Přejít na výpis diskuzí
Ubi: Assassin’s Creed III je poslední z velkých dinosaurů
6.9.2012 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Opavdu Infinity Blade vydělalo víc než Gears of War?! Jak je něco takovýho vůbec možný?
-
-
Mnoha způsoby- Např. Produkt A se dělal rok za 150 tis, produkt B se dělal dva roky za 300 tis. Z produktu A po roce za 150 tis získám milion a půl, z produktu B za 2 roky 2 miliony. Investice do produktu A se vrátila rychleji a zisk je poměrně k nákladům vyšší.
-
-
Konzole je poslední věc co mě opravdu zajímá. Nebýt PC konzole ani neexistují a místo toho aby se vývojáři zaměřili na to aby udělali pořádnou hru i na PC a ne nějakou konzolovou ořezanou verzi .... poslední Darksiders II mě v tomto hodně nepotěšil ikdyž patche jsou na cestě.
-
-
Odhaduju tvuj vek tak na 12-15 let. Pocitac ti kupuji rodice v domneni, ze na nem budes delat veci do skoly. Hry nakupujes na torrentech. O konzolich nevis vubec nic, ale kluci ze tridy na ne nadavaji, tak musis taky abys byl cool a in.
-
-
Čekal jsem hloupý koment toho typu a koukám že se jeden hlupák našel. Už prosím neodhaduj .
-
+
-
-
Nemas prehled o historii, konzole jsou soucastnici domacich pocitacu, pokud je vezmeme obecne, dejme tomu ten od Apple a jeho dnes uz zanikli konkurenti. Dnesni PC samotne vzniklo pozdeji.
A vyvojari se samozrejme prioritne zameruji na platformy, ktere jim sypaji nejvic penez. -
Konzole existovaly dávno před prvními PC. Magnavox Odyssey, první video herní konzole byla uvedená na trh v roce 1972. Oproti tomu čemu dnes říkáme PC přišlo na trh od IBM skoro 10 let poté. Těžko pak může někdo tvrdit takovou hloupost, že nebýt PC, konzole by neexistovaly...
-
-
Pěkný článek, to se musí nechat :). Vždy si velmi rád počtu o AC, ať už je toho více či méně :). Jsem nehorázný fanatik do této série :).
Ovšem podpora sociálních prvků je to poslední, co bych chtěl, aby na mě vykukovalo :P. To ať si cpou jinam, ne do kvalitních titulů ;).