Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft asi I Am Alive na PC nevydá kvůli pirátství
23.11.2011 | Aleš Smutný
354 příspěvků
-
Jak tak koukám, na tebe je evidentně škoda reagovat... Ty zběsilý zastánče moderních her....
-
ja sa priznavam, presne tak to robim :)
-
Priklad s TV nedava zadny smysl. Na internetu neni nic oficialne ke stazeni. Kde to zijes? Stahovanim her z warezu porusujes zakon.
-
ee, komponent ti vydrží několik let. kdežto hra je zábavou v poslední době pouze na pár hodin. 7-8 dejme tomu a pak jsou vyjímky jako třeba Skyrim. Navíc co je na internetu to je oficiálně dostupný ke stažení. Jo takže ty když uvidíš že ti u televize nejde zvuk tak si jí koupíš a pak jí reklamuješ?
-
Amen... asi si dám znovu jak jedničku tak dvojku... nějak mě to chybý *4*
-
Tvoje otazka ma znit trochu jinak: "Copak ty kdyz si shanis novy komponent do pc tak nejdes nejdrive do obchodu, neukradnes ho tam a az teprve kdyz jsi s nim po par tydnech spokojen, tak ho prijdes zaplatit?"
-
A od ceho jsou prosimte recenze? Kdyby sis nejakou precetl, nez jsi to koupil, tak by ses presne tohle v kazde dozvedel.
-
jo něco proti? nebudu utrácet prachy za nic. Pokud mi ta hra má co nabídnout, klidně i já nabídnu něco vývojářům... nebudu si kupovat něco co za to nestojí, nebo ty když třeba sháníš nový komponent do pc tak nehledáš recenze a nečteš si o tom?
-
Ja si Crysis 2 koupil a litoval jsem toho. Navic blbouni z Cryteku jasne lhali PC hracum,ze pry Crysis 2 bude sity na miru PC.....a ono houby, delali to na blbe konzole.
-
Nech me hadat. Stahujes hry z warezu na vyzkouseni, a pak si kupujes jen ty, ktery ti za to stoji, ze jo ;)
-
Ja to hraju bez sipek. Napovedu si ve hre davam, jen kdyz nevim jak dal (coz se zatim ve Skyrim nestalo). Proto pak nemusim brecet, ze je hra moc lehka a dohraju ji za par hodin.
-
taky tyhle "AAA" tituly vůbec nebyly povedený... Rage přeplácaná arkádovka, crysis stál taky za prd oproti jedničce kravina.
-
to je tragedie, o jednu krátkou dobře hodnocenou tupou "AAA" akční hru pro široké masy míň. Asi to nepřežiju
-
kdyby jsi uměl číst tak jsem napsal pro slepce protože jsou obří. Jo jo opravdoví hráči... i bethesda přiznala, že skyrim není o dlouhém příběhu. Navíc tady se bavíme o speedrunu jestli jsi někdy viděl jak vypadá speedrun teda. A urážet si můžeš jít někoho jiného co se týče tvé skryté urážky... Dá se to uplně bez problémů dát taky díky rychlému cestování. Chtěl bych vidět tebe jak to hraješ bez těch šipek:D.
-
Souhlas,
"než aby to lidi hráli zadarmo, tak radši tolik nevyděláme" -
No asi chces byt, vzdyt to sam pises.
-
Však si je užij sám. Jestli narážíš na to, že jsem jeden z těch závisláků co u online her tráví 10 hodin denně, tak to tě zklamu *1*
-
Pro tebe je tech her skoda ;)
-
Málokterá z tzv. AAA her mě v posledních letech zaujala. Jedno zklamání větší než druhé (Crysis 2, Rage atd.). Možná je čas už úplně zapomenout na tyhle konzolové porty a věnovat se čistě hraní MMORPG, dominantnímu PC žánru, který navíc stále častěji využívá Free to Play model.
-
Čím více rozmlácených aut piráty silnic, tím méne ojetin v bazarech, tím větší prodej nových aut:D