Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • COD ano... To byl vtip? MP nepočítám... Skyrim s ohledem na příběhovou linii také, AC jsem nehrál...Batman je čestná výjimka.
  • 50 000 kopii * 30$ za hru (zadna AAA cena) = 1 500 000$
    12 vyvojaru * 4000$ (rekneme, ze plat za vyvojare) * 3 mesice = 144 000$
    Na reklamu 0$, protoze ta uz bude na konzole ...
    Mozna jeste neco pridat na krabice ...
    Mno. Ja bych do toho sel.
  • MW3 klidně i 10x :-D
  • Skyrim dohrát za týden? To se nestihne ani pořádně se hrou seznámit *1* Já v ní už strávil cca 80 hodin času a ještě nemám prohlédnutou ani mapu, natož abych navštívil všechny ruiny co jsem objevil... *1*
  • A jsme zase v kruhu. Vývojáři se*ou na PC a hráči za to hry stahujou. Takže kvuli nezájmu nemaj důvod to extra pilovat nebo vůbec na PC vydávat. Já osobně kupuju každou hru (i když jí předtim stáhnu) co se mi zalíbí, abych tvůrce podpořil, ale ruku na srdce, kolik z vás aspoň to dělá? *3*
  • Skyrim, Assassin’s Creed: Revelations, Call of Duty: Modern Warfare 3, Dark Souls, Batman: Arkham City. Vybral jsem pet aktualnich her. To ty dohrajes za tyden???
  • genki.sudo
    Neboj, skôr či neskôr na nich dôjde..
  • 5 dnesnich her dohrajes za necelej tejden:-)
    Davno jsou pryc casy BG2 nebo PT, kdy to clovek potom mesic rozdychaval.
  • genki.sudo
    Tak tak.. Rage bol FAIL OF THE CENTURY.. A tá banda z ID Soft nie že by zlyhanie priznali, oni si ešte potom pustili hubu na špacír v zmysle že 'PC rozhodne nie je naša primárna platforma'..

A mimochodom, keď už sa bavíme o Ubisofte. DIstribuovali i Heroes 6 a tá hra je momentálne uber-zabagovaná bez akéhokoľvek termínu na nejaký patch. Vraj Ubisoft zakázal vývojárom komunikovať s komunitou tak je ticho.. Nikto nevie, kedy výjde nejaký patch a hra vyšla takmer pre 2 mesiacmi...
  • hm, arogance nejvyssiho stupne, Ubisoft a vsichni jeho nohsledi at shori v pekle za tyhle kecy
  • Já bych to viděl jako nejlehčí výmluvu UBI " sveďme to na piráty ", aby nemuseli vysvětlovat, že tahle hra je čistě konzoloidní a na PC by neměla úspěch. Teda alespoň co se záměrně uniklého materiálu týče. Musím přiznat, že jsou prostě hry, co se na PC vyloženě nehodí. A tohle je jedna z nich. Ale je pořád lehčí napsat, že se jim to na PC nevyplatí kvůli pirátům, než že by hra na PC vypadala jako BRAK a sklidila by neúspěch. *5*
  • Vývojáři se diví, že je tolik pirátů? Aby taky nebylo. Sám si hry zásadně kupuji, ale už mě to pěkně s.... Koupil jsem si Rage, o kterém jsem si myslel, že je to rozhodně dobrá investice. Omyl! Od začátku blbnulo doskakování textur s dalším fixem ještě začaly problikávat stíny a postavy a další fix odstranil crossfire, takže se 60 fps se to snížilo na 13 fps. Teprve tohle úterý vyšel fix, kterej většinu problémů odstranil, ale stále ještě občas nějaká textura problikne. Od vydání Rage jsou to již dva měsíce a teprve je to celkem hratelné. Už je to skoro tři týdny, co vyšel Skyrim. Dychtivě jsem ho očekával a hned po vydání koupil. Nainstaluju a vše O.K. Podle požadavků na hardware jsem splňoval nadprůměr a měl jsem ho rozjet na ultra. (Intel Quad 9550 2,83 Ghz, Radeon HD 4870X2 a 4GB ram) Ale omyl. Na ultra mi to jelo 12 fps. Říkám si O.K. tak kecali. Nastavím to na high. AA 4x a anizotropní filtrování na 8x. Zvedlo se to na 22 fps. To snad nemyslí vážně. Spustil jsem ati tray tools a koukám, že obě jádra jedou jen na 30%!!!!! Tak jsem vypl jedno jádro a najednou využití 90% a fps 40 venku a 60 v interiérech. Co to jako má být? Chybí podpora crossfire. Dodnes jsem se ovladače nedočkal. Tohle všechno by mělo být odladěné již vydání hry a ne spoléhat na to, že to hodně lidí zaručeně koupí kvůli masivní reklamní kampani a úspěchem s předchozími díly. Jak by se jim líbilo, kdyby si třeba koupili auto bez možnosti vyzkoušení a pak zjistili, že jede třeba jen na jeden válec a nemají nárok na vrácení peněz. Takže i piráty chápu. Na co si hru kupovat, když si ji můžou stáhnout, otestovat jestli jede v pohodě a je dodělaná tak, aby se dala hrát a když už je jednou na disku, proč by ji šli koupit. Tohle si dělají vývojáři sami, tak ať si nehrjí na chudáčky.
  • Koukam, ze vetsina ceske hracske obce ma na to, aby imrvere litala do USA, diky cemuz zna perfektne americky naturel ale tech par stovek na hry nema.
  • som vazne zvedavi ako sa ktomuto postavi amd, intel a nvidia, kedze v poslednych rokoch klesol dopyt po high end produktoch niekolkonasobne kedze nieje k comu ich vyuzit. To ze predavaju nejake komponenty do krabic a psiek je ok ale oni potrebuju aby to fungovalo ako kedysi ked sa grafika a procesor menil takmer kazdy rok aby sme sa mohli hrat s hyper uber high detailami atd...
  • Lynch
    Ale! Někdo je tady taky "Lynch"?
  • Lidi kteri dohraji pet her za mesic by se meli jit lecit, at uz si hry kupuji, nebo ne. ;)
  • Sorry za neuzavřený tag :(
  • SC: Pandora Tomorrow a Double Agent pre PC/360, cize ano tie horsie Splinteri :)
  • Hry si kupuju, a po pravdě řečeno mi ani nijak zvláště nevadí piráti, kteří si hru opravdu chtějí vyzkoušet, než ji zaplatí. Podle mě platí jedno zlaté pravidlo: pokud mi to stojí za to hrát déle jak pár hodin, stojí to za to zaplatit. O COD SP nemluvím :)

Na druhou stranu hráče, kteří dohrají 5 her za měsíc, a nezaplatí ani jednu, protože to všechno byly podle jejich slov sračky, nechápu. Vím, že má člověk někdy trochu hlouběji do kapsy, ale dneska to nepovažuju za problém - hra rok, dva po vydání slevní na cenu, za kterou si ji může dovolit snad opravdu každý. Jo, znamená to, že nemůžu všechno hrát hned, kdy bych to chtěl - ale tak už to ve světě chodí, že ano.
  • Prevod z konzoli na PC prave ze neni zadna slozita zalezitost. Zvlast u Xbox360. Teda soudim aspon z toho mala, co o tom trochu vim. Vsechno to je asi bud lenost, nezajem o PC jako takovy, nechteji, aby PC verze byly o tolik lepsi oproti konzolovim, protoze prave na konzole se chteji soustredit, ze tam maji jistejsi prodeje. (asi)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší