Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Co?
  • Zapomněl jsem na daně, zdravotní a sociální pojištění, náklady na kanceláře a HW, na kterém budou vývojáři pracovat, dále nějaká ta uklízečka, testři taky nebudou pást trávu. A tu nulu na reklamu nechápu. Jak chcete bez reklamy prodat 50.000 kopií něčeho, co nemá nějakou známou značku?
  • Pokud jsi teenager, co ho nebaví škola, rodiče mu nedají peníze na hry a nikdo ho nenaučil hodnotu práce a peněz, tak ano - jeden či dva takové tituly týdně si klidně dá. A pak jsou lidi jako já, co si hru koupí a pak kvůli nedostatku času na ní ani nešáhnou. Takže se to kompenzuje ;).
  • Tak je to úpe správný. Rozumíš, ne? Všicky tu kradete (a ať hodí banánem ten, kdo nemá v pcčku nic ukradený) a pak eště ze sebe děláte blbce, že ste to nechtěli. Toe vždycky voe. Místo abyste se plácali do voe hlavy, jací ste strašný pozéři s těma pcčkama, že kdybych nebyl debil, tak mam k tomu pcčku i konzoli, bo něco hraje dobře tam a něco tam... ale néééé, já tu budu dělat že nekradu a že sem opravdovej jráč voe, i když sem toho bez konzole nahrál tak půlku rozumíš.
  • Na tohle se těšim :D a jelikož už sem bývalej PCčkář, tak teď mi to je u řiti..
  • Nechci to davat verejne, budto mi dej email, nebo mas smulu.
  • nemušíš nic posílat jen link na ten obrázek dej sem
  • až defintivně odzvoní této generaci konzolí(za rok) a ta mezera mezi vydáním nové generace(2-3 roky) konzolí tak se všechny tyto h*vada budou cpát zpátky na PC .... můj postoj pak bude Děkujeme Odejděte...
  • Jestli ti to udela radost, napis mi email, a ja ti vecer vyfotim celou svou sbirku her s papirkem treba miker17 pro overeni a fotku ti poslu.
    Jinak logika, clovek, ktery obhajuje kupovani her, si proto zadne nekupuje je docela zvlastni. Nekteri lide proste uvazuji zvlastne....
  • Ano, recenze jsou placene. Kdyz napises pro casopis recenzi, da ti za ni vydavatel casopisu plat. Nebo ty sis doted myslel, ze to delaji recenzenti z dobre vule zadarmo?
  • ted už 100% vím že jich moc nemáš.
  • ty asi nevíš že recenze jsou placené----proč si myslíš že davají hrám jako COD 8 když si zaslouží nanejvýš 6 protože vědí že už by další hry od té firmy(a peníze) nedostaly
  • moc ne, asi jenom stovky, kdyz pocitam i digitalni distribuci.
  • jéžiš.. sem se na to těšil.. Na druhou stranu Ubisoft to poslední dobou moc neumí tak to nebude zas tak strašný.. V nejhorším případě to koupím z druhý ruky na PSko *15*
  • něco mi říká že ty těch Originálek moc nemáš....
  • Ok, 1 500 000$ - 144 000$ = 1 356 000$, no a tato castka rozhodne managerum a marketakum na 3 mesice nestaci, to mas pravdu.
  • Nic takoveho u her, ze je muzes stahovat z warezu, ale nesmis sdilet neexistuje. To je absolutni vymysl warezaku. Stahovani warezovych her je nezakone.
  • Hele zákon porušuješ pouze když sdílíš. Jinak stahováním porušíš leda prd. Nesmíš poskytnout, tak je to u nás. Kdysi jsem sem tam stáhnul hlavně na vyzkoušení, ale teď pouze kupuji. Dávám si bacha a zvažuji za co dát peníze. To co mě zajíma okrajově kupuji v akci a co mám rád, tak to koupím klidně i po vydání, či předobjednám.

U her je jiná pouze když to naistaluješ tak totiž odklepneš licenční ujednání a tím si zaděláš. POkud by ho crack vyhodil, tak i asi to bude bez postižitelnosti.
  • Lepsi byt zastance modernich her, nez hrat kazdou novou hru z warezu, a pak tvrdit, jaky dnes vychazi sracky, za ktery bych nedal ani korunu.
  • A pak se nekdo divi,ze se na PC proda mene her, kdyz jsou to z velke casti odflaknute konzolove porty?
    Casto maji slabou grafiku, spatne ovladani a i dalsi aspekty smrdi konzolema na 100 honu (treba inventar).
    Staci si vzpomenout na Crysis 2,ktery byl v kazdem ohledu horsi nez dil prvni...a az za mesic vydali patch na PC,ktery grafiku aspon trochu upravil PC pomerum.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit