Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud vím Steam na požádání vracel prachy za nákup hry :)
  • Veskoslav
    Válečný simulátor a arkádová vojenská hra? Joe, nedělej opět ze sebe hlupáka....
  • Neviem mozno ked ta Mama doma uvidi ako mas tankisticku helmu doma a hrajes Arma 2 a predstavujes si,ze to je real.
  • možna proto že je to shruba stejnej žánr. kdyby nebylo nekterych detailu taky by to mohla byt +- realisticka hra. treba mi vadi teamspawn a nektere herni mody jako capture the flag a pod.
  • A není to nuda být jediný hráč ve hře?
  • Čobole, jaká vesmírná síla ti vnukla myšlenku porovnávat +- realistickou hru s tuplovanou arkádou jako je BF?
  • Na to nemaj koule aby se přiznali, raději ani nebudou vylízat
  • Veskoslav
    Srovnávat vojenský simulátor Armu a sranda FPS, kde člověk vydrží i palbu z tanku, to chce odvahu *1*
  • Ako mod do arma 2 to beriem,ale ako samostatnu hru to bude zabagovane nudne,prostredie od veci,Arma 2 bola pre mna hra dost nudna bez deja ,hodinove chodenie po mape ja neviem mozno ako trenazer ok,ako hra nuda na BF2 to nema aj ked to je o mnoho starsia hra.Viem,ze ma svojich fanusikov ako kazda hra,ale vela ich nie je a nikdy nebude.Moj nazor
  • War Z má velmi dobré komenty na Metacriticu :), stojí za přečtení. ARMA se mi vyhnula, zůstal jsem u Flashpointu, který mám pořád na DVD, ale Day Z mě láká - a to dávám nemrtvým téměř vždy košem :D.
  • sry to mela byt reakce na veskoslava
  • mluv za sebe
  • škoda jen že nikdo nehraje puvodni armu misto toho se hrajou zombici
  • Občas si War Z zahraju, ale na Dayz to stejně nemá ( i když rozdílná atmosféra tu je..).
  • walltar
    Btw... Sou někde nějaké čísla o tom kolik ta hra vůbec vydělala?
  • Veskoslav
    Spíš jak se snažit vytřískat prachy.
  • Veskoslav
    My se zase rádi zasmějeme Tobě:)
  • Veskoslav
    Cože? Ano vím, že jeden blázínek si The WarZ pochvaluje, ale já to nenapsal na flame. Já to napsal jenom jako přání, které si většina herní obce přeje.
  • walltar
    Náhodou WarZ byla super .... jako ukázka toho jak se to nemá dělat. *1*
  • Vrook
    To by tu musel bejt někdo, kdo se bude WarZ zastávat.. a tomu nevěřim. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit