Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od kdy je morální chování známkou blbosti?
  • Chápu správně, že pokud budeš na něčem dělat pod 4 měsíce, nebudeš po zaměstnavateli chtít peníze? :)
  • Upřímě, ten koho tohle naštve je člověk co jede na PC a kdyby to naštvalo mě, snad i naschvál bych si koupil XBOX z bazáče z pár peněz, ochipoval (nebo co se s tim děla?) bych ho a hru stáhnul tak jako tak!! Za tenhle rok sem pro PC koupil origo her už víc než je zdrávo a nikomu se tak jako tak nepomohl. A ať mě neserou s tím, že převod hry z konzole na PC je nějak složitá záležitost. Ani s ovládáním se kolikrát nepatlaj, přitom to je to nejmenší.
  • A co je to vůbec ten Ubisoft?
  • To je holt už obrázek našeho národa.
  • Ubisoft Shanghai je co za společnost, co od nich vyšlo? Hello Kitty? Pokud nechtějí vydat hru na PC, tak ok není problém, stejně to vypadá jako další Ubisoft vrak s Ubisoft vrakovou ochranou, která znemožní hraní na originálce na 14 dní, protože to nebudou stíhat servery.
  • Co to kecaj?!? Těch peněz co jsem jim narval za roční předplatné rapidshare je jako nic?!?
  • Joha
    Nemáš za čo :) KAM je úplná pecka 90tych rokov a nech si hovoŕi kto chce čo chce tá hra (aj keď je len súhrn Bitmap obrázkov) je absolútne úžasná.

Ja sa pripojím k ľuďom čo zastávajú pirátov. Ak sa pozriete na moju kolekciu tu na Tiscali všimnite si "hrál jsem" a "má". Pri prvom väčšinou platí že som to upirátil. A vôbec sa za to nehanbím. Ja som už dlhodobý hráč a zahral som si toho možno až priveľa. Takú Mafiu mi doniesol otec keď vyšla napálenú na CD a hneď ako som sa dostal na výšku a začal pracovať tak som utekal do Brlohu kde som si Mafiu kúpil, nie že by som ju hral, ale jednoducho preto lebo si to tá hra zaslúžila.

VEľmi málo hrám dôverujem natoľko aby som si ich predobjednal. Zaklínač 2, TES V: Skyrim a Battlefield 3 boli moje jediné predobjednávky.

PC hráči kupujú, ale nanešťastie pre vývojárov PC hráči nie sú tupé ovce čo kúpia všetko čo im vysypú. Priemerný PC hráč rozmýšľa a rozhoduje sa či hru kúpiť. Cena je jedna vec, ale zastaralá technológia (napr. RAGE) je už niečo nehorázne. Na tú hru som sa tešil lebo ju tu na Tiscali vychvaľovali ale som veľmi rád že som ju nekúpil. Ostal som pri Borderlands (trvalo mi 57 hodín kým som to prešiel, RAGE 7.5h).
  • Joha
    Skôr sa prikláňam k EA... tí si spravili dosť hnoja za posledné dva roky :D
  • Alex81
    Je zajímavé, že odpor a pohrdání k té či oné firmě se vždy vyjadřuje hraním jejích hry, ne jejím nehraní...
  • agreed a vobec singlovky nema zmysel kupovat jedine hry co mam kupene su mp proste to ma logiku :P ale singalc co prejdem za 5h a mam zan dat 40e no thanks to si ho radsej sosen zistim ze to je picovina uninstalnem a usetrim ;D
  • Ubisoftu sa to nevyplatí lebo do PC verzii musia pchať tie ich debilné ochrany, uPlay accounty a majland ich aj stoji podpora, lebo ja osobne som s ich podporou som riešil týžden assassin creed II kým mi to išlo spustiť!!. Ak by to vydali na Steame bez ich blbých ochrán tak by sa toho predali mraky.. Samozrejme nie za 49,99€ jak chcela bohemia za tie ich vrtulníčky (ked už sa spomínajú v článku)
  • A co jako? Mně je to uplně jedno...
  • sugyn
    To je tak kdyz se hraje na zisk a ne na kvalitu, viz serie CoD a NFS.
  • Ubisoft si svým přístupem k DRM a demoverzím vybudoval za ty roky celou vlastní generaci ubisoft-haters. Generaci hráčů, která ač jiné hry kupuje, tak Ubisoft při nákupech selektivně bojkotuje. Generaci ubisoft-pirátů, kteří speciálně hry s ubisoft drm bez ostychu stahují vyjadřujíc tak jakousi pózu odporu a pohrdání.
  • smejki
    který paradoxně nevyrábí hnůj, narozdíl od jiných nesympaťáků
  • trolo
    i am alive? 4hod koridor? no thanks :D
  • p.s.: Velky omyl v zmysle toho osočovania.

dobre to tu napisal Gimly v prispevku podomnou.
  • Presne. Podpisal by som sa podto.
  • Já myslím, že spousta PCčkářů má konzole. Já mám PC a PS3... No ikdyž jsem PS3 koupil jen kvůli novýmu Mortal Kombatu a teď mi na něj jen půl ruku usedá prach.... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší