Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Když Tě zabije zombii na 20 metrů, tak hloupá bot nemusí být problém *1*
  • Veskoslav
    Když Tě zabije zombii na 20 metrů, tak hloupá bot nemusí být problém *1*
  • na vytvoření botů nemají dost dobré programátory
  • Vrook
    "Peter is obsessed with apocalypses. He reads and collects everything he could use in case of a zombie attack. One day he sees a strange news report on TV and decides to rescue his girl fiend. He drives to the cabin in the woods looking for her. He meets a group of people and together they have to withstand the zombie apocalypses."

No to zní fakt úžasně tyvole.. džízs já bych ty kretény fakt třískal. *7*
  • vzhledem k tomu že arma 2 fachá na XP bez problém nevím proč by Day Z nemohla.:)
  • walltar
    U týhle společnosti bych se nedivil, kdyby místo hráčů byli boti, aby to aspoň vypadalo, že to někdo hraje.
  • smejki
    Die štatistiken: http://dayzmod.com/
  • Kein
    wtf?
  • Veskoslav
    Myslíš všechny tři?:-D
  • Veskoslav
    :-D Jo až na to, že by se musela překopat zcela hra.....Joe proboha, stojí ti to za ten posměch?
  • Kein
    Mám rád lidi co používají pojmy jako "většina lidí si přeje" atp..příjdou mi strašně zábavní.
  • O tom byly dost velke diskuze a prekvapive vzdy dosli k castce okolo 10ti milionu dolaru, coz by se dalo rici, ze to je docela uspech pro Arktos/Hammerpoint. Hlavne, kdyz ted chystaji nejakou miniserii ci dokonce film z prostredi WarZ, tak si zrejme nevedli spatne... bohuzel. (film - http://www.imdb.com/title/tt2657152/?ref_=sr_1 )
  • jen par nerdu z čech, vyzvedna služba a americka armada na tom cviči sve zabijaky
  • rikam shruba a ze by trebalo poladit nektere detaily, pak by z toho mohla vzniknout semirealisticka hra
  • Na XPčka to asi nebude co? :D :D
  • servery přeplněný.., chytrolíne
  • Kein
    Mě WarZ baví :-)
  • Vrook
    wtf?
  • Veskoslav
    Pořád ještě vrací, až do 28.2.
  • Ví se aspoň zhruba kolik lidí to tak hraje ? Jsou to aspoň desetitisíce ? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit