Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ataker
    Bože díky! *14*
  • Bůh zaplavil svět konzolovými hrami aby potrestal PC piráty...
  • A přesně proto se nedělají dema a jen trailery ;). Aby to odzkoušení člověka neodradilo od koupě. Jak koupí, tak už jsou peníze v kapse a může se pokračovat ve vývoji. A mimochodem, Dragon Age II demo mělo, přesto znám hromadu pirátů, kteří "použili warez místo dema". Tož tak.
  • hmmm nadáváš do děcek a teď že už hraješ od pětaosmdesátýho *1* ....co si tady dokazuješ? To bys už mohl mít rozum pokud jsi teda starší....já hraju střídavě PC, PS a nenadávam na PC hry
  • Je jen otázka času, než někdo udělá emulátor Xboxu nebo PS 3 na PC. Jsem zvědav, co budě dělat ubisoft pak:-D pujde si hodit mašli:-D...ne teď vážně, myslím si, že na PC svět stejně te´d začíná patřit Free to play MMO hrám. *2*
  • já znám PCčkáře kteří zavrhli Silent Hill, RE (původní díly který byli primárně pro konzoli) atd. proto že to bylo moc na přemýšlení ale nevadí
  • sausage detected..... ještě slovo a sežeru ti hlavu
  • miker17
    Víš takové hry u kterých se musí přemýšlet.....
  • miker17
    Ó ty křížáku proti pirátsví kolik máš originálních her.....nech mě hádat 4 které byli jako dárek k tvojemu Xboxu
  • No já třeba skoro vše už od roku 1985.
  • Je jedno, jestli ati, nebo nvidia...Jde o to, že než hru vydají, mají ji pořádně otestovat.... Vícejádrovích karet a více propojených karet v pc je dnes již vysoké procento a je vidět, že právě u Skyrimu to vůbec netestovali a nebo to potřebovali rychle vydat, tak hru vypustili a automaticky počítali s opravou.
  • vůbec to nevadí, protože stejně by to byla jen další sr*čka..dnes už z her stojí za zmínku remaky těch povedenějších z dob minulých...a kromě toho, ubisoft už patří svou herní náplní do stejného dopadu, jako EA a vlastně uplně všeho, co nám dnes cpe ty herní hnoje do prodejů(ještě teď zvracím z toho jejich "užasnýho" stereotypního creeda)

ostatně, názor uživatele CursedSlayer taky není rozhodně zcestný
  • miker17
    -
  • miker17
    PC piráti můžou za 2 světou a AIDS
    PC piráti můžou za vyhynutí Dinosaurů
    Kvůli PC pirátům Bůh zničil Sodomu a Gomoru
    Bůh Zaplavil svět aby potrestal PC piráty.
  • jen klikači žádná reakce ...asi ani vietcong se vám nelíbí ...co ty tom pc hrajete? *1*
  • ANO, mám konečné řešení piráské otázky! Nevyrábět hry vůbec, nebudou se pak pirátit. :-)))
  • A pokud již budu mít cracklou a funkční verzi, je jen málo co by mě donutilo si koupit originálku, navrch s různými nepříjemnostmi spojenými s nimi.
    Jenže, ... kolik her za tenhle rok by jste si opravdu koupili, kdyby jste měli možnost si ji předem zahrát třeba 5 hodin (u Skyrimu by to bylo tak akorát na nasátí atmosféry)? Já koupil několik her o kterých jsem měl předem rozhodnuto a označeno jako "must have to collection", ale například jsem koupil i dva "skvosty" od Paradoxu, které jsem si neměl možnost vyzkoušet a tam jsem si natloukl hubu jako prase. Magicka nebyla hratelná snad dva měsíce, pak sem to přestal zkoušet. Sword of The Stars II (znal jsem jedničku a tak jsem šel "najisto") vyšel 28.10. a to jste ještě nezažili. To je unikát v jakym stavu to vyšlo. Vzhledem k tomu že vycházeli z jedničky a pouze předělali engine, hra vyšla v takovém stavu, že mi připadá, že ten engine dodělali tak měsíc před vydáním. Ta hra vyšla jako úplně holá(a v podstatě nehratelná) proti poslední verzi jedničky a teprve teď tam zprovozňují a dodělávají to, na co byli lidi zvyklý z jedničky. Nehledě na brutální bugfest v podstatě zamezující dohrání hry. V té hře nebyla ani kampaň, options a intro! Pak si prostě něco na slepo kupte. Vemte si, že oni měli jenom dát do nového kabátu to, co bylo už vytvořené v jedničce a takhle to masakrózně zes*ali. *16*
  • Je to smutne. Ak hru nevydaju kvoli piratstvu, tak aj tak na tom stratia len oni. Preco rovno nerobia hry len na konzoly (na ktorych sa tiez pirati) a nebude ziadne piratstvo?
  • Ostatne tady to mame jako na taliri. Prototyp PC hrace. Hraje hry z warezu, protoze za ne prece neda penize, kdyz ji nemohl vzykouset. Jeho vysoky moralni kodex mu rika, ze kdyz hra, kterou uz dohral z warezu byla dobra, tak za ni zaplati, aby prispel vydavatelum a vyvojarum. Jenze ejhle, oni vsechny ty hry co hraje z warezu jsou vlastne spatne, vubec se mu nelibi, takze ani nemuze za ne platit. Proto hraje dal z warezu, stahuje jednu hru za druhou a ceka, az se snad nekdy objevi hra, za kterou by dal penize, a ona stale neprichazi... Do te doby musi porad stahovat a hrat ty hrozne hry, ktere se mu vubec nelibi a rozhodne ho nebavi :)
  • Dokud nezačnou vydavatelé dělat dema a nepřestanou prodávat zajíce v pytli, pirátství se bude dál a dál rozrůstat. Jenže oni tohle už nedopustí, protože je to část, na které stojí jejich business. Pokud totiž nemám šanci si na PC zahrát demoverzi a osobně si vyzkoušet, jak je hra odladěna na moje PC a moje osobní nároky, musím se spoléhat na hodnocení v recenzích. A pokud jste posledních 20 let nespali, je Vám jasné, že toto je mnohem jednodušší cesta ke zmanipulování hodnocení než demoverze. Nenarážím tím na games.tiscali ani v nejmenším, to tu nechci nijak rozvádět. Na tohle je jediný lék. Buď vymyslet nějakou superochranu (utopie), nebo začít vydávat časově omezenou plnou hru, žádné demo (taktéž utopie?). Pro vydavatele to bude minimální investice do kódování takové verze a ohánět se tím, že to bude jednoduššeji obejitelné crackem jsou také bezpředmětné. Buď mi oficiální cestou nabídnou tuto verzi, nebo si stáhnu neomezenou pirátskou... atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit