Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft asi I Am Alive na PC nevydá kvůli pirátství
23.11.2011 | Aleš Smutný
354 příspěvků
-
Ano. Mel by prvni lod s materialy, mozna texturami. Ale pochybuji, ze by byl optimalizovany.
-
To, že nebude žádná reklama automaticky neznamená, že si tyhle kravaťáci nevezmou svůj podíl:-) (a který není zrovna malý i přesto, že na hře neudělali defakto nic.)
-
připočti tam ještě plat těch pijavic z marketingu:-)
-
Taky dobrej pripad...
-
dřív jsme taky přeci jen neznali antialaising a já už bych si to bez toho ani nedokázal představit, když hraju něco co aa nemá tak se mi ta grafika nelíbí.
-
Ne, za tri hodiny Skyrim na poprvy fakt nedas. A jsem rad, ze vidim, ze ty sipky pro blbce pouzivas, protoze oni tam jsou az kdyz si ukoly aktivujes, coz je vpodstate napoveda, kterou opravdovi hraci vyuzivaji je v krajnim pripade ;)
-
škoda auto neudělá nové auto kvůli pirátsvtí *1* *1*
-
prosímtě skyrim mam doma a tam víš vždycky kam jít páč je tam tam dementní šipka jak pro slepce. Pokud se budeš držet čistě jen příběhové linie není problém to dát.
-
Vy jste asi padli na hlavu. To ze nekdo dohraje Skyrim za 3 hodiny, neznamena ze normalni clovek dohraje Skyrim za 3 hodiny. Tohle jsou vykony lidi, co tu hru uz znaji jako svy boty, takze presne vi, kam maji jit a co tam maji delat. Takhle nikdo, kdo si hru koupi a hraje ji poprve ji prochazet nemuze.
-
Ne to nebyl vtip. Pet her za tyden. Ne jednu z peti her za tyden... Samozrejme je to nesmysl, normalni clovek, ktery chodi do prace, nebo skoly nemuze dohrat pet her za tyden.
-
diky kamo za tip .. bude stacit i v en .. no ja prave znam jen limbo a ted sem si stahnul ten shadow complex ale zbytek mi nic nerika .. kouknu na to
-
dalo by se call of duty 5 hodin, skyrim nejrychlejší run je za 2,16 tak dejme to mu 3 hodiny. a na ty zbylý hry ti vklidu zbude 6 dnů...
-
http://www.bethblog.com/index.php/2011/10/13/jeff-vs-sam-ii-the-skyrim-speedrun/
-
Ano, dovolili si urazit svaté PC hráče! Musí být potrestání trestající rukou boží! Kacíři jedni! Na hranici s nimi! Čarodějnice jako Jade Raymond musí shořet!
(Ne, že bych se jich zastával, jen mi přijde vtipné, že naznačuješ, že se pod nimi otevře průrva a spadnou do pekla... to se asi nestane. Nejsme čarodějnickej soud ze 17. století. *1* ) -
Jenže pokud by si všichni měli kupovat hru až pár měsíců po vydání tak ta firma zkrachuje a všichni se dívaj na odbyt hned po vydání....
-
navíc znam 5 lidí co má xbox a všichni to mají čiplé :) někde jsem četl, že xbox má čiplý každý 3. hráč. Ale je jasný, že hry budou raději prodávat na konsolet protože za stejnou hru si zaplatíte cca o 500 kč na konsoli víc...:)
-
O českým ne, ale doporučení her na Xbox LIVE najdeš třeba tady:
http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/Xbox_360#Xbox_Live_Arcade_.28Downloadable.29
Ale tak základ dobrých her jsou klasiky jako Limbo, Braid, Trine, Dishwasher 1&2, Shadow Complex, 'Splosion Man, Costume Quest, Stacking, Mega Man 9&10, Sonic 4: Episode 1... -
cau nevite o nakem webu pokud mozno v cestine kde se zabyvaji hrami na xbox live? a to hlavne arkadami a ruznymi prosinovkami ? pac jich tam je strasne moc a celkem by se hodil naky pruvodce s recenzemi a tak
-
dragon age 2 samozřejmě
-
se nediv....:) já nejdřív stáhnu zkusím a když se mi to líbí koupím si to. Pak jsou hry co jsem chtěl a poslední botu s čím jsem udělal je Dragon age. Dřív jsem měl taky jenom ati a vzhledem k podpoře jsem přešel právě na nvidii a bez problémů... a ještě si zahraju jiné hry s physix