Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jestli TW 7 tak Arcania 4
  • a co recenze MP ? pry TWII nejaky ma...
    • sleepless
      Ke hre se budeme jeste vracet, az vyjde CZ verze. Krom jineho se jeste pripravuje videorecenze.
    • jj má a prý je lepší než SP ,páč SP má malou mapu
  • Hru jsem dohral za 3 dny, a po Gothicu 4 musím ríct, že mě to bavilo až do konce, i kdyz ten bylo opet jako v Risenovi nějak urychlen(zpocatku strasna piplacka ze vsím ale ke konci uz jen par questu, zvlast kdyz ma clovek nabusenou postavu:) Pres nepochopitelne veci(interface invetare, vse klikat po jednom, bugy v hlavni linii,brana v kanalu:p) je to kvalitni hra.
    Nechapu ty, co si stezujou na mravence. Kdyby pouzili logiku, kterou se ohaneni,a ne jen to ze co je vetsi je silnejsi, tak malej mravenec zvedne 10nasobek hmotnosti no a ted si predstavte, kdyby se takhle zvetsil co by zvedl:) Jako ja sem s nim problem nemel,staci delat ve spravnej okamzik ukrok a ani se netrefi.A kun je v pohode,akorat nevim, proc jsem na nej narazil jen na prvnim ostrove, bych jezdil rad i jinde:)
    Pro ty co maj radi akcni rpg, rozhodne doporucuju, urcite vic nez gothic 4, a me se to asi vic libilo i nez Risen.Ten ac se zda velkolepej, tak kdyz se nad tim vic zamyslite, tak taky zadna slava. S predmetama jsem si uzil vic v TW2, v Risenu mam pocit, ze tam skoro zadny nejsou...konec *5*
  • Taky tu nekoho stve hrani na hudebni nastroje? Minihra u ktery musite mit klavesnici, ktera zvlada stisknuty 4 tlacitka (prebrane z konzoly). Tedy kdo ma levnejsi klavesnici tak si zahraje akorat na bubinek. Jinak to byl jedinej moment kdy me ta hra nastvala. Jinak sem uz u ni zabil asi 30h hrani a stale me to bavi. Vsechny vedlejsaky splneny, atd.
    • To je nemilé, ale u počítače, který zvládá TW2 bych nečekal Chicony za 100 korun.
  • I kdyz hodne nerad, musim dat za sebe za pravdu zdejsim kritikum. Na TW II jsem cekal hodne dlouho a i se na nej hodne po relativne vydarenem, ale hlavne zabavnem a dobre hratelnem prvnim dilu tesil (zvalst s poslednim patchem a pluginem The New World to byla vynikajici gamesa), nicmene po dokonceni (a vseho vycisteni potazmo splneni) toho prvniho tutorialoveho ostrova vice nez jen uvazuji dat hre vale... Ovladani hracovy postavy je neintuitivni, krkolomny, nemotorny, prekombinovany - zkratka nemohu si pomoci, ale tady to smrdi konzolovym gamepadem na sto honu, proc treba neni v zakladu moznost otacet mysi hracovou postavou a mit tak moznost rychle zareagovat celem k nepriteli potazmo v bojovych situacich (at jiz z mista ci pri kryti)?, tohle je pomerne zasadni "sprajc" podilici se vyraznou merou na dojmu z celkovyho ovladani a hlavne boju. Je to diky tomu nemotorne a jak jsem jiz zminil neintuitivni. To, ze nektere cinnosti a kontextove akce jdou udelat jen v konkretnim rezimu a po nekolika potvrzenich tento dojem jen utvrzuje. Pohyb postavy taky neprirozeny, inventar - vsechno zdlouhavy...Nemohu si pomoci, tohle me zklamalo. Audiovizual hry nadhera, pekna hudba i atmosfera, rekl bych, ze titul svym vzezrenim i tak trochu dospel, pribeh asi taky nebude spatnej, ale kdyz se hra dobre nehraje neda se "ridit". Ciste muj nazor.
    • Takze "neprekousl", k zaporum bych jeste za sebe a sveho uhlu pohledu dodal zmateny spellcrafting pri hre za maga, ano napad je to v zakladu dobry, nicmene chybi zde vzory alespon zakladnich pouzitelnejsich kouzel takze se v onom amuletu stale hrabat a zkouset ruzny kombinace pro vytvoreni alespon trochu pouzitelnejsiho kouzla nepovazuji alespon z pocatku hry za nic zabavneho a akorat to prodluzuje dobu nez se clovek do hry takrikajici dostane. Alchymie, proc treba neni moznost zakladniho upotrebeni samotnych ingredienci a bezpodminecne musim rozjizdet skill alchemy za nemale penize (co knizka, to tusim 12500)? Umela inteligence protivniku, tam nejaka je? Opetovne jsem se presvedcil, ze se v dnesni dobe neda vetsine recenzi vubec verit. Nastesti me prisla hra v ramci digitalni distribuce jen na 400, takze se to jeste prekousnout dalo, nicmene zaplatit za toto 9 set co chteji u nas, tak bych bych hodne nastvanej. Zlate TW 1. Hodnoceni se radeji zdrzim, jelikoz je zde takovych veci co mi po strance gameplaye vadi, ze to hodnotit ani nechci. Znovu podotykam, ciste muj nazor a na pr. flame nereaguji.
  • slaba recenzia..neviem ci je to ten isty autor,ale vsimam si tendenciu rychlokvasenych recenzii u vas v tiscali ..
  • Co znamená "agilní desing"? *1*
    • Ze nemas celej design dopredu nekde nakreslenej a vymejslis to za chodu.
  • Recenze pěkná, ale nemůžu si pomoct, ale přišla mi příliš krátká. Když jsem se dočetl konce tak jsem myslel, že jsem teprve v půlce, bohužel ne *4*
    • Přesně tak, o hře jsem se dozvěděl strašně málo - čím jsou zajímavé ty questy, jak přesně fungují ty souboje, jaké potkám postavy, monstra apod.??? Ukazuje se bohužel, že výborná a informativní recenze na Precursors byla vyjímka a ne pravidlo (viz.příšerný pubertální výblitek na Force Unleashed II).
      • O pár příspěvků výše je psáno, že podrobnější recenze přijde až s českou verzí, tak snad uvidíme.
  • Jěždění na koni mě taky dostalo, jedinej quest, kterej zatim nemám hotovej, je ta jízda na čas.
    Questy jsou určitě zajímavý tim, že jsou na jednu stranu docela úchylný (kradení mrtvol), vtipný (zabíjení pštrosů pro někoho, kdo je alergickej na peří nebo přesvědčování duchů, že jsou mrtvý), fakt ty questy baví a neni to otrava.
    Gold patch je i tak průser, sice prej opravil hodně bugů, ale dveře v hlavní dějový lince stejně musíte otevřít cheatem, abyste mohli hrát dál.
    • O jakejch dverich mluvis?
    • ''Tento problém se týká lidí, kteří začli hrát verzi 1.0, a pak pokračovali po opatchování 1.1. Brzo na to vydají hotfix. Česká verze bude obsahovat nejnovější soubory.'' Je to z téhle stránky, tam se to taky řešilo: http://www.twoworlds.herniweb.cz/news/ Vpravo v diskuzi.
      • To je zvláštní, protože já to opatchovala hned po nainstalování a až pak jsem začla hrát. Ale je fajn, že to bude v český verzi už opravený.

SpinGee: V Hatmandoru ve stokách.
  • Hral som to par hodin a vypol. Je to ako vravi recenzent: vsetky prisady to ma ale nieco tomu chyba, neco podstatne... SMRNC!! *8* *8*
    Ale ted vazne, je to volake divne a bezduche. Proste ma to po nejakych hodinach a pribliznej ucelenej predstave prestalo bavit. A to ma prave zaciatok bavil najviac, nebolo to teda ze by hra nejak potrebovala rozbeh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit