Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Hlavně 600 vývojářů je opravdu trochu moc. To tam mají opravdu asi jednoho profíka přes tvorbu stromů, dalšího na tvorbu srnek a pětičlenný tým na výrobu okenních parapetů, ne? *15*
  • Moc pěkný článek, ale doufám a věřím že dinosauři jen tak nevymřou... Kdyby žádný už nebyl, tak bude na trhu velká díra a lidi aspoň jednu-dvě velké, masivní, brutálně propracované herní série budou chtít. Snad.
  • No ešte je tu minimálne jeden dinosaurus - Resident Evil 6 *4*
  • Opavdu Infinity Blade vydělalo víc než Gears of War?! Jak je něco takovýho vůbec možný?
  • Konzole je poslední věc co mě opravdu zajímá. Nebýt PC konzole ani neexistují a místo toho aby se vývojáři zaměřili na to aby udělali pořádnou hru i na PC a ne nějakou konzolovou ořezanou verzi .... poslední Darksiders II mě v tomto hodně nepotěšil ikdyž patche jsou na cestě.
  • Pěkný článek, to se musí nechat :). Vždy si velmi rád počtu o AC, ať už je toho více či méně :). Jsem nehorázný fanatik do této série :).
    Ovšem podpora sociálních prvků je to poslední, co bych chtěl, aby na mě vykukovalo :P. To ať si cpou jinam, ne do kvalitních titulů ;).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit