Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft asi I Am Alive na PC nevydá kvůli pirátství
23.11.2011 | Aleš Smutný
354 příspěvků
-
vůbec to nevadí, protože stejně by to byla jen další sr*čka..dnes už z her stojí za zmínku remaky těch povedenějších z dob minulých...a kromě toho, ubisoft už patří svou herní náplní do stejného dopadu, jako EA a vlastně uplně všeho, co nám dnes cpe ty herní hnoje do prodejů(ještě teď zvracím z toho jejich "užasnýho" stereotypního creeda)
ostatně, názor uživatele CursedSlayer taky není rozhodně zcestný -
Tak je to úpe správný. Rozumíš, ne? Všicky tu kradete (a ať hodí banánem ten, kdo nemá v pcčku nic ukradený) a pak eště ze sebe děláte blbce, že ste to nechtěli. Toe vždycky voe. Místo abyste se plácali do voe hlavy, jací ste strašný pozéři s těma pcčkama, že kdybych nebyl debil, tak mam k tomu pcčku i konzoli, bo něco hraje dobře tam a něco tam... ale néééé, já tu budu dělat že nekradu a že sem opravdovej jráč voe, i když sem toho bez konzole nahrál tak půlku rozumíš.
-
-
Ó ty křížáku proti pirátsví kolik máš originálních her.....nech mě hádat 4 které byli jako dárek k tvojemu Xboxu
-
-
43 na xbox, tak třetina šla za plnou cen v den vydání, a Steam tvrdí že 104 her + neznámý počet krabicových verzí zahrabaných někde v bordelu pyčo. ^_^
-
-
Jo a od tve 4. vety jsem fakt netusil,co to placas *1* .
-
A ty urcite v pc nic kradeneho taky nemas co?Nejakou tu mp3,film apod.Takove pokrytce mam nejradsi.
Ale ja vim,vlastnici konzoli jsou vsichni nejvetsi poctivci a vlastnici pc jsou naopak ti nejvetsi zlodeji,co kradou vse na co na netu narazi co? *1* -
Co?
-
-
Ochrana od bohemky je zhovadilost. Nic ve zlym. Ale opravdu se mi spoustela i na origu - za dobu hrani Army 2 to udelala asi dvakrat. Zabugovanej paskvil si muze dovolit bohemka, ne Ubisoft, kterej ma uplne jine zisky a maji nakonec vetsi pozornost. Akorat by si trhli ostudu.
BIS mimochodem na konzole nikdy nic dle meho nevyda, protoze by museli zmenit uplne pristupy a povyhazet pulku jejich genialnich featur (hlavne jejich genialni multimaterial) a orezat textury na 1/4, jinak se s datovym streamem nikdy nevyporadaji. Takze zrovna bohemka, kdyby vydala Armu na konzole, byl by to strasne osklivej a blbe ovladatelnej paskvil. *2* -
-
Pardon. To byla reakce na Sarakat *7*
-
-
http://tinypic.com/r/59pwk/5
Mimochodem, tohle se mi vali doma v policce, az mne zase nekdo oznaci za pirata, stejne jako na foru firmy, ktera by mi mela byt tech. podporou. Ubisoft ma mnohem lepsi pristupy, nez nekteri jini. Tim se jich zastavat nebudu. Ale nevim, proc bych je mel smahem odsuzovat. *3*
-
-
-
trochu jina argumentace
http://gamebiz.webnode.cz/news/bvb/ -
Vy PCčkáři ste fakt vypatlanci. Někdo oznámí že vám hra nevyjde na PC a hned je to podle vás sra*ka.
-
-
sausage detected..... ještě slovo a sežeru ti hlavu
-
Dík za mínusy ocasové. Nevím jak uvažujete ale mě třeba taky na konzoli nevyšel vietcong a neřeknu o tom že je to sra*ka naopak je to jedna z nej her.
-
-
jen klikači žádná reakce ...asi ani vietcong se vám nelíbí ...co ty tom pc hrajete? *1*
-
-
Víš takové hry u kterých se musí přemýšlet.....
-
-
já znám PCčkáře kteří zavrhli Silent Hill, RE (původní díly který byli primárně pro konzoli) atd. proto že to bylo moc na přemýšlení ale nevadí
-
-
Chlape prosimte....
-
-
-
No já třeba skoro vše už od roku 1985.
-
-
hmmm nadáváš do děcek a teď že už hraješ od pětaosmdesátýho *1* ....co si tady dokazuješ? To bys už mohl mít rozum pokud jsi teda starší....já hraju střídavě PC, PS a nenadávam na PC hry
-
-
-
-
hele klídek děco ,a vrať se ke své hrací skřínce
-
-
já sem klidnej to vy si stěžujete *1*
-
-
-
k hre :
http://kotaku.com/stanislas-mettra/
takze vyhovorka na zlu anglictinu mettra-a. ''bitching'' je dost agresivne slovo a podla mna sa neda zamenit s inym neutralnym vyrazom, to je potom mettra dost nevzdelany. hra vyjde na PC ale s oneskorenim ako byva zvykom u UBISOFTu.
Verdikt : agresivny utok na PC-komunitu...ludia z vedenia sa zlakli ze pridu o pripadne zisky z PC-portu takze rychle ospravedlnenie (vyslo vcera) + pozitivne vyhliadky na PC-verziu. -
-
Skoda, som sa tesil ze to na PC nebude, ale teraz to budem musiet upiratit aby som ich nesklamal :(
-
-
Jasně, jak tu čtu, tak jakmile hra nevychází na PC tak je automaticky špatná. (ale já vím že to píšete jen ze závisti ;)) A ty keci že nebýt těch ochran a vysokých cen tak by jste kupovali... Kdyby se na pc tolik nepirátilo, nemusely by jste se prokousávat přes stovky nesmyslných ochran. Ti chudáci co píšou tyto komentáře jsou prostě ještě finančně i existenčně závislí na svých rodičích a zkrátka jim nevychází kapesné na nové hry.
HATERS ARE WELCOME. -
-
Ano,vsichni kdo tady maji "anti-konzolove" reci jsou do jednoho pirati a bydli s maminkou vid?To jsi nam vsem chtel sdelit ze?
Vzhledem k detinskosti tveho prispevku bych o financni zavislosti a bydleni s rodici moc nemluvil byt tebou.
A pokud prece jen uz s rodici nebydlis,tak je to asi o to vic smustny.
A nebo jen trollis. -
-
Jen detail; kde jsem napsal že "Všichni anti-konzoliste jsou piráti."? Sám jsem konzolím dlouho nemohl přijít na chuť a taky jsem nepirátil.
Stačí nezobecňovat. Druhá část mého příspěvku se také netýká všech, byla pouze reakcí na některé příspěvky typu : (Sahim): "toto je typ sr.cky co by som sa ani neobtazoval stiahnut."
jen pro ujasnění...
-
-
Uvědom si kruh.
Nejdřív se pirátilo a tak vznikly extrémní ochrany.
Teď se pirátí protože jsou extrémní ochrany... -
-
cesta z kruhu je jen přes nadstandardní klientskou podporu... nic jiného.. každá ochrana se dá hacknout.
-
A to si myslíš že kdyby teď z ničeho nic přestaly existovat tyto ochrany tak by se nepirátilo? Naopak, po odstranění ochran by byla schopná pirátit i moje babička.
-
-
Ale ty ochrany stejne moc nefunguji.Teoreticky donuti par nedockavcu hru koupit,nez cekat na crack v prvnich par dnech/tydnech ,ale z dlouhodobeho hlediska jsou nefunkcni.
Naopak spousta lidi si plno her nekoupi prave kvuli vlezle ochrane ,pricemz si hry bezne kupuji.
Samozrejme,ze i kdyby se na ochrany uplne vyprdli,tak piratstvi by tu bylo porad.
Jsou lide,kteri si hru nekoupi,i kdyby stala 100Kc,ale je i plno lidi,ktere odrazuji prave ochrany a casto cena. -
Ale ano pirátilo.
Ale asi by se i víc prodávalo. Podívej se na Zaklu 2. Ten byl hned po vydání bez ochrany.
A sice se ho tuny zpirátily ale i hodně prodalo. Samozřejmě k tomu pomohl i přístup CD Projectu jako free DLC atd. -
-
Souhlasím s tím že určitě hodně pomohl přístup. Taky si rád zaplatím za hry od Valve.
-
-
-
-
Snažíš se dobře ale v minuskách Jindru nepřekonáš
-
-
Není potřeba nic víc psát. Přečtěte si názor páně CursedSlayer.
-
Co to kecaj?!? Těch peněz co jsem jim narval za roční předplatné rapidshare je jako nic?!?
-
Dej mu email a pak sem na to postni link , ne? :)
-
-
Sakra to mělo bejt na Miker17 a Robotron3
-
-
-
-
-