Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chápu, že na PC jsou samí piráti, ale kdo se má sakra dívat na tu obstarožní grafiku na konzolích? Já sám mám Xbox 360 už hodně dlouho a musím říct, že s PC se to prostě nedá srovnávat.
  • tak jsem to také udělal... hru jsem si koupil a hnd tam hodil crack. nemusím se rozčilovat se steamem - vlastně ho ani nemusím mít v PC
  • Xbox verze je vždycky venku tyden dva před PC *7*
    někteři lide to ale nechtějí vidět ani slyšet
  • není pravda, občas nutné hru verifikovat přes steam
  • Alex81
    krucaj cucaj, ale vydržím, vydržííííííím! AC je moje srdcovka a rád podpořím Playman, je mi to vydavatelství sympatické.
  • miker17
    nojo no Xbox verze je venku už od 2.11
  • calwin
    nedá sa zakrývať oči nad pirátstvom... ale aby každá druhá výhovorka sledovala jeden a ten istý problém, je trochu na smiech... existuje ešte stále mnoho reťazcov ktoré predávajú a poriadne im to sype pretože svetu div sa, konkurencia je v tom vyššom odvetví smiešna (tých bohatších korporácií)... firmy ako gog,steam zarábajú pretože vedia hry dobre streliť, predávajú kvalitné tituly a ak nie tak sa podľa toho odráža aj cena...
    vyplýva mi z toho jedna vec... hry sú predražené a nekvalitné... pred nedávnom som mal možnosť od kamaráta zistiť že kampaň v najnovšom COD mala 5 hodín a 12 minút ak mám byť presný :D a to bez urážky skalným fanúšikom ktorý nechcú vidieť očividné... to isté battlefield... to isté ponúkol aj crysis 2.
    3/4 peňazí čo idú z peňaženky vlastne putujú do marketingu
    nezastávam pirátstvo... ja osobne nemám problém si kúpiť hru do 10 € keď viem že pri nej strávim hodiny... teraz som (vďaka joha :D) kúpil knights and merchants a som iba v 5 misii a strávil som tam cez 9 hodín!(je tam asi 12 misií a ani len netuším koľko je ešte na "datadisku" respektíve pokračovaní hry samotnej) len škoda že veľké firmy radšej pozerajú na bankový účet ako na odozvu hráčov... niekde medzi hráčom, štúdiom a vedením sa stala chyba...
  • MrSanta
    Tak Ubi nám nevydá hru na PC. No, to je fakt konec světa *7*.
  • Neubude. PC platforma sice možná negeneruje takové zisky jako konzole, ale pořád to nejsou zanedbatelné zisky, Ubisoft jenom uvolní místo někomu jinému. Myslím, že ronit slzy lidi nebudou.
  • Zrovna jsem si všiml, že Assassins Creed Revelations-SKIDROW už je venku... *2* *1*

brb...
  • Mechwarrior_bw
    to určite stojí za úvahu, otázne je aký to môže mať dopad na samotnú PC platformu - neodíde množstvo zákazníkov definitívne na konzole keďže počet áčkových hier na konzolách preváži nad malým počtom skutočne kvalitných indie projektov a hier od tých pár výrobcov čo na PC zostanú ? a uživý to potom tých pár verných výrobcov ? A čo hardware ? predovšetkým dopad na predaj grafických kariet ? ja odpoved nepoznám.
  • MrSanta
    Vydavatelům nejde o to, aby se hra zaplatila ale aby se na té hře vydělalo. A že kvalitní hra si na sebe automaticky vydělá a ještě vygeneruje zisk neplatí. Bohužel.
  • Za port uplacanej za 3 mesice ti kamarade nedam ani korunu! Asi nejsem normalni...

wtf ?!
  • smejki
    hurvínek - válka.... pointu si domysli
  • "to kupují většinou asi američani - kteři jsou blbí a nepirátí" - v tomhle blbí být nemusí protože když si koupi hru tak je to stejně zatíží, jako vy byste si koupili čokoládu Milka.
  • Joha
    CD Projekt RED, Valve... síce majú pár hier čo nakoniec vydajú aj na PC (The Witcher 2 čoskoro, Portal 2, nové CS ak sa nemýlim) ale stále pre ne platí že PC sféra je pre nich prioritná. A čuduj sa svete, s tým prístupom čo majú sa to aj predáva. Samozrejme že sa nájdu aj piráti ale čo ma potom.

Taký Crytek s PC hráčmi doslova vyje*al a to ani nehovorím o DICE, ktoré vydalo vynikajúci Battlefield 3 ale zabugovaný tak že až hrôza. A wow... obidve štúdiá patria pod kedysi favorizovanú EA...
  • Damy a panove, uz byla vecerka *1* dobrou noc
  • smejki
    to víte že jo, kucí francouzký, na něco se vymluvit musíte. a tak... každý svého štěstí strůjcem *3*

a já bych stejně tu jejich ochranu bojkotoval, takže mají "pravdu", mně to neprodají.
  • Alex81
    Ale přesně tohle můžeš napsat i o PC, taky je spousta hlušiny a jen pár drahokamů. To je problém her obecně a vůbec všeho, kvality je pomálu a je to v pořádku.
  • jj kamos si ted taky bude kupovat xko prej ze na to vychazeji na netu hry driv ale ja se spis ptal jestli to vyjde na xbox .. byla byto pro me celkem nahrada za uncharted serii

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit