Přejít na výpis diskuzí
Tým pracující na DayZ Standalone se rozrůstá
18.2.2013 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
Pokud vím Steam na požádání vracel prachy za nákup hry :)
-
Válečný simulátor a arkádová vojenská hra? Joe, nedělej opět ze sebe hlupáka....
-
Neviem mozno ked ta Mama doma uvidi ako mas tankisticku helmu doma a hrajes Arma 2 a predstavujes si,ze to je real.
-
možna proto že je to shruba stejnej žánr. kdyby nebylo nekterych detailu taky by to mohla byt +- realisticka hra. treba mi vadi teamspawn a nektere herni mody jako capture the flag a pod.
-
A není to nuda být jediný hráč ve hře?
-
Čobole, jaká vesmírná síla ti vnukla myšlenku porovnávat +- realistickou hru s tuplovanou arkádou jako je BF?
-
Na to nemaj koule aby se přiznali, raději ani nebudou vylízat
-
Srovnávat vojenský simulátor Armu a sranda FPS, kde člověk vydrží i palbu z tanku, to chce odvahu *1*
-
Ako mod do arma 2 to beriem,ale ako samostatnu hru to bude zabagovane nudne,prostredie od veci,Arma 2 bola pre mna hra dost nudna bez deja ,hodinove chodenie po mape ja neviem mozno ako trenazer ok,ako hra nuda na BF2 to nema aj ked to je o mnoho starsia hra.Viem,ze ma svojich fanusikov ako kazda hra,ale vela ich nie je a nikdy nebude.Moj nazor
-
War Z má velmi dobré komenty na Metacriticu :), stojí za přečtení. ARMA se mi vyhnula, zůstal jsem u Flashpointu, který mám pořád na DVD, ale Day Z mě láká - a to dávám nemrtvým téměř vždy košem :D.
-
sry to mela byt reakce na veskoslava
-
mluv za sebe
-
škoda jen že nikdo nehraje puvodni armu misto toho se hrajou zombici
-
Občas si War Z zahraju, ale na Dayz to stejně nemá ( i když rozdílná atmosféra tu je..).
-
Btw... Sou někde nějaké čísla o tom kolik ta hra vůbec vydělala?
-
Spíš jak se snažit vytřískat prachy.
-
My se zase rádi zasmějeme Tobě:)
-
Cože? Ano vím, že jeden blázínek si The WarZ pochvaluje, ale já to nenapsal na flame. Já to napsal jenom jako přání, které si většina herní obce přeje.
-
Náhodou WarZ byla super .... jako ukázka toho jak se to nemá dělat. *1*
-
To by tu musel bejt někdo, kdo se bude WarZ zastávat.. a tomu nevěřim. *15*