-
Mě se hra líbí a ještě ji nemám dohranou. Hlavní dějová linie je sice krátká, ale je tam hafec vedlejších úkolů, které Vám zaberou hodně času. A přesto,že mám slabou graf. kartu, tak jsem hru spustil, sice né naplné detaily, ale mě to stačí a neseká se (NVIDIA 8600 GT 1Gb).
Co mě úplně nadchlo je otevírání zámků, pak vykrádání kapes a nesmím zapomenout na hraní hudebními nástroji, kterými si můžete vydělat slušný balík. Co mě trochu zklamalo je inteligence nepřátel, které trochu pokulhává. Pokud před nepřítelem utečete tak Vás chvilku pronásleduje, ale jak jste odněj daleko vrací se zpět.
Grafika: 9/10
Zvuk: 8/10
Inteligce nepřátel.: 5/10
Délka hraní: 9/10
Ovládání: 8/10
Vývoj Postavy: 8/10 -
musím říct, že oproti jedničce je to s tím koněm podstatně lepší... často se mi v jedničce stalo, že se mi kůň zaseknul o drn trávy :o). Jízda na koni ve dvojce je parádní, i když časem jsem přešel systém osobních portálů - je to o dost rychlejší, hlavně, když jsou série questů, které vám zadává stejná osoba... Bohužel ke konci hry mi hra připadala dost slabší a nechci spoilovat, ale nechápu, proč si člověk piplá desítky hodin hrdinu, aby na finálního bosse střílel z obří kuše? Trochu podobné hovadské jako v Dragon Age.
-
-
jéé tys prozradil konec...a já myslel že se vemou *1* *1* *1*
-
-
ale vrahom je tak či tak záhradník ....
-
-
-
No hra vypadá pěkně ale to je tak všechno. Myslím, že kdyby autoři byli zachovali původní herní schéma a ovládání tak méně by bylo více. Jsem teprve na začátku ale silně zvažuju si raději znovu zahrát jedničku. To ovládání mi připadne na RPG tak strašně kostrbaté...
-
Ja jsem se hrou spokojena. Ted jen cekam az vyjde ceska a opatchovana verze, dohraji singl a hura do multaku. Stavet si vlastni vesnici a hrat takovou mensi mmorpg s par prateli me laka :)
-
čekal jsem, že tahle hra bude lepší a hlavně delší...
4 kapitoly, kde za normal obtiznost se splnenim vedlejsich ukolu, jsem uz na konci 1.kapitoly litoval, ze jsem zvolil jen normalni obtiznost a ne tezkou...
1 kapitola zabrala 3 dny..
2 kapitola zabrala 1 den..
3 kapitola půlden..
4 kapitola 1-2 hodiny..
pokud bych pominul grafiku, tak tohle rpg nesahá hře Inkvizitor ani po kotníky -
hej pls nevi nekdo z vas jak mam spustim normal hru aniz bych si ju aktivoval pres internet bo mobil ?
-
''Pokud ale hře věnujete díl trpělivosti (a nainstalujete patch, pyšně nazvaný Gold), brzy porozumíte jejím vrtochům a začnete se velmi solidně bavit.''
Tohle mě pobavilo. Asi před měsícem jsem totiž poprvé instaloval a hrál The Elder Scrolls IV: Oblivion a musel jsem si kvůli tomu zažít menší martyrium. Věděl jsem, že tu hru fanoušci trochu vylepšili, ale stejně jsem pak na monitor zíral sotevřenými ústy. Instalace, stahování patchů, češtiny, OOO, to celé mi trvalo několik hodin. A abych pochopil co a jak, přečetl jsem toto:
http://forum.bonusweb.cz/elderscrolls/viewtopic.php?f=11&t=7632&sid=62cbae0efba1058b8ca534ce07a960d4 -
-
taky jsem strávil dost času nad tím, abych vůbec správně naisntaloval OOO s patchema a češtinou + další modifikace.. ale ten zážitek z hraní, je potom na uplně jiný úrovni a stojí to za to, díky bohu za modifikovatelnost tý hry :)
-
-
Na tuto hru som sa naozaj velmi tesil a nevedel sa dockat. Ked som to nainstaloval, bol som vsak zklamany. Ten zaciatok mi strasne vadil a vsetko sa mi zdalo monotonne, proste nieco tomu chybalo. Nejak som sa potom prekusal za to prve mesto cez branu v uvodnej lokacii a az potom ma to zacalo bavit. Dostal som sa az na treti ostrov, ale nanestastie mi vtedy skolaboval moj HD, tak som prisiel o vsetky save game, zalohy.
Teraz ma to vsak mrzi, pretoze sa mi nechce hru zasa zacinat, nemam vobec chud prechadzat ten blby zaciatok.
Povedal by som, ze autori hry mal lepsie zapracovat na zaciatku hry a kona mali bud uplne vynechat alebo tam nedavat aspon tie blbe zavody... ked som ich presiel, tak som sa kona uz nikdy nedotkol.
Hra nieje az taka zla, ale ak to mam porovnat s prvym dielom, ktory som dohral uz asi 10x, tak toto nan nema. -
Z tejto recenzie som sa rozhodol , ze tuto hru ani neskusim a ako tvrdi recenzent tak aj podla mna je tato hra bez zivota ( chudokrvna ) .
aktualne dam prednost hre ARCANIA GOTHIC 4 potom si zahrajem RISEN a na koniec lahodu - DARK SOULS -
-
Eh, teda skvele RPG jako Two Worlds 2 vymenis za totalni s*cku Gothic 4? To si teda fakt pomuzes...
-
-
O jakejch dverich mluvis?