-
prijde mi divny, kdy se recenzent divi, ze je jeho hrdina na zacatku uplnej patolizal, kteryho musi postupem casu zlepsovat... o vyvoji postavy je prece zanr RPG predevsim a kdyz nekdo neco takovyho nevi, tak at jde recenzovat, ja nevim, treba kolotoce. takhle totiz dela vola nejenom ze svych ctenaru, ale hlavne ze sebe.
jinak bych predpokladal, ze kdyz nekdo recenzuje dvojku, tak hral aspon jednicku, uz ta mela netradicni ovladani kone -
-
"o vyvoji postavy je prece zanr RPG predevsim"
"hra vám touhle bolestivou cestou připomíná, že klíčem v žánru RPG by měl být rozvoj postavy"
Najdi pět rozdílů. -
Zkus si to precist znovu
-
-
Spustil sem hru-rikam vypada to slusne,originalni prostredi(prerie),fajn grafika,vsecko bezi jak ma byt..dostal sem se ke q s konem a jakmile jsem na neho nased - vypnul jsme hru a uz se k ni nevratil.Skoda-mozna nekdy
-
-
Slovo "trpělivost" zmiňované v recenzi několikrát je docela klíčové.
-
-
Krátce po začátku se musí uvolnit hromada kamení, která zavalí nepřátele. Ork pak řiká, že jdem nazpátek, ale já se chtěl vydat k mrtvolám a kouknout se jak to dole vypadá. Ale blik, hra resetne mojí pozici čelem vzad a poví mi, že tam tudy ne, že mám jít jinam. Do háje, kde to jsme? To je keců o rozlehlém světě a já si ani nemůžu jít kam chci? To mě hra pohrne v mantinelech které mi tvůrci naplánovali? Call of duty: two worlds II?
To mě teda neskutečně otrávilo. -
-
Tohle je záležitostí pouze tutorialu, po něm už budeš moci jít kam chceš. Ale taky mě to na začátku trochu rozhodilo ;)
-
-
Two Worlds 2....čekal jsem na to jako blázen.Jednička se mě moc líbila.Tak si to nainstatluji a pustím se do toho.Říkám si každý začátek stojí skoro za h.... stačí se tím jen prokousat a tak se koušu a koušu.Příjdou první úkoly a standart RPG tam něco donést, někoho zabít a tady je zakopaný pes (aspoň pro mě).Nepřátelé jsou tupýýýýý a tupýýýý a tupýýý a nudnýýýý a nudnýýý a nudnýýýýýý a veliceee snadnýýý.Stačí praštit a je konec u pár jedinců se musí člověk jakoby snažit a bouchnout do něho vícekrát, ale toto není k hraní , ale strašná nuda.Škoda, že takto očekávaný titul šel pěkně do řiti.A recence nějak jsem ji nepochopil opravdu jsi to hrál?????Mějte se a berte to jako moje veliké zklamání.
-
Souhlasím, ale kvůli té prokreslenosti, nudným soubojů, questům a hrozně špatně podanému příběhu na začátku jsem to po půl hodině vypnul a už na to nešáhnu :P
-
-
Hra mě začala více bavit po nějaké hodince a půl hraní :)
-
-
Souhlas, prvních pár hodin jsem trávil obstřelováním nepřátel ze skalek. Po pár oddřených levelů to žačalo být konečně zábavné.
-
-
-
a co takhle zrecenzovat hw nároky jestli mi to pojede a tak. Tim nemyslim recenzovat no na ctyrjadro, 12 GB ram a grafiku za 20k litru ale na neco starsiho *12* *11*
-
-
Na PCtuning vysel rozsahly clenek na toto tema.
-
Ale no tak... Copak sedíš u počítače s internetem poprvé?? HW nároky jsou na stránkách výrobce a to jak to na konkrétních sestavách běží se můžeš přeci přesvědčit na YouTube... Nebu´dměe líní.
-
-
No tak jak to tu čtu tak hrůza. Lidi s touhle hrou sem seknul dvakrát. Poprví když sem sednul na koněho a podruhý když mě totálně rozmasil mraveneček (oo no jooo obří mraveneček, ale pořát my byl po kolena). Jenže sem to dvakrát překous a po chvíly se ke hře vrátil. Asi bylo sucho nebo co. Na koňskej závod sem si dokonce vyhranil jeden den. Dal sem to asi napodruhý, ale byl sem tak nervově vyčerpanej, že už sem ten den nehrál (TW2). No a teď? U mravenečka se jenom zpomalim, nosorožce téměř prebíhám a starosti mi dělají snad jenom škorpíci. Chce to prostě vydržet. Sám nenávidim systém, kdy narazim na nezabitelnou obludu u startovní lokace. Je ale pravda, že by to mělo mít taky hlavu a patu. To že několikatunovýho nosorožce rozsekam na hadry a brabeneček hned vedle mě vyknedlí dřív než řeknu "fuck", to mi hrava trochu nebere.
-
-
S timhle prispevkem jsem seknul jednou, po asi pate hrubce... :-)
-
-
No tak jak to tu čtu tak hrůza. Lidi s touhle hrou sem seknul dvakrát. Poprví když sem sednul na koněho a podruhý když mě totálně rozmasil mraveneček (oo no jooo obří mraveneček, ale pořát my byl po kolena). Jenže sem to dvakrát překous a po chvíly se ke hře vrátil. Asi bylo sucho nebo co. Na koňskej závod sem si dokonce vyhranil jeden den. Dal sem to asi napodruhý, ale byl sem tak nervově vyčerpanej, že už sem ten den nehrál (TW2). No a teď? U mravenečka se jenom zpomalim, nosorožce téměř prebíhám a starosti mi dělají snad jenom škorpíci. Chce to prostě vydržet. Sám nenávidim systém, kdy narazim na nezabitelnou obludu u startovní lokace. Je ale pravda, že by to mělo mít taky hlavu a patu. To že několikatunovýho nosorožce rozsekam na hadry a brabeneček hned vedle mě vyknedlí dřív než řeknu "fuck", to mi hlava trochu nebere.
-
-
Radši, než si hrát s mravenci, bys měl zapracovat na gramatice..to je hnus, toto.. *11*
-
-
Máte namysli hrubky, nebo užívání slov kterým nerozumíte (nespisovná slova)? Také občas utekla diakritika. Pravděpodobně mířím přímo do pekla.
-
-
tím byly určitě myšleny hrubky, slova která neznáme nejsou asi gramatické chyby :D
-
-
-
Možná jsi jenom na mravence používal špatnou zbraň, každá potvora je náchylná na něco jiného.
-
-
Mein got. Dal sem upravit a teď je to tu dvakrát. Nainstalujte si na server GOLD patch.
-
-
Stačí se zaregistrovat. Viz jeden ze šesti bodů pod nápisem PROČ SE REGISTROVAT v pravé části. Mein Gott *7*
-
-
Pak tedy nechápu, proč mám tu možnost kliknout na "upravit".
-
-
Protože se nad tím pak budeš rozčilovat a časem se regneš. *1*
-
-
Neregistruju se nikde, pokud to není vyloženě nutné. Tady to nutné není.
-
-
-
-
-
Jeste bych jen dodal, odehral jsem pres 12 hodin, cili, chvilkovym hranim to u me zpusobeno nebylo.