Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn
    Pozde a dalsi steam/origin nechci.Staci jeden.
    • Uplay je to stejne dlouho jako Origin. Ne-li dele. Neni to novinka.
      • sugyn
        Uplay je od roku 2009, origin je od 2011.Ale stejne to nebylo predmetem hatu, hlavnim duvodem jsou prohlaseni Ubisoftu ze PC hraci im nevydelavaji dost penez, kradou a tak se na ne hodi bobek.
        • Ja to hned pochopil:) Ale podobne zvasty maji ve vetsi ci mensi mire vsichni velci vydavatele.
      • A to mení niečo na tom, že ďaľší steam/origin nechce?
        • smazano
  • Dalsi konkurenci Steamu vitam, sice nemam v umyslu prejit (minimalne dokud nenabidnou neco navic), ale konkurence je vzdy dobra. Monopol tu snad nikdo nechce.
    • conflig
      Nejde o monopol ale o standard.. to je jakoby každý film vycházel na jiném médiu a každý potřeboval jiný přehrávač... proto bych steam standardizoval jako nástupce DVD
    • Chlape, monopol tady je! A jako Brno. Tuhle jsem četl diskusi na egosoftím fóru, kde někteří prskali, že X:Rebirth bude na Steamu. Našel jsem tam tenhle post:
      http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=4024556#4024556

V podstatě jde o to, že digitální distribuce je na internetu hromada. Ale kvalita, přístup, základna a celkově zájem o nakupujícího, to je bohužel jenom na Steamu. No, a na GoGu, ale tam jsou jenom staré hry, nečekaně... Tak či tak, monopol je, a ač konkurence roste jak houby na pařezu, obchod, který o své zákazníky dbá a jde jim vstříc, je jenom jeden. Gabe for president!
      • Nejsou tam jenom stare hry.
  • DeDy
    Cože, Far Cry 3 potřebuje Uplay, tak to si tu hru asi nezahraji. Na podzim jsem dostal darem přes Steam Splinter Cell: Conviction a od té doby o Uplay už nechci ani slyšet. 2× se mi vykouřili save pozice, a ne vždy se dalo připojit k serveru abych hrál s kámošem coop.
  • Me jako byvaleho hrace R6 serie by si Ubisoft ziskal jedine tim, kdyby uz konecne zkrachoval.
  • Když tu tak čtu ty příspěvky, tak se Ubisoftu docela divím...
    • Víš vlbec která bije?
      • No jistě, Ubisoft si (zdá se) sype popel na hlavu a banda idiotů mu tady za to nadává *15* .
  • "hodně kvalitní PC porty"

oh my god...
    • far cry bylo ok.. zato assassin's creed je dodneška nehratelný kvůli nízkým fps..
      • Radioaktivni_surikata
        Jo, oba Far Cry od Ubi jsou skvělý porty. Trojka má konečně slider s FOV, běží krásně, ovládání je fajn. Co se týče hry, tak jsem si nemohl stěžovat na nic, ale Uplay je pro mě prostě hnusná otravná featura.
  • Radioaktivni_surikata
    Uplay? To je asi ta největší chyba na Far Cry 3. Další otravná featura. Trvalo jim několik let, než zjistili, že Steam je jaksi dost výnosná záležitost, a teď bude chtít každej větší vydavatel svůj obchod. Fakt bezva, kolik neherních programů ještě na PC budeme muset mít, abychom ty hry mohli spouštět? Zas někam líst a vypínat si pop-up okna, zas tolerovat, že mě to při každý druhý příležitosti upozorní, že jsem psychopatickej asociál a zážetek s Uplayem je tisíckrát lepší, než když ho zakážu... Chcete prodávat? Fajn, udělejte si svůj vlastní obchod, klidně eshop, je mi to fuk. Ale nese.te se pořád do her a necpěte mi fuknce, o který nestojim. Fuj, to sem se zas nakrk.
  • Spades
    Podle mě by měli vývojářům a vydavatelům antimonopolní úřady zakázat provoz eshopů. Tyto obchody (Steam, Origin, Uplay) by měli provozovat nezávislé společnosti.

Popřípadě u Steamu by nemusel být problém, jestli teda Steam přejde na Open Shop systém, kterej navrhoval Gabe.
    • Robotron3
      A které nezávislé společnosti by to měly být, třeba nějaké, co s hrami nemají nic společného? *3*
      • Spades
        Je tady hodně herních eshopů, jako třeba GoG, nebo GreenManGaming...

Jde mi o to, že vývojáři her budou vždy upřednostňovat své hry, popřípadě budou mít smlouvy s vývojáři, ale kdyby něco jako steam měl přímo nějakej eshop, který by byl nezávislý, pak by ti stačil 1 program na všechny hry...
        • VonHayek
          Mno, zrovna hned u prvního ses netrefil - viz CD Projekt RED. *3*
          GMG, Desura atd. asi cajk.
          Ovšem na /slušně řečeno/ podivnosti prvního socvjádření to dle mne nic nemění...
          • Spades
            Já neřek ať to znárodní bohajeho... Jen mi vadí, co ubisoft a EA vytvořilo za monstrozity... Takový zkurvencům by to fakt měli zakázat.
            • Kein
              A..nemyslíš, že to, že jsou v Eshopech upřednosťovány nějaké hry je záležitost, těch kteří do takového eshopu svou hru svolili k prodeji? Očividně jim to asi zas tak nevadí, když je tam nabízejí.

Proboha snad není v téhle republice víc lidí s takovým směrem uvažování...
      • No jake Kefalin ? No Komunistické. *15*
    • Kein
      Ano, to je ta správná cesta, zregulovat, zakázat a bude líp. Nejseš náhodou úředník evropské komise?
  • Hry na Steame bez nutnosti Uplayu a potom sa mozme zacat bavit.
  • Robotron3
    Jako konzolista si nemůžu na Ubisoft stěžovat, je to jedna z těch velkých firem, co dělá v tom mainstreamu kvalitní hry. Zdá se mi ale divný si naklonit PC hráče zase nějakým svým obchodem, který se budou snažit tlačit. Kdybych hrál ještě na PC, tak to by mě hodně štvalo, mít hry roztahané po všech možných obchodech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit