Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je pravda a je to super. Na druhou stranu mi přijde, že ta firma (resp. její vedení) má tak trochu až moc explicitní "juchů, doženeme a přeženeme ty Amíky!" přístup. Např. do dvojky dali hodně prvků, které zrovna frčely (masseffectovství, QTE, něco z Demon's Souls). Je to taky vidět ze stylu komunikace - oficiálními kanály sdělované nadšení z toho, že "my Poláci" jsme jako AAA západní hry, že jsme se dostali s odhalením do Game Informeru s poznámkou, že úplně stejně jako západní produkce (i když z toho "embarga" v prvních dnech celosvětově hráči nebyli moc nadšení). Tohle všechno je spíše sympatické a obě hry byly super, bojím se ale, že s tou rozlohou 120% Skyrimu (s vysvětlením, že přece všichni milujou open world, tak to tak udělají) na sebe možná pletou mohutný bič, udělat takový svět se zachováním "hustoty" blížící se dvojce je dost šílený úkol. Navíc se najednou prudce rozrůstají - Cyberpunk, nějaké šuškandy o dvou dalších projektech - což ne vždy firmy dobře ustojí. Samozřejmě už párkrát ukázali, že mají na hodně, tak snad jsou ty obavy plané.
  • Já pořád hraju Morrowind. A kdy ten vyšel? *3*
  • No, ja si Andreje pamatuji jak z Excalibru, tak i ze Score. Recenze mel vzdy velmi dobre, ale ze by byl herni polobuh o tom nic nevim. Nicmene problemem je to, ze dnes se rozdavaji 10 jak na bezicim pasu a autori se ani nesnazi o objektivitu.
  • Kr.Pa
    Typu,: dejte nam vysoke hodnoceni nebo vam priste neposleme hru na testovani ...
  • Tady nejde o to, jestli se někomu hra líbí, nebo nelíbí. Hra se dá zhodnotit relativně objektivně na základě jasně daných parametrů. Skyrim je jistě nadprůměrná hra, bohužel měla (a možná má, déle jsem to nehrál) určité nedostatky, které by aspoň pro mě naprosto vyloučily hodnocení 10/10.

Na druhou stranu, jak už to tak bývá, jde o metodiku. Zdá se, že metodika recenzenta byla jiná než má, a proto by si klidně tu 10/10 mohl obhájit a já bych nemohl říct ani prd. Netahejme ale do toho osobní preference. Správný recenzent by měl být schopen relativně objektivně zhodnotit každou hru a to i z žánru, který ho nebaví.
  • Menttor
    Ne.
  • Robotron3
    Pro mě rozhodně. A pro každýho, kdo pamatuje nejlepší léta herních časopisů a herní scénu před internetem, která ještě za něco stála *3*
  • Souhlasil bych na 100 % s první větou a naopak naprosto nesouhlasil s druhou větou. Já si naopak myslím, že většina lidí si ty nedostatky moc dobře uvědomuje.

Skyrim se dá zahrát tak, že za pár hodin je hotovo a jdu dál. Pak na nedostatcích (pokud nenatrefím na zásadní bug či podivné textury) až tolik nezáleží. Jenže Skyrim je open world hra a jako taková je tedy spíše určena těm, co chtějí ve hře strávit déle času a v takovém případě má Skyrim docela velké nedostatky. Ještě že jsou tu modifikace. *4*
  • Menttor
    Možná pro tebe *3*
  • Robotron3
    Andrej Anastasov je taky velkej fanda Skyrimu a to je herní polobůh. *3*
  • Robotron3
    Nechápu, že Skyrim vzbuzuje takové kontroverze. Snad to vyvolala ta absolutní hodnocení na začátku v recenzích a po té se někteří stále proti tomu snaží bojovat. Je to dobrá zábavná hra, která poskytuje dlouhý gameplay, podle toho, jak moc koho baví hrát po příběhu. Uplně jakákoli hra když se rozebere do detailů, tak se na ní dají najít chyby. Proč zrovna na Skyrim by se mělo pohlížet tak kriticky? Protože dostal desítku na games.cz? No a co. Která hra je ve svém žánru lepší než Skyrim?
  • Menttor
    Tak tos toho buď moc nehrál, anebo máš opravdu příšernej vkus. Pochopil bych ještě kdybys napsal Morrowind, ale oblivion a skyrim? *7*
  • rhaegar
    O technické problémy tu vůbec nejde... ty se dají v takové hře jako je Skyrim jak takž odpustit.Problém je, že když zabrousím do jakéhokoliv aspektu hry vždy najdu problém. Bojový systém, leveling, příběh, dialogy, atd. atd. nebudu se rozepisovat je to zbytečné a jak psal Veskoslav pořád dokola.Tahle hra měla vyfasovat 6/10 ať je další dil aspoň mírná revoluce. Takhle Bethesda přešlapuje na místě už řadu let.
  • Oni kritizují? Mě přišlo spíš, že rozebírají open world rpg na skyrimu a říkají co jim přišlo slabší(generické questy a postavy) a co se jim naopak líbilo(některé wow lokace, ještě myslím příběh) ve srovnání s tím jak to chtějí udělat oni.
  • zrovna hraju 1 (2 uz jsem dohral) a fakt se tesim.. vyborna serie.. abych se taky vyjadril k tomu skyrimu tak za me ma urcite 10/10, ma spoustu chyb to urcite uznavam, ale i po 60 hodinach me porad bavil, skyrim/oblivion patri mezi nejlepsi hry ktere jsem kdy hral.. ale to uz se dostavam dost od tematu
  • Robotron3
    Na zakázku šéfredaktora. Tak to chodí... *3*
  • No jo, takovych her, ktere dostaly 10 je povicero a jista takova hra dokonce byla zvolena jako nejlepsi RPG minuleho roku.
  • Už ne prosím, už ne.
  • Takova sanboxova Mafia mela podle me jeden z nejlepsich hernich pribehu vubec, v RPG by to slo taky, ale muselo by se chtit na tom pracovat a ne tocit debaty o vymluvach ..
  • Presne, TES serie je velmi znama tim, ze se da hrat cca az 2 roky po vydani, az si ji fanousci opravi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit