Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je videt, ze staci par let a z paskvilu se stane legenda. G3 byla spatna hra a nezachranil ji ani community patch. Proste proti G2+Notr datadisk nemel nikdy sanci na uspech
  • michelangelo
    Rict, ze si ze hry nevzpomene ani na pet postav, ze vedlejsi ukoly jsou az tak vedlejsi, ze nudi povazuju za obuti se do nich. Plus je zajimavy, ze z dlouhodobe tvorby "open world games studia" Bethesdy, se nepouci Bethesda, ale prave CD Projekt. Teda, doufejme *4*
  • deridon
    jakou mediální masáží? prostě hraju baví/nebaví.. jednoduché a je mi jedno, co říkají recenze.. co se týče chyb, Skyrim má tisícovky chyb, ale když se člověk baví, tak je prostě tolik neřeší, recenzent se nechal unest tim světem a nejspíš neřešil tolik technické problemy
  • Největší problém Skyrimu? Jednoznačně ani jeden aspekt hry není dotažen na výbornou úroveň. Ale těch úrovní je tam tolik, že většina lidí si to zpětně ani neuvědomí.
  • rhaegar
    A proč by se to neřešilo? Tady absolutně selhala nezávislost médii a je dobré si to připomínat jak se lidé snadno nechají ovlivnit mediální masáží.
  • deridon
    mně se třeba nelibil a nebavil Borderlands 1/2 a jak je to populární hra.. a nikomu to furt necpu.. recenze jsou subjektivní (což tu padlo milililionkrát) a Skyrim se bude řešit i po roce a pul, to jako vážně?
  • Mistr Grygar se nedá přesvědčit o opaku i kdyby ta myšlenka byla shledána odbornou většinou jako lepší. Po kom to asi má. A je to vůbec mínus? Pro mě ano.
  • Veskoslav
    Budeš to zmiňovat u každého článku, kde je zmíněný Skyrim? Není ti o divné to už psát skoro rok pořád to samé dokola a dokola a dokola a dokola? A počkej. Dokola?
  • Kr.Pa
    Mám takový pocit, že některé recenze jsou zde psané "na zakázku".
  • Tikov
    Zrovna z GTA IV si příběh +/- pamatuji (ale jeho uvěřitelnost a kvalita šla ke konci silně dolu), pak tedy ještě otravné minihry s kamarády. Celkem mi tohle GTA přišlo takové dospělejší.
    A taková 1. Mafie měla v zásadě otevřený svět a ve výsledku si určitě každý pamatuje hlavně příběh (a kravení většinou končilo smrtí, díky údernosti policie a vymáhání předpisů z jejich strany- teď je otázka jestli jde nějaký takový mechanismus vůbec zakomponovat do Zaklínače)
  • Vrook
    A kde jsi četl, že se ve videu objevujou nějaký čerstvý průzkumy nebo nový teorie? To, že Gothic byla kvalitní hra, vylučuje rozebírání herních mechanizmů Skyrimu (nikoliv kritizování) jak, prostimtě?
  • Tikov
    to radši ne, po zkušenostech s Mafií a Mafií 2 je minimapa ten prvek, který odvádí pozornost. Alespoň já jsem Lost Heaven znal po prvním zahrání celkem slušně (protože mne nebavilo furt čučet do mapy, tak jsem si zapamatoval hlavní trasy podle domů), ale Empire bay si skoro nepamtuji (protože jsem při hledání cesty koukal jen na minimapu)
    Dal bych přednost rychle zobrazované velké mapě a být donucen jet víceméně naslepo na sever/ k támhletěm horám/ po proudu téhle řeky.
  • rhaegar
    Spíš by mě zajímalo jestli recenzent Skyrimu na Games.cz by nevzal tu desítku zpátky. Opravdu tohle číslo je tak směšné ke "kvalitě" hry, že nad tím rozum zůstává stát.
  • smejki
    to nepopírám. Jen říkám, že se příběh často dokonale rozchází s herní náplní. Ten příběh je ale jinak výrazný a plný zajímavých postav.
  • video hezký, ale lépe se na to kouká na youtube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hqk-9FKcuZ4
  • To určitě jo, ale open-world to vzal zasvý, a zase si děla to, co ve vice city
  • Robotron3
    Mě přijde, jak kdybych hrál asi jiný GTA IV. Vždyť to bylo první GTA, kde ten příběh byl mnohem zřetelnější a větší tahoun hry, než u předchozích GTA.
  • Panove z CDR zrejme znovu objevili ameriku...kritizovat skyrim jim jde, ale Gothic (2)se jim dle mych soukromych meritek prekonat nepodarilo. Kazdopadne nemluvi o nicem, co by nam Pyranha bites kdysi nedali...
  • smejki
    Resp. takhle. GTA4 je první GTA, ze kterýho si pamatuju i jiný figury než jen ty z rádií, což považuju za slušnej achievement. Problém byl, jak říkám, že tam příběh vždycky vstoupil jak z jiný dimenze :D
  • Je sice pravda, že jejich systém - objevíš kus světa a sním i spjatý příběh je zajímavý, ale uvidíme, jak se stím poperou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit