-
Nechápu jak může auor přirovnávat Arcanii ke špičkám žánru a stavět ji např vedle DAO
Prý - TWII si může troufnout i na Arcani -i to je uplná hovadina tato věta co tam autor napsal. Na Arcanii si troufne i mentálně postižená opice. Je vidět že autor článku neví nic o RPG. *10* -
-
Troufám si tvrdit, že autor článku ví o RPG hodně. Dokonce si přisadím a řeknu, že toho ví o hodně víc než ty a já dohromady.
Recenze je výstižná, hodnocení sedí (ne přiblbý hype jako v Německu). Jen tak dál, Janchor ftw;-) -
-
Janchor a Grygar jsou jedna osoba?
PS: Když tak vidím Janchorův titul "nástěnkář" tak se musím zeptat zda má někdo v Games.cz týmu titul "topič"? -
-
No jistě, palubní topič, truhlář a nástěnkář nemsí v žádné správné partě chybět:-)
-
-
-
O "špičkách žánru" ani "troufání si" tam není ani slovo, jen o otevřených hrách a vlastním prostoru, který si pro sebe TWII vydobyla.
-
-
tohle byla recenze???????? takhle bych orecenzoval krabičku zápalek a ne takovouhle hru..
autor se nesnažil a napsal jen svoje ne moc poutavý subjektivní pocity...
zkalmání... s Games.cz to jde asi hodně z kopce, když jejich "recenze" jsou ultra krátký a naprosto o ničem... jen frflal o pár nedodělcích a nazdar... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
musim souhlasit, hlavne 7/10 je dost trapny, jak muze mit tahle hra min nez treba Risen? nechapu, nejde preci o par bugu ne? na bugy kaslu, hra se povedla a je skvela, je to stoprocentne nejlepsi RPG 2010.. dokonce o trochu lepsi nez Divinity 2 8)
-
-
Taky musím říct, že se mi zdá že to začínáte flákat, Tiscali hoši. Tohle je bullshit a ne recenze.
-
Recenzi psal nějaký IDIOT. Toto je jedno z nejlepších RPG všech dob! Mix toho nejlepšího z Oblivionu a Gothica. Nadherna grafika, úžasný rozlehlý svět. A i když je hra trošku nedodělaná, já i přesto dávám 9/10!
-
-
Jestli máš co světu sdělit (vyjma toho, kdo je nebo není idiot), tak se předveď a jdi napsat čtenářskou recenzi. Tudy ->
-
-
Bez toho, ze bych nekoho nazyval idiotem nebo podobnymi prizvisky, tak musim souhlasit v jedne veci. ze tento clanek skutecne nema s recenzi nic spolecneho - kratke, nic ke hre takovehoto rozsahleho formatu se z nej clovek nedozvi. Cili za tuto "recenzi" bez urazky palec dolu. A ohledne hodnoceni ciste dotaz na redakci, vazne si myslite, ze pred nedavnem u Vas zrecenzovana Arcania co dostala taktez 7/10 je kvalitativne stejne dobrou hrou jako TW2? Tady neco silne nehraje. V tom pripade zruste system bodoveho hodnoceni uplne a nereknu ani slovo, ale dat oboum temto hram stejneho rpg zanru stejne hodnoceni je zcela mimo misu. Nic ve zlem, ciste muj skromny nazor ;)
-
-
Ono je docela těžké udělat rozsáhlou recenzi na takovou hru bez spoilerů.
-
-
To si nemyslim. Precti si treba skutecne obsahlou a na urovni recenzi TW2 na Hernimwebu od Alanora (tvurce fan stranky k TW serii) - podrobna, obsahla, pritom bez tebou zminenych spoileru, zkratka takova, z jake si clovek dokaze ucinit nejaky skutecnejsi obrazek o tom jak se hra hraje a co od hry celkove cekat, coz bohuzel neni pripad tohoto clanku ani naznakem.
-
-
-
-
-
Mám tuto web page převelice rád a vpodstatě na ní chodím každý den. Nicméně takovou slátaninu jako je tato recenze jsem již dlouho nečetl...
-
-
Souhlasim, nic proti recenzentovi, ale z tohoto clanku jsem se skutecne nic podstatnyho ke hre nedocetl.
-
jj, skoro vsechny ty radoby recenze, ktere v posledni plodi "nova" redakce, jsou odflaknuty, plny spousty vzletnejch slov a okecu okolo, ale prosty dulezitych informaci o hre samotne.
-
-
Mne teda prijde nova redakce daleko lepsi nez byvala. Ale tady celkem souhlasim.
Recenze je sice vcelku vystizna, ale pusobi spis jako delsi "verdikt"
Ubral bych na odusevnelych, prudce kreativnich obratech/prupovidkach, a pridal na informacich.
Tohle je recenze a ne stredoskolsky slohovy cviceni -
-
sry ale na janchor štýl som si za tie roky už zvykol a veľmi my vyhovuje ...
-
*1* Dobře ty...Za mě máš + *3*
-
-
-
-
Docela by mě zajímalo, kolik je autorovi recenze let, viděl bych to kolem 20. A kolik strávil u TWII času - asi tak do 10 hodin. Já vyrostl na Wizardry VII a občas si nějaké RPG zahraju. Na tohle (TWII) čekám od Gothicu III (geniální i přes bugy, špičkové hardcore) a Oblivionu (nádherný, vyvážený, střední proud). TWII je výborné RPG - vývoj postavy, questy, objevování, desítky hodin skvělé zábavy. Spíš než akce, je to o hledání, zkoumání, zkoušení. Úplně jiné než Dragon Age, Zaklínač nebo Mass Effect - u všech jsem vydržel do 20 hodin, pak mě přestaly bavit. Tyhle hry jsou spíš o akci (více či méně lineární) a efektu než o hře na hrdiny. Vše servírují na stříbrném podnose - jakoby "konzoloidní". Vzrušení, když u TWII zjistíte, co jsou jednotlivé ikonky u zbraní v inventáři je neopakovatelné (skutečně to v manuálu není a musíte na to přijít sami...). TWII je graficky nádherné (nepočítaje inventář), s přiměřenou svobodou (Gothic III to bohužel není), boje jsou vzrušující a poměrně vyvážené (gigantický mravenec je prostě silná nestvůra): Alchymie, kouzlení, vylepšování zbraní mají téměř neomezené možnosti a různých věcí jsou STOVKY!!! Questy jsou vtipné, prostřední nádherné a věrohodné. Jestli bych něco vytkl, tak nepřehledný inventář, nevětvené rozhovory (volba jiné odpovědi je zřídka) a málo dovedností (skutečně smyslupných pro každou specializaci moc není; navic mi zoufale chybí stahování zvířat apod.). Trochu zmatky mi taky způsobovalo vhození do děje - první díl jsem nehrál. Kdo máte rádi RPG klasiku vřele doporučuji. TWII na takový titul aspiruje.
-
-
Gothic 3 je špičkový hardcore? Odpovím si sám, ne, Gothic 3 je hra zmrvená nejen absurdními bugy, ale i absencí jakékoli atmsoféry příěbhu atd
-
-
Ta atmosfera by tam snad i byla. Bohuzel ten pribeh tam ale neni prakticky zadnej.
Miluju otevreny hry, takze me to drzelo fakt dlouho, ale kdyz jsem asi po 60 hodinach, desitkach splnenejch questu a prozkoumani vpodstate cely mapy mel porad za ukol "najit Xardase", tak jsem se na to uz fakt vyprd. Vede to odnikud nikam
Velkolepe vypraveni, ten treti gothic.
-
-
Jediné co ti na to můžu říct je: "Napiš recenzi" :D ten úvod do děje mi přišel jako naprostý zmatek, takže jsem hru odložil, ale určitě se na ni chystám
-
28, 2 týdny. A na Wizardry jsem shodou okolností vyrůstal taky (dodneška mě děsí vzpomínky na Tower of Dane).
-
-
Hodnoce jen 7?? vzdyt to dostal i katastrofalni Gothic 4!!
-
-
no vidíš a pro někoho je katastrofální TW2 a G4 dobrej??tak že 7 je kompromis *3*
-
-
Zajímalo by mne jestli recenzent hru hrál déle než dvě hodiny, protože srcreeny jsou všechny pouze z prvního, respektive druhého ostrova.Ten tvoří asi 20 procent ze hry ne-li méně.myslel jsem si, že recenzent by se měl hru pokusit dohrát a až potom ohodnotit.Osobně sem hrál ze začátku mě hra docela chytla, ale na ostrově stylizovaného jako Japonsko sem přestal....je tady ale možnost resetu skillu a vlastnosti takže možná zkusím ze svého bojovníka udělat mága:)
-
-
Erimos (tj. ostrov, který na kterém se nachází pouště a savany), tvoří cca 60-65% singleplayeru.
-
-
Na plochu mozna, ale casove urcite ne
-
-
casove treti a ctvrtej akt tvori snad 10% hry docela me to dostalo kdyz sem opustil "japonsko" a uz byl pomalu konec :))
-
-
aha tak to se omlouvám...kdo by to byl řekl:)) to se ke hre asi ani nevratim......
ps: dal jste nekdo posledni labyrint bez mapy? -
-
ano presiel :) labyrinty sa stali lahkymi ked som prisiel na princip - bud to boli mrtve mysi, resp. sudy rozostavene na krizovatkach. Sud vzdy hovoril o tom, kam ist a kam zabocit na dalsej krizovatke - bud bol na pravej resp. lavej strane chodby ...
-
ja ano pouzil som na to rozum, mal som milion prstienkov a nahrdelnikov, pri kazdej rozbocke som zahradil vsetky cesty nahrdelnikmi a jedinou som sa vybral , tam som nahrdelnik nedal, ked som sa z danej cesty uz vracal, tak na rozbocke som prejdete zahradil prstenom, ak na rozbocke este boli nahrdelniky tak som preskumal aj tie vetvy, a oznacil prstenom, ked uz boli na rozbocke iba prstienky , pozbieral som ich vsetky, vratil sa s5 a celu vetvu oznacil prstienkom a tak rekurzivne dookola az si mal vsetko prejdene aj pozbierane, easy ;)
-
-
-
Časově také. Vím o čem mluvím, protože jsem hru již 2x dohrál.
-
-
-
-
recenzia sa mi paci, vystihuje niektore dojmy zo zaciatku hrania, ale dalo by sa rozpisat viacej, urcite spomenut hlavne ze najvacsi ostrov je z 2/3 vyhradeny na multiplayer, dalej urcite spomenut ze fighter uz v podstate nema k dispozicii moznost kuzel ako v TW1, tam bolo mozne ho nabufovat magickymi stitmi atd. , dalej ze zvietarata sa respawnuju, ekonomicky system funguje tak ze predajcovia maju vacsinou veci na urovni vaseho LVL, atd atd. o tej hre by sa pohodlne dalo napisat 2x tolko
-
-
Dik, ty si mi defacto povedal vsetko podstatne a viac nez som ja sam zistil z par hodinoveho hrania!: +1 odomna *3*
-
-
Hra je super a mě se hraje naprosto perfektně.