Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Na špatnej design pomáhá Ballad of Gay Tony.
  • Tu tam doufám zaimpotentujou.
  • kdo na to má-skyrim projede snad každý i na těžkou obtížnost
  • Svatá pravda, a ještě když tam neni zaimponovaná přehledná minimapa, to je potom hrůza.
  • Přesně tak, zatím to vypadá že každý díl téhle trilogie bude dost odlišný od svého předchůdce, což je v dnešní době opravdu unikátní.
  • Samozřejmě že to říkají, můžeme jenom doufat, že to taky takhle udělají...
    Je docela zajímavý, že open-world přináší omezení.. :D

Pěkný vystižení... :)
  • Nedostatky Skyrimu ukázali sami fanoušci, které tyto nedostatky odstraňují. Takže pokud Skyrim a všechny ostatní novější TES hry (Oblivion a Morrowind), tak v dnešní době už jen s modifikacemi.

Co si budeme povídat, Bethesda umí jediné: Vytvořit základ hry, ten naprosto nedodělat a nechat to na komunitě.
  • smajdal
    GTA IV...nejhorší optimalizace v herní historii + nějaký vidlácký srb nebo ukrajinec, prázdné město, stereotypní mise, seznamka na "internetu", zpackaný cover systém...prostě nic moc dobrýho si z tý hry nepamatuju (ačkoliv tam něco je)
  • smejki
    A kouknul ses na to video v článku, doufám? Protože přesně to samé tvůrci říkají a taky dodávají, co s tím hodlají dělat a že nechtějí takto dopadnout, byť se jistým omezením nevyhnou.

A když řekne GTAIV, tak mně se teda mj. příběh vybaví - zprvu dobře rozehraný a nakonec hloupý, nepřehledný, nesoudržný a ve vztahu ke hře neuvěřitelně schizofrenní. Jeden z nejsilnějších příkladů ludonarativní disonance.
  • já to přivítávám ale hlavně at tam zůstane ta atmosféra a stejně dobrýpříběh
  • Robotron3
    Já pravda v tomhle jsem takovej specifickej, že se dívám na hry i technicky a ty opravdu technicky náročné obdivuju. Ale hlavní je hratelnost to je jasné :)
  • Vrook
    Tak teď jde o to, jak to provedou. Jestliže to, co řikaj v tom videu, myslej vážně, tak by to nemuselo dopadnout bídně. Ale jak jsem psal níž: v předchozích dílech mi rozhodně open world nechyběl, takže ve trojce po něm neprahnu.. ale ani ho zásadně neodmítám.
  • smajdal
    Na Polácích obdivuji, že se nesnaží kopírovat to, co fungovalo v předchozích dílech a snaží se inovovat, vyhnout se stereotypu...soubojový systém, herní svět, příběh, vývoj postav, ani jeden aspekt hry nepošlapuje na místě, nezjednodušuje se a nesnaží se zavděčit uplně všem. Možná bych dal jako špatný příklad AC sérii, ale tam je to diskutabilní...určitě však hlavně Diablo1=2=3 (a vsadím se, že "=4")
  • No nevím, otevřený svět moc nemusím, člověk se pak vůbec nemůže rozhodnout kam má jít. V jednom kuse kouká do mapy.
  • Vrook
    Jasný.. souhlasim, že na výrobu je open world hra obtížnější. Ale mě, jako hráči, půjde vždycky o to, jestli je ta hra ve výsledku dobrá, to je vše. Jestliže vývojáři AC3 potili krev a ronili slzy při vytváření (nepopiratelně hezkýho) otevřenýho světa, co je mi to platný, když pak udělaj tu hru jako jeden dlouhej tutoriál.
  • Keyz
    To vypadá,že některé firmy. Dělají záměrně hry kde dají dělat hovadiny a hráče to baví. Morrowind a dál. Tam šlo skákat po všemožném vylézt někam do nebe....
    Zase u jiných her s otevřením světem tohle není. Hrdinovi tohle není umožněno.
    To bude doufám případ Witcher 3
  • Je škoda, že ze Zaklínače chtějí udělat otevřený svět jako je Skyrim či GTA nebo Just Cause...
    Rozhodně to bude odvádět od příběhu a dojmu z celé hry - řekněte, co si vybavíte, když se řekne GTA IV? Spousta věcí, ale rozhodně ne většinou příběh...
    Mě se teda vybaví spousta hovadin a šíleností co jsem dělal, že jsem támhle jezdil motorkou po střeše a pak jsem se šíleně rozsekal.
    To samý Skyrim, vybaví se mi různý experimenty a podobně, je blbě že se Zaklínačem jedinou změnou odsoudí celou hru k znevážení příběhu a tedy i celé story linky.

Snažte se na to zareagovat, chci slyšet Vaše názory
  • Robotron3
    No šlo mi o to, že udělat openworld hru je mnohem těžší, než lineární. Je jednoduché říkat si, tohle má být tak a tak, z hlediska zkušeností s linearnější hrou, ale pak openworld je jiná liga. To je podobný jako Assassins Creed. Spousta lidí ho může kritizovat, někomu se nelíbí to, nebo ono, ale technicky a odvedenou prací převyšuje o několik tříd současnou herní produkci.
  • Děkuji ti hodný pane. *2*
  • MrSanta
    To nemůžu dopustit, nechám to jak to je *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit