Přejít na výpis diskuzí
Ubi: Assassin’s Creed III je poslední z velkých dinosaurů
6.9.2012 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Opavdu Infinity Blade vydělalo víc než Gears of War?! Jak je něco takovýho vůbec možný?
-
-
Mnoha způsoby- Např. Produkt A se dělal rok za 150 tis, produkt B se dělal dva roky za 300 tis. Z produktu A po roce za 150 tis získám milion a půl, z produktu B za 2 roky 2 miliony. Investice do produktu A se vrátila rychleji a zisk je poměrně k nákladům vyšší.
-
-
Hodně vývojářů je potřeba hlavně když se pro hru dělá souběžně i vlastní engine. Pokud budou náklady na vývoj her větší, tak se prostě budou víc licencovat hotové enginy a vývojáři se budou víc soustředit na obsah hry, což se dá dělat i v méně lidech a přesto vytvořit velkou a rozsáhlou hru. Vždyť to samé dělá Warhorse studio a spousta dalších. Nové konzole velké hry neohrozí.
-
Krize videoherního průmyslu, nic véíc, nic míň. Však se z toho časem průmysl oklepe.
-
a můžou za to piráti!
to tam chybí, ne? -
Tak co to tu dnes máme. Pro změnu článek o AC II. To tu už dlouho nebylo. *3*
-
-
Že prej masivní AAA titul, tak ten byl dobrej. *1*
-
Konzole je poslední věc co mě opravdu zajímá. Nebýt PC konzole ani neexistují a místo toho aby se vývojáři zaměřili na to aby udělali pořádnou hru i na PC a ne nějakou konzolovou ořezanou verzi .... poslední Darksiders II mě v tomto hodně nepotěšil ikdyž patche jsou na cestě.
-
-
Odhaduju tvuj vek tak na 12-15 let. Pocitac ti kupuji rodice v domneni, ze na nem budes delat veci do skoly. Hry nakupujes na torrentech. O konzolich nevis vubec nic, ale kluci ze tridy na ne nadavaji, tak musis taky abys byl cool a in.
-
-
Čekal jsem hloupý koment toho typu a koukám že se jeden hlupák našel. Už prosím neodhaduj .
-
+
-
-
Nemas prehled o historii, konzole jsou soucastnici domacich pocitacu, pokud je vezmeme obecne, dejme tomu ten od Apple a jeho dnes uz zanikli konkurenti. Dnesni PC samotne vzniklo pozdeji.
A vyvojari se samozrejme prioritne zameruji na platformy, ktere jim sypaji nejvic penez. -
Konzole existovaly dávno před prvními PC. Magnavox Odyssey, první video herní konzole byla uvedená na trh v roce 1972. Oproti tomu čemu dnes říkáme PC přišlo na trh od IBM skoro 10 let poté. Těžko pak může někdo tvrdit takovou hloupost, že nebýt PC, konzole by neexistovaly...
-
-
No ešte je tu minimálne jeden dinosaurus - Resident Evil 6 *4*
-
-
Prý by taky se hrou mělo mít společnýho až 7 stovek lidí, kteří se nějakým způsobem na BH6 podílejí. Co je ale nepotěšující je prý údaj, že pouze 1/3 z nich tvoří japonští vývojáři, což smrdí takovým vlivem západu, až to bolí - ostatně je to na hře docela vidět.
-
-
To me nijak neprekvapuje. Hry na novou generaci konzoli budou mit daleko vyssi naklady na vytvoreni. Zdrazit hry nejde, vic se kupovat taky neudou, takze resenim je bud zmensit studio nebo zkratit vyvojovy cyklus. A podle toho budou nove hry vypadat. Jen ty masivne prodavane, treba nad 5M, si budou moci dovolit neco vic. Ale pro vydavatele to bude jeste vetsi riziko, nez dnes.
-
Ten článok je "masivní" PR, Infinity Blade, Gears of War v tom je nejaký rozdiel okrem hype?
Myslím, že NASA má viac programátorov ako Ubi, a to živia len zopár Lžidov a gojom nič nepredávajú. LŽID - ľudská bytosť hovoriaca lži, napr Bibi Mileikowsky, toho času Benjamin Netanyahu. -
-
To tě vyfuckovali z iDnes, že si přišel psát blbosti sem? *1*
-
Napadá mě jedno kočičí přísloví, které se sem teď moc hezky hodí: "Co to sakra meleš, ty vořechu?"
-
-
že NASA má viac programátorov ako Ubi, u mňa je medzi Infinity Blade, Gears of War rozdiel len v hype a že existujú lžidia. Už je to lepšie?
-
-
Ty bereš nějaký prášky? Nebo něco tvrdšího?
-
-
Tady na games berou prášky všichni... :)
-
-
nákyp
No samozřejmě, akorát na mě to nejde tak vidět. *1* -
Takže myslíš i sebe, když jsi napsal "všichni"?
-
-
-
-
-