Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft asi I Am Alive na PC nevydá kvůli pirátství
23.11.2011 | Aleš Smutný
354 příspěvků
-
to kupují většinou asi američani - kteři jsou blbí a nepirátí
znam asi 4 lidi co maji xbox a překvapivě... každy z nich to ma očipovane -
hoho mě to je úplně jedno. Radši nic než odlákej port z konzole.
-
bezva anime
-
sběratelský, limitovaný a jakýkoli jiný další edice jsou ždímačky peněz...
-
a co xbox ?
-
Ale když nad těmi hrami na PC tak přemýšlím.... klidně ať si vyvíjejí hry na konzole. Dají si na PC pauzu, třeba rok, dva. Tedy alespoň velké firmy, které se nepotřebují zviditelnit a vydělají si za každou cenu. Ať nechají PC těm, kteří za něj bojují a kteří chápou hráče a ví, co je pro ně nejdůležitější. Ať už jde o RPG, FPS, Moto, Strategie atp.... Ať nechají prostor INDII a firmám s dobrými nápady a cíly, protože ty firmy se jen ztratí za, a teď pozor: tunami reklam, které stojí velikány velké peníze, vnutí hráčům falešný pocit a výsledkem je po zaplacení hry odkopnutí. (teda většinou)
Stačí oprášit staré tituly, přidat k tomu INDII, sem tam koupit dobrý AAA titul od těch, kteří se snaží a hned je co hrát a u čeho se zabavit na další roky. -
Ano, indie jede!
A můj dnešní poslední příspěvek:
http://www.youtube.com/watch?v=okapFtXWcqI
Skvělá skladbička, která mě teď dostala. Dejte jí šanci... -
nic jsem nežehlil jsou hry které kozolistů závidím jako už někím psaný Demon souls a Dark Souls a Heavy Rain ..... ale tyto dobré hry se ztrácejí v kupách Shitu co se na konzole valí ze všech stran.
-
Nemyslím, že pokud by hra vyšla pouze na konzole, tak by to znamenalo, že ji více hráčů bude pirátit.
-
Ja tedka fandím Idie hrám když si vezmu že takové volně stažitelná hra jako:
Alter A.I.L.A. Genesis - perfektní RPG (obtížné jak svině...hodně se musí takticky přemýšlet) mě bavilo víc jak Fallout NV .
nebo taková Geminy Rue která strčí do kapsi většinu AAA adventur... -
Souhlasím i když někdo možná ne, protože ho to nebaví podstatné je, že je vidět ta práce, která na tom byla odvedena.
-
Konzole nemají tak fajn grafiku jako na pc, ale já to nehraju kvůli grafice, ale kvůli zábavě. Nejsem typ, co musí mít hru u který vidí ůžasnou grafiku a průměrnou hratelnost. Raději naopak.
Pro tebe je všechno na konzolích sh*t, ale sám nevíš co je na konzolích za hry..
Žádné hádanky? Aha.. mě by zajímalo podle jakých her čerpáš.., Darksiders, Dark Souls jsou celkem náročné hry.
"Čiplý" xbox je, ale podle mě to není tak rozšířené, ale to nevím, já si xboxe nečipoval a na ps3 taky nic podobného nehledám.
A DLC jsou docela drahá to máš pravdu. Já osobně jsem si koupil jediné DLC do BF Bad Company a to Vietnam. -
Představa, že při neexistenci konzolí by hry vypadaly jinak, než vypadají - tedy většinou zjednodušené - je podle mě úplně vedle. Čím dražší je vývoj, tím víc se snaží vydavatelé vydělat a tím pádem osekávají prvky, aby dosáhli co nejširšího publika. Jim je jedno, jestli je hra pro PC nebo konzoli. Neřeší "je to na konzoli, musíme to udělat tupější; je to na PC, můžeme to nechat komplexnější". Prostě zaplatí vývoj hry a prodají ji na tu platformu, kde se ji nejvíce prodá.
-
Ale baví, to by ses divil, každopádně v Evropě není tolik rozšířená forma pírátství na konzolích tudíž prodeje jsou v této oblasti na konzole vyšší. Ale pokud UBI bude vydávat svý ''pecky'' jen na konzole, tak si můžou bejt na 100% jistý, že na konzolích budou muset počítat s pirátstvím taky...
-
Takze, zacne prskat na vsechny strany okolo piratsvi, haze spinu na PC komunitu a pak se divi ze to lidi nechcou kupovat?! S takovy pristupem ? A jeste vyleze s takovym prohlasenim, kterym vice uskodi prodejum nez pomuze.. Dokaze vubec nekdo vysvetlit myslenkove pochody tohoto chytraka? To mi spis pripada jako by on sam tusil ze ta hra stoji za prd. Supr no
-
Musím říct, že jsi svůj příspěvek hezky vyžehlil. Pokud by byl mířem na všechny konzolisty, tak byl skutečně špatný. Ale pokud to omezíš na ony "stereotypní Americké casual konzolisty", tak je ok.
Nabízí se otázka jestli jsi ho vskutku od začátku myslel na ony "stereotypní Americké casual konzolisty", nebo jsi to rychle dodal až potom, co proti tobě někteří argumentovali. Ale to se nikdy nedozvíme. *3* -
+1
-
Presne tak ..Myslim si ze treba DICE se svym Battlefieldem III si na prodeje na PC stezovat nemohou *5*
-
Akurat som kupil stalker clear sky a portal 1,2. Su tam zase zlavy. *4*
-
Kozole i pc má Skvělé tituly ale potřeba zjednodušovat hry pro "Casual kozolistu" je děsná a tento nádor se rozlézá po celé herní scéně a tím vzniká nechtuť PC hráčů si tu hru koupit a nepomáhá ani to že je ta hra spatně portlá a plná všelijakýho DRM sh*tu