Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře ty! *15*
  • Jenže množství lidí v týmu se nerovná kvalitní hra. Stovky lidí potřebují na grafiku, na veškeré zbývající aspekty hry dohromady jich stačí desítky. Bohužel dnes se počet "A", a tím pádem taky mediálně předpokládaná kvalita, řídí jen grafikou. To je neuvěřitelný paskvil srovnatelný s loudness war v hudbě a 3D mánií ve filmu - a my, evropané, za tím nestojíme, my takoví nejsme.
  • Zase článek O AC3. Kolik vám za to platí ?
  • Co když ta hra bude mnohem delší ?
  • Na facepalm jsi leda taky ty, bezmozku.
  • walltar
    Případně člověk může zakotvit v pirátské zátoce. *5*
  • Trol.diskuzni
    Nejlevněji zásadně na Ulož.to, případně rutracker.org má též príma služby. *5*
  • Robotron3
    Pokud se chtějí něco dozvědět o Benátkách, pustí si dokument, nebo si přečtou knihu to je jasné, ještě lépe si tam zajedou :). Jenže hra je právě zábava, která se hraje protože člověka baví a teprve + se u her jako Assassins Creed může něco dozvědět. Reagoval jsem tak na tvrzení, že to nikoho nezajímá, což je další extrém. Nemám žádné statistiky, ale mám zkušenost, a je to logické. Děti se o takové informace zajímat nebudou, protože mají dost učení ve škole a mimo školu chtějí spíš si od toho odpočinout. Oproti tomu dospělí se zvlášť dnes musí hodně ohánět a stále se učit nové věci, aby se uchytili na trhu práce, jsou zvyklí se sebevzdělávat, takže každý nový poznatek se hodí.
  • Robotron3
    Nejlevněji se to dá sehnat myslím v internetových obchodech, kde pokud jseš v místě jejich pobočky, nebo sídla, tak si můžeš tam i přijít jako do normálního obchodu, nebo si to nechat poslat, ale to je pak plus poštovné. Uplně nejlepší máš si konkrétní hru zadat do nějakého vyhledávače srovnání cen, jako heureka.cz a hned vidíš, kde to mají levnější. Ono u některých her se může ta cena u různých obchodů pohybovat i v rámci +- 500kč. Taky se to stává.
  • Nojo, série, která si zakládá na historické věrnosti, ale hlavní hrdina je vrah, který nosí stejnokroj, aby ho každý poznal...to je podle mě na facepalm.
  • Pethulla
    Robotron3:

tak to je určitě dobře, že máš ve svém okolí lidi otevřené k získávání nových informací, ale to určitě není dost velký vzorek, abys z toho dokázal tvrzení, že všichni dospělí se chcou z hraní videoher něco naučit. To je statistika ve stylu:
    "Každý před sebou máme půlku chleba. Já je sežeru obě, ale najezení jsme oba."

Teď teda nechci útočit, ale z té předposlední věty vyplývá, že pro ně je hraní ztrátou času a omlouvají si to tím, že se něco nového dozví? Není teda pro ně lepší, když se chcou např. dozvědět něco Benátkách, aby si pustili naučné video které je kratší a nemuseli tak ztrácet čas s AC?
  • Jsi jen trosku zaostalejší a pomalejší no.....
  • Kdyby to tak bylo, tak by preci zadny ac nikdy nevznikl.
  • ne všechny Mount & Blade sou z vymyšleného světa
    a i když tam přímo nejsou ty rozhodující události dějin na mě to prostě působí reálněji

ten tarzan skákající z budovy na budovu mi prostě moc historicky nepříde *1*
  • Protoze jsi osel? :-) Ne vazne, kolik jsi ochoten platit jinym lidem za hodinu kvalitni zabavy. At to jsou knihy, filmy/kino, hry nebo hudba/koncert?
  • Kde se to dá koupit levně? Nevyznám se v těch herních obchodech.
  • Robotron3
    Nevím o tom, že by v Mount and Blade byly nějaké reálné historické informace.
  • Robotron3
    Neřekl jsem nic o tom, co je známkou dospělosti, ani co je známkou punku, jen, že dospělí hráči jsou přístupnější se z her i něco dozvědět. V Assassins Creed tenhle prvek je a evidentně je tam právě pro ty starší hráče. Neni to něco, co bych si vymyslel. Z mé zkušenosti se to právě starším líbí a i ty doprovodné historické informace si čtou. To je celé.
  • Magister_Peditum
    Mount & Blade se odehrává ve fiktivním světě.
  • Pokud si myslíš, že známkou "dospělost"i je hltání téch kvazi-historických nesmyslů ze série AS, tak jsi vedle jak ta jedle *7*. Dle mého soudu, by se právě nad tím měl tématu znalý "dospělý" (ach, jak nemám rád toto označení), chytat za hlavu a dostávat mdloby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit