Přejít na výpis diskuzí
Ubi: Assassin’s Creed III je poslední z velkých dinosaurů
6.9.2012 | Adam Homola
86 příspěvků
-
takovýhle hry mi fakt chybet nebudou
-
Já nikdy nechápu ty obleky...
Jako na ten parkour bych to ještě pochopil, že si vezmou prostěradlo, ale co třeba cosplaye ?
To je tak těžký to udělat z tlusté kůže jako ve hře ? Oni na sobě fakt nějaký prostěradlo dvou a půl milimetrový nemají... -
Čekal jsem hloupý koment toho typu a koukám že se jeden hlupák našel. Už prosím neodhaduj .
-
mali by ešte popracovať na animáciách.... je to také celé ťažkopádne *4*
-
Že prej masivní AAA titul, tak ten byl dobrej. *1*
-
Predstava ze dospely hraje ac3 za ucelem vzdelani je mirne receno detinska. Neni to vzdelavaci hra a neznaly clovek tam nedovede oddelit fikci od skutecnosti s vyjimkou tech nejvetsich blbosti. Pokud se nekdo bude chtit vzdelat, tak sahne po serioznejsich titulech. Kazdy hraje ac3 kvuli zabave a co si z te hry odnese je individualni. Obecne si deti veci mnohem lepe pamatuji. Otazkou ovsem je, koho povazovat za dite, protoze ta hra je 18+.
-
Vymen manzelku.
-
Krize videoherního průmyslu, nic véíc, nic míň. Však se z toho časem průmysl oklepe.
-
+
-
Aha takže další AC hra bude mít 40 minut a bude se pyšnit tím že je delší jak COD.....
-
a můžou za to piráti!
to tam chybí, ne? -
...a AC2 bylo solidní pokračování. Narážíš tím určitě na to, že další díly byli pouze recyklací, ale tohle není nová značka, ale pokračování. To znamená že by se měli zachovat základy prvků co byli v předchozím díle + to obohatit o další a to se AC2 určitě povedlo. Pro mě je daleko větší drzost, když nějaké cizí studio stejné prvky od konkurence kopíruje ve svých hrách a staví svoje tituly na základech toho co vymyslel někdo jinej. Navíc AC navazoval na prince z pesie a to už se bavíme o jiné značce a tam je ten rozdíl opravdu markantní. Z tohoto pohledu je pro mě AC série v pořádku.
-
Kolik jsem ochoten platit jinym lidem za hodinu kvalitni zabavy?
Ani korunu.
Kdyby moje žena zjistila, že si platím šlapky, tak mě zabije. -
Ukázka z playstationu 6 ;)
-
Já se třeba soustředím na repliky květináčů *1*
-
Neuvěřitelný. A ještě ke všemu je i trochu podobnej Eziovi :)
-
http://zkracovatko.cz/ZjBiqV
Ze by dalsi dil Assassina ? *1* -
Mel jsem konecne cas podivat se na naklady GOW1, podle wikipedie 10 milionu dolaru: http://en.wikipedia.org/wiki/Gears_of_War#Development
-
Zase jak s BF3.
inb4 Tiscali defense force -
Nicméně, poprosil bych po cca jedné třetince hry buď smáznout nebo koupit.
Není nic lepšího než když se po Internetu rozlétnou silná slova o pirátství a ve chvíli, kdy ze strany zátoky zazní "kde se dá stáhnout oficiální hratelné demo?" je odpověď oficiálů "Tato hra je tak skvělá, že demo nepotřebuje" popřípadě "Máte recenze, máte Youtube, co chcete víc?"