Přejít na výpis diskuzí
Ubi: Assassin’s Creed III je poslední z velkých dinosaurů
6.9.2012 | Adam Homola
86 příspěvků
-
No já nevím, já jsem hrál AC2 + oba "datadisky" asi 180 hodin. A u AC3 předpokládám herní dobu kolem 60 - 70 hodin. Což za 999 nebo kolik stojí normální edice asi stojí.
-
Jelikož a protože je to §račka...
-
To ti vysvětlim jednoduše. Kupuješ to zbytečně v nějakém strašně předraženém obchodě a hraješ to moc po hlavním příběhu. :)
-
3 roky vyvoje, stovky vyvojaru v destikach studii.. tak mi pak vysvetlete proc kdyz si tu hru koupim za 1500 korun ceskych tak ji dohraju za 12 hodin? *16*
-
ty děláš jako by se AS nějak držela historie, hodily tam sice pár známých staveb a událostí ale to je tak asi vše
kdybych chtěl akční hru s co nejvěrnějším ztvárněním historie sahnul bych spíš po Mount & Blade -
Každý má právo si něco myslet :) Jelikož jsem dospělý a stýkám se tedy s lidmi mého věku, tak můžu říct, že ti, kteří pracují a třeba i mají už děti, jsou mnohem přístupnější se od zábavy i něco dozvědět. Dokonce jsou i tací a není jich málo, kteří jsou svými povinnostmi tak vytíženi, že si vybírají jen tu zábavu a relax, u které se ještě něco dozví, aby zabili dvě mouchy jednou ranou a neměli pak špatný pocit ze ztráty času. Myslím, že nad 30 tohle pocítí víceméně asi každý :)
-
No a představ si, že existují dospělí, které historie nezajímá. Nechci tvrdit, že by ty informace tam být neměly, ba právě naopak, určitě je spousta lidí, které to zajímá, jen mi přijde, že ta sumace dospělí = zájem o historii je zcestná.
-
Tak co to tu dnes máme. Pro změnu článek o AC II. To tu už dlouho nebylo. *3*
-
Většině dětí možná ano. Dospělé (kteří hry také hrají), to jistě zajímá. Ostatně kdyby si v Ubi mysleli, že to nikoho zajímat nebude, asi by to do té hry nedávali...
-
Bohužel.
-
no a myslíš si, že většinu hráčů zajímají historické informace nebo že to bylo z reálné historie? Zrovna tohle je věc, která je většině úplně u zadele.
-
Odhaduju tvuj vek tak na 12-15 let. Pocitac ti kupuji rodice v domneni, ze na nem budes delat veci do skoly. Hry nakupujes na torrentech. O konzolich nevis vubec nic, ale kluci ze tridy na ne nadavaji, tak musis taky abys byl cool a in.
-
Tak první AC novátorský jistě byl.
-
Ok, rozumim, asi máš pravdu.
-
Opravdu? Resident evil je dokonalým příkladem takové inovace, až má ta hráčská komunita chuť dotyčné vývojáře nakopat do řiti za jejich snahy " udělat jinak ". Třeba další pokračování Dead space to samé a takový Splinter cell by mohl vyprávět a dalo by se pokračovat. Jediná věc, kde mají bobky dělat něco jinak je možná tak Call of duty.
-
A to píšeš zrovna u Assassins Creed? V které jiné hře jsi měl prvky z reálné historie? V které jiné hře jsi pobíhal po Benátkách a při tom sis četl historické informace o architektuře, politice a osobnostech té doby? O Assassins Creed se dá říci hodně věci, ale určitě ne, že se tvůrci báli udělat něco jinak oproti zaběhnutým pravidlům.
-
Mnoha způsoby- Např. Produkt A se dělal rok za 150 tis, produkt B se dělal dva roky za 300 tis. Z produktu A po roce za 150 tis získám milion a půl, z produktu B za 2 roky 2 miliony. Investice do produktu A se vrátila rychleji a zisk je poměrně k nákladům vyšší.
-
To tě vyfuckovali z iDnes, že si přišel psát blbosti sem? *1*
-
ty takzvané AAA hry mají jedno společné, tvůrci se bojí udělat cokoliv jinak než je hráčská komunita zvyklá takže vlastně jen recyklují staré hry bez větších inovací a mě vůbec vadit nebude když zmizí
-
http://www.businessvize.cz/financni-analyza/trzby-obrat-vynosy-prijmy-a-zisk-zakladni-pojmy-ktere-se-pletou