holt se jen musíte smířit s tím, že z toho nebude takový fenomén jako Skyrim nebo Overwatch.
-
-
Libila se mi tusim Pavlova poznamka v jednom gamesplay ohledne poctu tlacitek v menu - dneska uz je fakt pomalu jen play, options a quit.
-